se potriveste racul cu varsatorul?

•  
    • 29 mesaje
    24 Oct 2005, 21:14
    0 0
    ce ziceti fetelor se potriveste un rac cu un varsator ca eu nu ma prea pricep dar sunt curioasa sa va stiu parerea.
  •  
    • 134 mesaje
    14 Mar 2006, 18:42
    0 0
    el e rac si e ok...vrea sa ma domine si eu sunt mai rebela daca nu fac ca el face bot..e foarte gelos ..sa nu auda de minciuna sau nu cumva sa-l inseliin rest e ok...
  •  
    • 480 mesaje
    17 Mar 2006, 13:06
    1 0
    Perechea Rac – Varsator este adesea formata din jumatati cu personalitati opuse. Racul priveste viata prin prisma sentimentelor, in timp ce Varsatorul este mai nonconformist. In timp ce Racul este introvertit, Varsatorul este cel mai adesea extrovertit, fiind sufletul oricarei petreceri. Amandurora le place sa fie inconjurati de prieteni. Daca vor gasi o modalitate de a combina intr-un mod pozitiv aceste calitati, Racul si Varsatorul se vor intelege foarte bine.

Ambii sunt ambitiosi si hotarati. Ambii incearca sa evite conflictele. Racul poate fi traditionalist si prefera rutina. Pe de alta parte, Varsatorul este modern si activ si nu ii place rutina din viata Racului. Racul poate fi intrigat de entuziasmul partenerului sau, simtindu-se deseori frustrat in incercarea de a tine pasul cu acesta. Desi Varsatorului nu-i place posesivitatea Racului, acesta va aprecia totusi siguranta oferita de partener. Cu toate acestea, va recunoaste foarte greu acest lucru.
  •  
    • 427 mesaje
    18 Mai 2006, 09:33
    1 0
    in nici-un caz, ar fi un calvar

varsatoarele sunt prea libertine pentru a face casa buna cu zodiile de apa care sunt f stabile , posesive si devotate.
  •  
    • 626 mesaje
    18 Mai 2006, 10:05
    1 0
    Eu sunt varsator
    El e gemeni
    Am inteles ca se potrivesc oarecum...totusi avem multe divergente.Cum e de fapt?
  •  
    • 93 mesaje
    18 Mai 2006, 11:29
    0 0
    Am cunoscut o familie in care ea era varsator si el rac si nu mi-a placut.El era rece si cu o mare sensibilitate ascunsa, ea invers.Daca s-au inteles in tinerete pentru ca ea tinea toata gospodaria si copiii ii ingrijea tot ea iar el citea filozofie si schimba idei cu "baietii", la batrinete, cind ea s-a inbolnavit, el nu a preluat rolul ei.Parerea varsatoarei este, dupa atitia ani ca a facut o mare gresala ca s-au casatorit.
    Eu am o soacra rac (eu sunt varsatoare) si i-am suportat multi ani raceala si rautatea.Pentru ca nu putea tine pasul si nu putea sa ma domine (sa hotarasca totul in locul meu) gelozia si rautatea ei au ajuns la cote maxime.I-am explicat ca trebuie sa fim prietene pentru ca amindoua ii vrem binele copilului ei, dar degeaba.Am fost nevoita sa rup relatia total.
    Concluzia mea este ca nu pot sta alaturi racii si varsatorii pentru ca au cu totul alta scara de valori.
  •  
    • 2039 mesaje
    19 Mai 2006, 13:00
    0 0
    Eu sunt rac si niciodata nu m-am inteles cu un varsator.