EU CAPRICORN,EL GEMENI
-
0 0cum decurge relatia?
-
Cunosc o tipa cuplata cu un Geaman.
El a facut o mie de compromisuri ca sa fie bine insa ea e geloasa si pe umbra femeilor din anturajul ...nu poate face nici o miscare fara ea, il controleaza permanent si nu cred ca-si da seama ca, oricat ar iubi-o el, la un moment dat relatia lor se va duce ...
Eu nu le dau multe sanse...sau se va rupe relatia sau el o va insela fara sa se simta vinovat, avand in vedere atitudinea ei.
Eu sunt capricoarna dar nu ma regasesc deloc in comportamentul ei.
Ce sa zic...e evident ca nu numai zodia conteaza ci si caracterul, educatia, bunul simt, etc...
Eu am dat un exemplu dar cei implicati intr-o astfel de relatie pot sa spuna mai multe. -
si eu sunt capricorn si el este gemeni si mai cunosc doua cupluri la fel, eu zik ca relatia merge, pentru ca noi suntem mai dificile, mai detailiste, pe cand ei sunt mai superficiali, comunicativi, flexibili, mereu in cautare de nou (ash lua-o tot ca pe un avantaj-lipsa rutinei), oricum cum mai spunea o eva, legat de zodie si eu sunt de parerea ca aceasta da 1% din personalitate, la aceasta contribuind si alte aspecte...
-
si eu sunt capricorn si am avut un prieten in zodia gemenii .in momentul acela credeam ca amintalnim barbatul ideal,dar m-am inselat era un alcoolist,infidel,mincinos.supa ce me-am certat mi-a marturisit tot ce a facut in timp ce era cu mine si ca nu are de gand sa se schimbe.poate ca mai sunt si exceptii dar nu le-am intalnit si in horoscop peste tot citesc ca gemenii sunt infideli.