rochie mireasa, ce inseamna?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
3 Oct 2005, 08:290 0Buna fetelor...aseara am visat ca eram imbracata intr-o rochie superba de mireasa...alba, curata, cu trena, doar ca-mi ea putin larga. Am mai vista ca probasem aceasta rochie la serviciu si doua dintre colegele mele imi tot laudau rochia...(desi aceste colege nu sunt printre preferintele mele); eu nu eram chiar asa de incatata de rochie deoarece, asa cum v-am spus nu-mi venea perfect, era putin mare...
Stiu ca, de regula, rochia de mireasa inseamna ceva rau, adik in general sa te visezi mirease e de rau... voi ce stiti? -
3 Oct 2005, 08:36intra pe acvaria.com. are interpretare vise, te pup si o saptamina buna iti doresc.
-
3 Oct 2005, 09:52am intrat, dar acolo spune numai de bine insa eu auzisem ca e naspa sa te visezi mireasa. De asta voiam sa aud si parerile voastre....(din auzite).
Merci oricum de sugestie -
15 Nov 2005, 17:57In general, rochie de mireasa (sau vesmant alb) inseamna boala.
Eu asa stiu. -
18 Nov 2005, 09:44Cind te fisezi in alb e bine,se spune ca vei avea o fericire,dar nu pot spune acelas lucru in cazul in care te visezi mireasa,ceea ce insemna moarte.
Înapoi la: Forum » Astrologie