EU CAPRICORN,EL GEMENI

•  
    • 1 mesaje
    18 Oct 2005, 18:51
    0 0
    cum decurge relatia?
  •  
    • 411 mesaje
    18 Oct 2005, 22:26
    0 0
    in ce aveti ascendentii si lunile (luna pt fiecare)?
    iar soarele in ce case pica? (ascendentul e virful casei 1, casa personalitatii afisate exterior)
  •  
    • 9 mesaje
    20 Oct 2005, 20:34
    0 0
    Minunat...din toate punctele de vedere.... spun din experienta!
  •  
    • 501 mesaje
    21 Oct 2005, 22:01
    0 0
    mai, femeie! revino cu picioarele pe pamant. adica la Taur-ul de acasa. hahaha. ia'uite ce-ti mai trece prin cap.

Scuze, scumpa ca m-a insinuat in topicul tau, dar nu putea sa nu ridic o minge la fileu! Hahaha
  •  
    • 9 mesaje
    23 Oct 2005, 20:44
    0 0
    Ma refeream la mingiile periculoase de atac. Daca nu are cine sa ti le paseze asa cum trebuie aproape de fileu, cum sa mai faci un joc bun? Him?
  •  
    • 1070 mesaje
    26 Oct 2005, 10:02
    0 0
    Cea mai proa.sta relatie.........
  •  
    • 5531 mesaje
    26 Oct 2005, 10:11
    0 0
    Cunosc o tipa cuplata cu un Geaman.
    El a facut o mie de compromisuri ca sa fie bine insa ea e geloasa si pe umbra femeilor din anturajul ...nu poate face nici o miscare fara ea, il controleaza permanent si nu cred ca-si da seama ca, oricat ar iubi-o el, la un moment dat relatia lor se va duce ...
    Eu nu le dau multe sanse...sau se va rupe relatia sau el o va insela fara sa se simta vinovat, avand in vedere atitudinea ei.
    Eu sunt capricoarna dar nu ma regasesc deloc in comportamentul ei.

Ce sa zic...e evident ca nu numai zodia conteaza ci si caracterul, educatia, bunul simt, etc...
    Eu am dat un exemplu dar cei implicati intr-o astfel de relatie pot sa spuna mai multe.
  •  
    • 61 mesaje
    16 Dec 2005, 18:12
    0 0
    hmmm hai sa redaducem in atentie topicul ca sa nu deschid inca unul cu acelasi titlu dar cu o mica mentiune : eu capricorn ascendent in leu si el gemeni cu acsendent in fecioara! va pup si sper sa aflu cat mai multe pareri (nu tinand seama obligatoriu de ascendenti)
  •  
    • 5 mesaje
    16 Dec 2005, 18:36
    0 0
    nu merge..sunteti prea diferiti. gemenii au nevoie de libertate multa, chestiune pe care capricornii nu o pot accepta si intelege deloc.
  •  
    • 338 mesaje
    30 Ian 2006, 15:40
    0 0
    relatie chinuitoare pentru tine
  •  
    • 345 mesaje
    1 Feb 2006, 00:59
    0 0
    si eu sunt capricorn si el este gemeni si mai cunosc doua cupluri la fel, eu zik ca relatia merge, pentru ca noi suntem mai dificile, mai detailiste, pe cand ei sunt mai superficiali, comunicativi, flexibili, mereu in cautare de nou (ash lua-o tot ca pe un avantaj-lipsa rutinei), oricum cum mai spunea o eva, legat de zodie si eu sunt de parerea ca aceasta da 1% din personalitate, la aceasta contribuind si alte aspecte...
  •  
    • 1552 mesaje
    3 Feb 2006, 12:33
    0 0
    si eu sunt capricorn si am avut un prieten in zodia gemenii .in momentul acela credeam ca amintalnim barbatul ideal,dar m-am inselat era un alcoolist,infidel,mincinos.supa ce me-am certat mi-a marturisit tot ce a facut in timp ce era cu mine si ca nu are de gand sa se schimbe.poate ca mai sunt si exceptii dar nu le-am intalnit si in horoscop peste tot citesc ca gemenii sunt infideli.