barbatii scorpioni si orgoliul
-
0 0Fostul meu prieten e scorpion.Eu sunt pestoaica.Am fost impreuna vreo 6 luni si ne-am despartit din cauza ca era prea orgolios si vroia sa las tot eu de la mine.Nici nu ne salutam asta pt ca nu vrea el...Acum dupa cateva luni de la despartire intr-o noapte mi-a trimis un mesaj si m-a sunat.nu i-am raspuns pt ca m-am gandit ca sa-l fac sa "fiarba" un pic.Le-a spus unor cunoscuti ca inca mai tine la mine dar mie nu vrea sa imi recunoasca si face pe inaccesibilul si pe indiferentul daca vreau sa vb cu el.Recunosc ca si eu mai tin la el dar decat sa ma lupt cu morile de vant...mai bine nu.Nu mai inteleg ce e in capul lui.nu vrea sa imi vorbeasca dar mai tine la mine...imi trimite mesaje noaptea dar gaseste scuza ca era ametit si nu stia ce face...Eu pana acum nu i-am dat mesaje si nici nu l-am sunat dar azi nu m-am putut abtine.E mandru sa spuna ca eu am fost prietena lui cand altii ma lauda.E ca un copil.Voi ce crede-ti?ce sa fac?Nu imi place incertitudinea...ahh scorpionii astia!
-
cred ca ii place sa se laude cand are la cine (prietenii lui, care te apreciaza, si el se lauda ca a fost cu tine), nu ca tzine la tine. Mai mult tzine la imaginea lui in fata alora.
Eu zic sa iti cauti pe altul si daca e mai bun nu are rost sa pierzi timpul, o sa tii si la ala in timp, pestii se ataseaza repede. Probl e ca pestii (tu) cauta numai ce nu pot obtine, (si asa pierzi timpul daca scorp-ul nu cedeaza) iar cum au obtinut, devin dezinteresati (si iti strici singura o eventuala rel noua, buna). -
Nico20, draga de tine, m-am aflat mult timp intr-o situatie identica cu a ta. Nevoia de stralucire sociala a scorpionului este satisfacuta perfect in declaratiile pe care le face catre tertii care te admira. Dar, se prea poate sa se fi razgandit intre timp, vorbind despre tine poate ca a inceput sa se intrebe de ce nu mai sunteti voi impreuna. Scorpionul prefera sa fie agatat - cel mai bine este sa-l lasi sa se chinuie sa se apropie de tine. Daca te vrea cu adevarat, va face asta, chiar daca pentru el este o adevarata odisee - numai in joaca este un cuceritor, cu femeia care ii place este ermetic si timid, chiar fuge daca ea devine exagerat de interesanta in ochii lui.
Esential este sa nu misti un deget - nici macar pentru a raspunde la sms-uri. In schimb, daca tu ti-l doresti cumva de amic, fii cat se poate de politicoasa, de prietenoasa si de corecta: sa stii insa ca el nu se vindeca niciodata, chiar ca amici va fi mereu convins ca, de fapt, nu vrei decat sa-l recastigi!!!
Sper sa-ti fie de folos cele de mai sus. Pupici -
Multumesc mult pentru sfaturi.Nu am mai intrat de ceva timp si numai acum am vazut mesajele voastre.Oricum de atunci s-au mai schimbat lucrurile.eu am alt priaten el are prietena si lasand modestia nici nu se compara cu mine.Dar mi-a trecut obsesia si nu ma mai intereseaza persoana lui.DORE l-ai descris perfect...zici ca l-ai cunoaste..
asa e ...un scorpion cand ajunge sa-si dea seama ca tine femeia de langa el e chiar timid si retras...Se simte in elementul lui numai dk femeia il admira mai mult,daca e invers ii e frica de esec si se retrage.Oricum cand voi mai da peste un asemenea scorpion o sa stiu cum sa ma comport.Cu ex-ul nici nu se poate pune problema ca o sa ramanem prieteni...