oare merge?
-
0 0Eu Rac, el Scorpion.
Astept... pareri -
racul cu scorpionul cred ca se inteleg la idei dar si asta pana la anumit punct, ambele zodii sunt razbunatoare si e bine sa nu se calce pe coada, dar nu e asta problema cea mare ci mai repede lipsa atractiei fizice, cu exceptia cazului cand atractia vine din alta parte (ascendent, luna) pt ca intre ei nu exista asa ceva.
-
pai daca aveti asc in leu e ok de aici vine atractia fizica scorpion leu (in cuadratura), iar de la zodiile voastre compatib la pareri sau temperament fiind ambele de apa si e bine ca nu e pestii ca pestii nu sunt de incredere bine pestele ideal ma refer fara influente care sa schimbe ac lucru, deci cred ca e ok...
-
Onutza, copatib la temperament si idei sunt cele care sunt vehiculate peste tot zodiile de apa cu apa sau pamant, de aier cu aier sau foc si reciproc dar lipsesc atractia si intelegerea mai in detaliu a sentimentelor.
Compatibilitatea emotionala: aceiasi zodie sau zodia opusa valabile si pt pozitia soarelui si pt pozitia lunii.
De ex eu am luna in berbec si sotul meu soarele in balanta, luna in balanta...era suficient una sg din ele in balanta daca sunt mai multe cu atat mai bine...sau putea fi tot in berbec.
Pt atractia fizica (care nu trece, e in permanenta) zodiile in cuadratura sau chiar z opusa...adica stabilii intre ei, instabilii intre ei si cardinalii intre ei.