Mi se pare mie, sau....

•  
    • 217 mesaje
    20 Oct 2005, 15:18
    0 0
    Mi se pare mie, sau ultima jumatate a nului 2005 a fost "cam" nefasta pentru relatiile de lunga durata?
    Peste tot nu vad decat cupluri de 2-3 ani "vechime" care se destrama asa dintr-o data.
    Oricum sper ca la anul sa fie mai bine.
  •  
    • 1280 mesaje
    20 Oct 2005, 15:44
    0 0
    si eu am observat acelasi lucru
  •  
    • 630 mesaje
    20 Oct 2005, 16:30
    0 0
    asa e, s-a si sus lucrul asta de nu stiu ce astrolog. si eu am obs ca multe rel de durata s-au destramat anul asta. astrologul respectiv a spus ca o sa fie asa tot anul
  •  
    • 217 mesaje
    20 Oct 2005, 18:55
    0 0
    Stie careva cand se termina floricica asta de perioada nefasta? Cu toate ca nu sunt sigura as zice ca e pe duca, dar ...
    Sper ca relatiile voastre sunt in regula.
  •  
    • 1005 mesaje
    21 Oct 2005, 12:45
    0 0
    Si eu am observat ceva probleme in relatia mea de 2 ani ...dar s-au rezolvat Slava Domnului..! Trebuie sa nu te lasi prins in capcana isteriei de moment sa nu te pierzi cu firea ..mai ales cand este luna plina ..eu am observat ca intr-adevar sunt mai agitata pe luna plina ..deci ceea ce se spune nu este chiar SF
    Pupici tuturor!
  •  
    • 630 mesaje
    21 Oct 2005, 13:01
    0 0
    si eu am ajuns la concluzia ca atunci cand e luna plina sunt mai instabila, mai nervoasa si am dureri groaznice de cap..deci nu e doar un mit
  •  
    • 750 mesaje
    21 Oct 2005, 13:53
    0 0
    aveti dreptate, nu stiu ce a fost cu anul asta!toate prietenele mele s-au despartit de iubiti, dar eu am culminat...nici acum nu mi-am revenit dupa despartirea de preitenul meu cu care eram de 5 ani si vroiam sa ne casatorim
  •  
    • 1005 mesaje
    21 Oct 2005, 14:24
    0 0
    Xtine_bm imi pare rau sa aud asa ceva ...ma ingrozesc pur si simplu ..e posibil asa ceva ? eu la ce sa ma astept dupa 2 ani? Uf..e greu , dar trebuie sa gandesti pozitiv ! Suna a cliseu , dar chiar ajuta !
  •  
    • 217 mesaje
    21 Oct 2005, 14:55
    0 0
    Ce dragutze suntetzi toate : ) sper ca n-am instalat o panica generala, dar era o observatie.Si eu m-am despartit anul asta de prietenul meu la care tineam foarte mult, dupa 1 an si 8 luni : ( .Sora mea de exemplu a implinit impreuna cu prietenul ei 3 ani si se inteleg la fel de bine chiar daca au foat ceva tensiuni.
    La concluzia c'ar fi un an nefast am ajuns dupa ce am observat peste tot despartiri>.
  •  
    • 224 mesaje
    21 Oct 2005, 22:22
    0 0
    si eu m-am despartit de prietenul meu cu care eram de 2 ani si urma sa ne casatorim.. defapt tot anul a fost de ... cacao.
  •  
    • 967 mesaje
    23 Oct 2005, 18:06
    0 0
    sa va zic si eu: prea multi oameni au murit anul acesta din cauza bolii.si la mine in familie si printre cunoscuti.
    de relatii destramate anul acesta nu am auzit.
    vorba ''fiecare cu ce il doare''.
  •  
    • 1 mesaje
    31 Ian 2006, 00:58
    0 0
    si eu m-am despartit de prietenul meu cu care eram de 4 ani, nu stiu, pur si simplu m-a apucat asa dintr-o data. Si toti prietenii nostri, care erau tot cupluri de 2-3 ani, s-au despartit. A fost ceva ciudat, serios.Nici acum nu ma inteleg, dar nu imi pare rau.
  •  
    • 215 mesaje
    12 Feb 2006, 02:00
    0 0
    da,asa a fost ! ai dreptate
  •  
    • 215 mesaje
    12 Feb 2006, 02:03
    0 0
    si eu m-am despartit de prietenul meu ,cu care eram de 3 ani.si eu ,care credeam ca numarul 5 inseamna noroc in dragoste.
    dar mi-am revenit .nu se intampla nimic rau sa nu creeze ceva bun.
    ca sa rodeasca ceva mai bun,trebuie sa fie mereu o catastrofa.
    eu am incredere in viitor
    si voi sa fiti la fel.ceva mai bun "e pe vine!"
  •  
    • 1094 mesaje
    13 Feb 2006, 21:48
    0 0
    2006, UN AN "TARE"
    (articol scris de Mihaela Dicu)

