Femeia capricorn

•  
    • 7 mesaje
    19 Sep 2005, 10:26
    0 0
    Eu sunt o capricoarna si sotul meu balanta,ce stiti despre aceasta combinatie? va pup-denisavsn-buzau
  •  
    • 234 mesaje
    19 Sep 2005, 14:04
    0 0
    pai parca am mai spus intre zodiile in cuadratura (la 90 grade) exista o atractie fizica f puternica si de curand am gasit un site unde zice "fatal attraction"...si verisorul meu (balanta, 27 sept) e casatorit cu o tipa capricorn (10 ianuarie)se inteleg f bine si au o fata la facultate anul 1 acum , in zodia leu, f desteapta a intrat din prima la ASE, cam ac combinatie de parinti isi educa bine copiii...
  •  
    • 7 mesaje
    19 Sep 2005, 14:44
    0 0
    Draga Sabina iti multumesc frumos,e prima data cand aud ceva de bine pentru combinatia asta,m-ai linistit,in toate horoscoapele citite se spunea ca exista atractie la inceputdar dupa o perioada dispare tot si raman conflictele ptr ca avem pareri diferite despre viata . Te pup
  •  
    • 234 mesaje
    20 Sep 2005, 12:09
    0 0
    Atractia fizica intre zodiile in cuadratura nu dispare, dar pot aparea alte prioritati de ex unul din voi sa zica : nu ma mai interes atractia fizica, prefer compat. intelectuala ...desi e greu de sperat asa ceva intr-o rel intre pers de sex opus, rel intelectuala e preferabila celei fizice la servici sau cu familia (rude de sange), prieteni de acelasi sex...intelegi tu.
  •  
    • 234 mesaje
    20 Sep 2005, 12:12
    0 0
    uite o adresa cu compat. intelectuale, emotionale (mixed feelings) si fizice, facute de americani, dar asta e pt sagetator. Trebuie sa schimbi pe capricorn sau pe balanta si sa alegi de jos optiunea Love&Sex:
    http://www.p45.net/horoscopes/sagittarius_love.html