farmece???

•  
    • 20 mesaje
    9 Oct 2005, 17:45
    0 0
    am urmarit subiectele voastre cu mult interes si imi este foarte greu sa ma destainui dar totusi o fac...in urma cu doi ani am fost prietena cu un baiat.relatia noastra a durat pana am descoperit ce fel de om este.mai grav este ca am implicat si parintii in relatia noastra mai mult ai mei.ma refer si la partea financiara.ei aveau 2 magazine alimentare si erau pe punctul de a da faliment.iar mama datorita insistentelor mele le-a dat 5000 de euro.nu stiu ce a fost in capul ei dar a facut-o,banii care nici in ziua de astazi nu i-am vazut...bunicuta lui tot timpul ma avertiza sa am grija cu mama lui ca e o femeie perversa...dar nu am ascultat-o...mama lui tinea mortis sa ne casatorim...iar eu parca vroiam ..parca nu vroiam...si asa au inceput durerile de cap...durerii groaznice.ma doare capul groaznic...pe partea dreapta imi amortesc dintii,mana dreapta si piciorul drept...in momentele alea nu pot articula bine cuvintele,nu supot lumina,nu ma pot ridica din pat si dureaza cam doua ore..trei.am incercat sa imi calmez durerile cu medicamente foarte puternice dar degeaba.analizele sunt toate facute:radiografie la sinusuri,plamani,cervicala.am fost la orl.acum 2 saptamani am facut o tomografie craniana....nimic...nu a iesit nimic la analize..doctorii imi spun ca nu depinde de ei...imi este teama...bunicuta lui imi spunea ca se duce la vrajitoare sa isi ghiceasca...tot felul de bazaconii pe care atunci nu le credeam si nu le dadeam importanta.sunt credincioasa dar nu in felul ala sa imi exprim credinta ducandu-ma la biserica si la slujbe....regulet..ma duc dar o data la doua saptamani..dau un acatist,ma rog ...nu stiu ce sa mai fac ...durerile persista in continuare...imi e frica si sa ies din casa ...doar gandul ca vor aparea durerile ma ingrozeste...am si lesinat pe strada....credeti ca sunt farmece???ce pot face???am auzit si de niste manastiri prin munti...nu stiu ce sa mai fac...va rog ajutati-ma.
  •  
    • 1744 mesaje
    9 Oct 2005, 20:28
    0 0
    Orice preot hirotonisit are puteri sa te scape de rau.
    Nu e nevoie sa mergi la Aruncata din Deal.
    Mergi la un preot, la orice preot si spovedesete-te, daca e nevoie o sa iti dea canon, tine post si mergi la biserica.
    Si ai mare incredere in Cel de Sus.
    O sa se rezolve toate.
    Daca ai primit ceva cadou de la respectivul, arunca-l sau vinde-l!
    In nici un caz nu il pastra!
    Si cheama si preotul acasa sa faca o sfestanie.
    Nici eu nu sint genul sa merg la biserica pentru a-mi dovedi credinta. Desi ar trebui!
  •  
    • 20 mesaje
    9 Oct 2005, 21:25
    0 0
    am foarte multe lucruri de la el...de la lingurite pana la lucruri de valoare...mi-am sfintit casa...o sa le arunc...poate are vreun efect..multumesc
  •  
    • 1744 mesaje
    9 Oct 2005, 23:37
    0 0
    Draga mea, eu nu prea cred in "farmece", in acceptiunea curenta a cuvintului, insa cred ca anumite lucruri pot fi incarcate cu energii negative care iti fac rau.

Lucrurile de valoare mai bine le vinzi.
    Macar poate recuperezi ceva din paguba parintilor.
    Cele de care te poti dispensa, fa-le vint!

Si nu te mai gindi ca ti-a facut cineva "farmece"!
    Gindeste-te ca esti facuta dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu, ca El te protejeaza si ca totul e bine.
    Numai gindul ca vreo baba "te-a lucrat" atrage energii negative.

Mergi, totusi, la un preot.
    Si nu uita, macar la culcare sa te inchini.
    Nu are ce sa iti strice.
  •  
    • 630 mesaje
    10 Oct 2005, 08:13
    0 0
    666???
  •  
    • 20 mesaje
    10 Oct 2005, 09:36
    0 0
    multumesc evelor si va mai astept cu noi sfaturi
  •  
    • 165 mesaje
    10 Oct 2005, 18:42
    0 0
    Stiu o slujba de noapte intr-un sat de langa Bucuresti, Videle se numeste, vineri noaptea se tine si am inteles ca multi oameni au scapat de "farmece" si alte astfel de lucruri urate... Cel mai bine e sa va rugati, sa va purificati prin post...Mult noroc!
  •  
    • 233 mesaje
    10 Oct 2005, 19:15
    0 0
    Am citit o carete de amploare cu farmece si descantece adunate de peste tot,insa la un moment dat tin minte f clar ca autorul a spus negru pe alb ca cel mai bun remediu de a scapa de farmece este de a nu crede in ele!!!totul tine de energii negative/pozitive si autosugestie...incearca sa te duci la un neuropsihiatru.eu am avut acum ceva timp o problema,o manacarime la ceafa groaznica...am facut ff multe teste si tratamente si la mai multi doctori pana cand am ajuns la un neuropsihiatru si a fost o chestie pe fond nervos,m-a "ghicit" din prima si nici nu a recidivat vreodata.poate si tu ai o problema pe sistem nervos care se manifesta prin astfel de simptome...oricum nu ai nimik de pierdut,nu?
  •  
    • 72 mesaje
    11 Oct 2005, 10:37
    0 0
    Nicoleta,sa dispara acel acel numar atasat de numele tau.