2006 e un an puternic, cu multã personalitate. Are propriile lui socoteli, e energic, încãpãtânat, si trebuie tratat cu tact si respect. Vrând-nevrând avem de parcurs o bucatã de drum împreunã cu el. Ca sã ajungem unde dorim fãrã sã ne rãtãcim pe traseu, e bine sã-l cunoastem si sã-l întelegem. Adicã sã-i analizãm tendintele generale, valabile pentru toatã lumea, cadrul de care ar fi bine sã tinem cont atunci când ne facem planurile.În astrologie, trendul unui an e determinat de mersul planetelor lente: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto. Pluto are aceeasi coloraturã ca în ultimii 10 ani, Neptun ca în ultimii 7, Uranus ca în ultimii 2. Jupiter si Saturn, însã, si-au schimbat mai recent locul, nãravurile si, bineînteles, relatiile cu celelalte planete. Cãtre ei trebuie sã privim cu mai multã luare aminte, iar abia dupã ce ne-am lãmurit în ce ape se scaldã, sã aruncam o privire si asupra câtorva particularitãti cum ar fi accelerãrile date de Marte, nuantele imprimate de mersul retrograd al lui Venus si Mercur, eclipsele si conjunctiile importante Saturn în Leu
    Fundal

Saturn, planeta timpului si maturitãtii, a controlului si organizãrii, a structurii si consolidãrii, a intrat în Leu pe 16 iulie 2005, unde va rãmâne pânã pe 2 septembrie 2007. Saturn iubeste disciplina si perseverenta, e un strateg imbatabil, are simt practic si putere de concentrare. I se reproseazã însã rigiditatea, conservatorismul, limitarea, pesimismul si nãravul de a aduce ghinion...Leul e strãlucitor si plin de vitalitate, creativ, vibrant, optimist, întreprinzãtor, performant si dominant. Are nevoie de recunoastere si admiratie ca de aer. E semnul celor puternici sau aflati la putere.

Saturn si zodia Leului au în comun vointa, ambitia, simtul responsabilitãtii si talentul organizatoric. Ceea ce-i deosebeste este cã Leul reprezintã lumina, entuziasmul, spectacolul, mãretia, iar Saturn - umbra, neîncrederea, singurãtatea, restrictia. Cu toate astea, pot conlucra bine, fiindcã Saturn focalizeazã energia leoninã, iar Leul eficientizeazã migala saturnianã. Poate cã avansarea e mai poticnitã si nu toate idealurile se concretizeazã, dar un lucru e sigur: sub Saturn în Leu s-au nãscut si se vor mai naste multe lucruri importante. Tendinte

Saturn strãbate zodiacul în 28-30 de ani. A mai fost în Leu în perioadele 1799-1801, 1829-1831, 1859-1860, 1887-1889, 1917-1919, 1946-1948 si 1976-1978. Ani interesanti, care au marcat în lume schimbãri însemnate. În multe cazuri, trecerea lui Saturn prin Leu a avut un efect de rearanjare, ordonare si ajustare foarte necesar dupã babilonia sau dezastrele mostenite de la trecerea sa prin Rac în precedentii doi ani (în cazul nostru, 2003-2005). Studiind istoria, se pot trage câteva concluzii cu privire la trendul pe care-l imprimã anului 2006 Saturn în Leu. Astfel:

Politic, Saturn în Leu nu e deloc comod pentru conducãtori, cãrora le aduce dificultãti majore sau scãderea popularitãtii. Leul e semnul regilor, al sefilor de stat si de guvern, iar Saturn a fost considerat dintotdeauna "Marele Malefic". Ciclurile anterioare au consemnat mandate întrerupte din cauza decesului, abdicãrii sau demisiei, scandaluri de proportii pe tema lipsei de onoare (coruptie, alte acte ilegale sau imorale), sisteme politice zdruncinate, practici guvernamentale condamnate, esecuri administrative. În alte cazuri, capii lumii au fost fortati sã facã fatã unor cataclisme naturale, puseuri de revoltã si violentã, au pierdut tezaure sau teritorii. Institutii s-au zguduit, si de regulã ordinea a fost restabilitã prin crearea unor noi ierarhii sau a unor noi scheme de organizare la nivelul conducerii.

Financiar, Leul este semnul aurului, luxului si speculatiei. Saturn în Leu poate consolida valoarea dacã aceasta e autenticã si dacã i se dã timp sã lucreze pe îndelete. În caz contrar, poate genera scãderea valorilor imobiliare sau bursiere (inclusiv ale metalelor pretioase). Falimentele, încurcãturile bancare, restrictiile bãnesti sunt comune acum pentru cei ce trãiesc ostenta
  •  
    • 1094 mesaje
    13 Feb 2006, 21:51
    0 0
    mai bine va scriu link ul -pt cine e intersant
    http://www.astrele.ro/articles.php?id=80
  •  
    • 4132 mesaje
    14 Feb 2006, 09:06
    0 0
    Multumesc,l-am citit este foarte interesant.
  •  
    • 1711 mesaje
    14 Feb 2006, 10:25
    0 0
    pai pt mine a fost cel mai frumos an din dpdv sentimental. m-am casatorit cu puiul meu si ne-am si asezat la casa noastra. ce nu a mers bine? faptul ca am ratat un mare examen din cariera pt care mai tb sa trag un an
    ah! si sa nu uita marea, marea realizare! o nepotica extraordinar de frumoasa si reusita, sufletul intregii familii! desi stiu ca sora-mea este o mama extraordinara, parca, parca imi vreau si eu un pui de om...
  •  
    • 4132 mesaje
    14 Feb 2006, 21:59
    0 0
    Iti urez casa de piatra,multa fericire si sa-ti traiasca nepotica .