Purificarea locuintei si nu numai.....
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
18 Sep 2005, 09:271 0Pot sa va invat cum se purifica o locuinta in 21 de zile.Articol citit in revista evreiasca "dereh haosher"adik drumul fericirii .Pe messenger yahoo....id-ul neo_cosmetic
-
18 Sep 2005, 13:05Exista si o carte pe tema asta, de "Space clearing", scrisa de Karen Kingston, una dintre consultantele recunoscute international in probleme de Chi.
-
18 Sep 2005, 16:51Eu am numai o carte de ea, pe germana si nu in forma electronica. In engleza sigur se gaseste, ca tipa-i englezoaica. Daca te intereseaza, cauta si tu pe la voi, cartile ei au fost tradusa in foarte multe limbi.
In orice caz, eu posed de-atunci un clopotel din Tibet, acuma il tin la serviciu (si cand se-ntampla ceva nasol toata lumea vine sa-l imprumute, ca sa purifice zona
). -
14 Oct 2007, 09:52eu stiu sa purific locuri si persoane ...iar efectele sunt imediate si "vizibile" 07 22 30 68 69 dar si benefice
-
17 Oct 2007, 13:37Cred ca poate fiecare sa aprinda betisoare in toate colturile camerei si niste lumanarele, cu intentia clara de a purifica spatiul respectiv. Daca rugati ingerasii va ajuta cu siguranta.Va asigur ca functioneaza perfect, si nu uitati ca lucrurile simple sunt cele adevarate.
-
17 Oct 2007, 17:04Bai retard, da tu multe sti sa faci ma...
Si totusi nu inteleg de ce iti tot dai nr de telefon, zau asa. Crezi ca il purifixi pe x-ulescul din cucuietii din deal la telefon? Hai ca asta-i buna!
Înapoi la: Forum » Astrologie