cum e cu ascendentul unei zodii
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
18 Oct 2005, 13:410 0Poate ma fac de ras,dar eu chiar nu stiu cum e cu ascendentul unei zodii,cum se afla....
Eu de exempul sunt sagetator,dar ascendentul...?nu stiu care e
poate ma lamureste si pe mine cineva
Multumesc -
18 Oct 2005, 22:30www.astro.com te inregistrezi dai more free horoscope eu folosesc astro click portret apesi pe semne si iti zice despre fiecare...daca ora e gresita iti spune numai erori, ora trebuie stiuta cu precizie.
-
18 Oct 2005, 22:31www.astro.com te inregistrezi dai more free horoscope eu folosesc astro click portret apesi pe semne si iti zice despre fiecare...daca ora e gresita iti spune numai erori, ora trebuie stiuta cu precizie.
-
18 Oct 2005, 22:31www.astro.com te inregistrezi dai more free horoscope eu folosesc astro click portret apesi pe semne si iti zice despre fiecare...daca ora e gresita iti spune numai erori, ora trebuie stiuta cu precizie.
-
21 Oct 2005, 12:49Ascendentul se calculeaza in functie de ora si locul nasterii ..exista un site care ti-l calculeaza automat ..poate cel pe care ti l-a sugerat mai sus cineva..Oricum din ce stiu eu ascendentul te influenteaza destul de mult adica caracteristicile ascendentului sunt mai puternice chiar decat zodia ..
-
18 Nov 2005, 12:05www.zodii.ro si iti poti calcula gratuit ascendentul....din cate stiu eu dupa 25 de ani caracteristicile ascendentului sunt mai evidente in personalitatea ta decat cele ale zodiei natale
Înapoi la: Forum » Astrologie