Cu multa dragoste si iubire!
    Irina
  •  
    • 20 mesaje
    11 Oct 2005, 11:01
    0 0
    va multumesc...sa stii ca am trait in videle 18 ani,de 4 anii locuiesc in bucuresti...nu cred in acel preot..si am multe motive cand spun asta...
  •  
    • 630 mesaje
    11 Oct 2005, 11:14
    0 0
    nicoleta mama... d c 666???
  •  
    • 411 mesaje
    11 Oct 2005, 12:15
    0 0
    daca te doare capul, poate face aspecte rele marte cu planete din z berbec la tine in astrograma....tranzitul lui marte dureaza cam 2 ani, acum e in taur la 22 grade retrograd,conjunct cu o stea fixa din Taur Agol periculoasa pt sanatate, daca organismul e slabit si ai aspecte rele in astro natala cu marte din tranzit, te afecteaza ac config astrala. Mai bine ia intaritoare, fier, vitamine sa contracarezi efectele astrologice...din astrograma nu se poate determina daca ai fost "vrajita" sau nu, decat daca iti afecteaza ceva sanatatea.
  •  
    • 1 mesaje
    11 Oct 2005, 14:47
    0 0
    Draga mea
    Starile tale de rau se pot datora si caderilor de calciu,stresului si starii tale tensionate in general.Cat despre farmece ce as putea sa-ti spun?!Eu am rude in jd.Ilfov si mi-au povestit niste intamplari care m-au cam pus pe ganduri.Ei au fost la Manastirea Cernica.Acolo este un calugar cu har. El iti citeste si te invata ce sa faci.Nu te gandi la nebunul dela TANACU.Cat despre lucruri ,eu zic sa nu le arunci:mai bune arata-le preotului.De obicei din cate am citit eu,cu astfel de obiecte ti se trimit farmece.Daca vrei sa ma interesez de parintele respectiv,te rog da-mi un mesaj.bibistanescu@iahoo.com Multa putere si credinta si treci peste toate
  •  
    • 2292 mesaje
    12 Oct 2005, 10:40
    0 0
    Eu cred ca farmecele exista, sunt sigura de asta. Am vazut multe cazuri despre care nu e cazul sa vb. acum.

Ptr. Bijou: Probabil te referi la preotul din satul VARTEJUL, de langa Com. Magurele. Este intradevar un preot cu mare har. Nicoleta ar putea merge acolo.

Nicoleta...spui ca ai primit multe daruri de la el...sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa le arunci in foc! Pentru ca daca ai sa faci asta nu vei mai scapa niciodata de ce ti-a facut, DACA ti-a facut.

Pentru inceput mergi la preot, stai de vb cu el, povesteste-i, adu-l in casa sa faca sfestanie, si roaga-l sa citeasca Moliftele Sf. Vasile. Citeste zilnic Acatistul Sf. Ciprian SI, daca shtii ca nu faci rau nimanui citeste Psalmii lui David. Incepi cu pslamul 50 apoi in ordine : 3, 9, 12, 30, 31, 33, 69 si tot asa...toti psalmii impotriva vrajmasilor.

Aaa...si vb. fetelor...ce cauta acel 666 in coada?
  •  
    • 1077 mesaje
    12 Oct 2005, 11:42
    0 0
    Si eu cred ca farmecele exista, asa cum exista si deochiul. Catalina are dreptate in ceea ce priveste sfestania si Sf.Ciprian, eu am simtit la un moment dat, acum ani de zile ca ceva este in neregula cu mine si cu casa si m-a ajutat mult credinta ca voi depasi acel moment. Sper ca am reusit, cel putin nu mai este nimic care sa imi dea vreo stare haioasa sau de agitatie....Si fetele nu iti spun degeaba sa te intrebi ce este cu triplu sase din coada...
  •  
    • 630 mesaje
    12 Oct 2005, 13:24
    0 0
    eu era sa dau coltu' o data de deochi...e o senzatie f ciudata si....nu stiu... pur si simplu ne un sentiment ingrozitor...simteam cum ma stingeam...am vomat..dureri de cap...aveam o stare de lesin..daca nu eram cu sora-mea .....e groaznic
    stiu ca suna ciudat si multa lume nu crede, cum nu credeam nici eu pana mi s-a intamplat
  •  
    • 20 mesaje
    12 Oct 2005, 18:22
    0 0
    nu e nici o semnificatie ...eram cu o amica cand am facut contul si ne-am amuzat tare pe nr asta...nu sunt superstitioasa...asa ca de aia nu am dat mare importanta...dar dc stiti cum pot sa il schimb va rog spuneti-mi...mersi
  •  
    • 2292 mesaje
    13 Oct 2005, 07:56
    0 0
    Hmmmm Ei bine, nu cred ca ar trebui sa te amuze...ar trebui de fapt sa te inspaimante ...

Nu poti modifica numele ci doar sa faci un alt cont.
  •  
    • 967 mesaje
    23 Oct 2005, 18:23
    0 0
    se spune ca vrajile se prind de familia unde nu este viata crestineasca sau nu se respecta credinta crestina(ex;traiesti impreuna cu prietenul fara sa fii casatorita....etc).
    sfaturile celorlalte eve sint bune.
    eu am aruncat in foc o floare care a fost data de o persoana care e banuita ca face vraji. deci, nu am facut bine?