ea TAUR, el BALANTA
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
24 Oct 2005, 15:230 0Este cineva in situatia asta: ea taur si el balanta?
Cum va intelegeti? E compatibilitate?
Se zice ca el e mai aerian, da`are ea grija sa-l aduca cu picioarele pe pamant (taurul e semn de pamant)
Da`dak e prea aerian...si ea tre sa-l aduca si acasa?
e nasola rau treaba asa....
sa dezbatem problema! -
25 Oct 2005, 21:52E si ceva compatibilitate, dar in relatia mea cel putin, eu am tras la greu...adica instabilitatea balantei face taurul de multe ori sa sufere...Nu am idee ce poate iesi pana la urma, pana acum noi tot ne iubim, dar am trecut prin atatea cu el ca nu pot sa spun sigur daca va fi un succes pe termen lung sau nu...sper, insa...cum o vrea Dumnezeu.
Parerea mea e ca e o chestiune complicata
. -
26 Oct 2005, 09:44Din ce am mai aflat eu....
"Cateodata poate fi dificil pentru acesti parteneri sa-l inteleaga pe celalalt. Confilctele pot aparea daca Taurul este prea posesiv sau daca Balanta pare a fi flirta prea mult. Ambii trebuie sa inteleaga ca vad lumea in moduri diferite.
"
In cazul meu....suntem de vreo 2 ani si ceva...si pare sa mearga...ma mai enerveaza cei drept....o tot tine pe al lui, cand stiu sigur ca am dreptate, da`se ajunge in finalla impacare...si inca cum..
-
26 Oct 2005, 11:36Da, impacarea e tare draguta, dar eu nu sunt tocmai un Taur clasic (am ascendent Leu, care imi ia toata presupusa rabdare si faimosul calm al taurilor) si ma enervez usor si imi trece greu.Mai rau, nici nu uit apoi si imi ramane in cap problema, ceea ce face impacarea foooarte dificila. Iar la el cel mai putin imi place superficialitatea, faptul ca tine enorm la parerea celorlalti, ca e instabil emotional si gelos. Sa zic si de bine
?
Înapoi la: Forum » Astrologie