Taur sau Capricorn
-
0 0Fetelor, am o intrebare: intr-o competitie pentru prietenia unui leu, cine credeti ca are mai multe sanse, o tauroaica sau o capricornitza? Cum vedeti voi chestia?
-
ei, griti, nu vrei adevarul? Am vazut atatea cazuri de atractie fizica spontana leu-taur incat cred ca sunt sanse mici sa nu fie asa si in cz asta. Dar la idei merge greu: ambii incapatanati nu cedeaza nici unul...de dragul atractiei fizice trebuie sa isi sacrifice toate ideile ca sa dureze relatia. Si cred ca leul se plictiseste primul, dar dupa ce experimenteaza.Iar taurul se agata nu ii da liber sub nici o forma, totusi daca leul nu mai vrea nu are ce sa mai faca.
Dar tu, in ce ai ascendentul si luna? si in ce le are el? Poate compensezi cu ascendentul si luna.
Tauroaicele vor sa fie cele mai tari din parcare si au grija ca parcarea sa fie goala, (ca altfel nu prea merge), si nu pe intrecere cinstita, cum ar face capricornul. -
Consuella, ai mare dreptate in ceea ce priveste ultimul paragraf. Am constatat si eu ca tupeul taurului este cu mult mai mare decat cinstea capricornului, care in unele cazuri nu are decat de pierdut. Doar de asta am pus intrebarea... Intr-un fel simteam ca pierd teren. Din fericire, este vorba numai de prietenie. Daca era vorba de dragoste, cred ca eram mai hotarata. Pur si simplu, am crezut ca devotamentul si fidelitatea conteaza. Habar nu am de ascendentul lor. Al meu este, si am aflat tot datorita tie, intr-un alt topic, Varsator. Iar Luna este in Balanta. Apropo, stiu ca esti priceputa in domeniul asta, m-ai convins. Spune-mi, cunosti la fel de bine implicatiile legate si de zodiacul chinezesc?
Multumesc mult... -
Ascendentul varsator....e clar de ce iti plac leii, iar in astrologie toate simtemintele astea sunt reciproce (excludem cazurile iesite din comun cand unul din ei e urat foc si nu se uita nimeni la el sau handicapat, prea haios etc , nu cred ca e cazul!)
zodiile varsator leu sunt zodii opuse. Va intelegeti bine pe plan sentimental, puteti fi prieteni f buni, dar chiar si amanti. Zodiile opuse se completeaza. Ai sanse bune in cazul asta. Luna in balanta iti da inclinatii spre armonie (nu suporti galagia, lucrurile urate,inestetice) si nevoia de partener. La fel iti da indecizie, oscilatie sentimentala. Si balanta se intelege cu leul. Deci sansele sunt mai bune avand asc. varsator. -
Mey consuella, ma uimesti! Mi-ai imbunatatit sansele....Ma voi mai gandi. Vezi tu ai mare dreptate, oscilez de multe ori si ratez ocazii... Iti multumesc mult dar nu mi-ai raspuns la cealata intrebare, draga mea, cum le ghicesti la cele chinezesti? Sa-ti explic de ce... Din ceea ce am citit pana acum am de multe ori senzatia ca in ceea ce priveste caracterul si destinul mi se potriveste predictia chinezeasca.
-
toate zodiile in cuadratura se potrivesc bine in plan fizic atractie, compat buna sexuala, se implica ambii la fel de mult.
superficialii se potrivesc intre ei cei seriosi si de incredere la fel intre ei asa ca daca iti asculti instinctul nu dai se situatii tembele de genul ca unul se implica si pe altu il doare-n...nu mai zic intelegeti voi.