taur e el iar eu berbeaca....cum merge?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
1 Oct 2005, 00:16WOW,asa e si la mine si ne intelegem super,super bine!Suntem impreuna de 5 ani si 7 luni si nu ne-am certat niciodata atat incat sa stam despartiti,dar sunt certuri dinastea firesti.Eu mereu isc cate un scandal,dar el e foarte pasnic.Eu ma strofoc,ma consum,ma enervez,si el vine si spune : "stai calma,nu o sa rezolvi nimic asa,gandeste la rece"asta e mereu replica lui!Ma ajuta sa ma stapanesc si mai ales sa nu pun la suflet unele lucruri.Dak esti berbecutza el este exact opusul tau,va completati reciproc.Eu de la el am invatat sa fiu mai rabdatoare,iar el sa fie mai spontan.Uneori ma enerva ca nu prea vorbea,nu glumea,era tacut eeee acum e exact omu pe care l-am dorit alaturi de mine,ptr ca stim sa comunicam.Intotdeauna ne-am spus ce ne deranjeaza unul la altul si am incercat sa reparam.Inca mai traiesc o foarte frumoasa poveste de dragoste,de la inceput si pana in prezent si cu siguranta mult timp de acum incolo!!! Iti doresc din tot sufletul ca si tu sa ai parte de o asemenea relatie!TE PUP si multa BAFTA!
Înapoi la: Forum » Astrologie