Un vis urat...ce inseamna?

•  
    • 1462 mesaje
    4 Oct 2005, 08:24
    0 0
    Buna dimineata! Am visat urat azi noapte si nu prea ama reusit sa dorm dupa aceea.Am visat in mijlocul unui sens giratoriu din oras 3 sau 4 sicrie pregatite pt inmormantare,nu stiu daca era "ocupate "de cinva.M-am trezit si cand am adormit din nou,parca nu dormeam,parca gandeam cu ochii inchisi si le vedeam din nou,iar la un moment dat am inceput sa visez ceva cu excremente de om.
    Ciudat vis?!nu-mi explic de ce am visat asa ceva si nici ce inseamna.Poate ma ajutati sa descifrez visele astea doua ce le-am avut azi noapte.
  •  
    • 630 mesaje
    4 Oct 2005, 09:20
    0 0
    nu stiu daca chiar toate visele ar trebui interpretate pt unele chiar nu au nici o legatura cu nimic.
    nu te contrazic totusi dar nici nu ma pricep la talmacirea lor.
    eu am avut un cosmar ..... nu am putut sa dorm 2 sapt normal, nici macar cu veioza. cum inchideam ochii aveam din nou senzatia aia oribila din vis.
    dupa aia ce pot sa spun, am avut o perioada f grea, totul imi iesea pe dos, nimik nu faceam cum trebuie, numai probleme. poate a avut leg cu cosmarul, poate nu.
    poate e vreo eva mai priceputa sa ne ajute si pe noi
  •  
    • 1462 mesaje
    4 Oct 2005, 09:40
    0 0
    sper! Stiu ca sicriul in vis si excrementele au o semnificatie,dar nu stiu care!
  •  
    • 3526 mesaje
    4 Oct 2005, 09:47
    0 0
    Meli, stai linistita fata, rahatul inseamna bani totdeauna. ce nu as da sa visez in fiecare noapte
    sicrie.. hmmm, habar nu am, dar nu te gandi ca ar fi ceva de rau, caci chiar va fi. uita.
  •  
    • 630 mesaje
    4 Oct 2005, 10:29
    0 0

chiar inseamna bani?
  •  
    • 285 mesaje
    4 Oct 2005, 16:02
    0 0
    .
  •  
    • 165 mesaje
    4 Oct 2005, 16:23
    0 0
    E bine sa visezi urat, pentru ca atunci ti se descarca informatiile reziduale din subconstient; cel mai des se intampla asta in momente de agitatie, oboseala, stress...Se stie ca lipsa viselor este o problema ce poate declansa chiar boli mentale...

Iar visele frumoase...ei, bine...alea sunt premonitii