Leu+Gemeni

•  
    • 33 mesaje
    10 Sep 2005, 21:35
    0 0
    Ce parere aveti despre o relatie dintre un Leu(EL) si Gemeni(Ea)?
  •  
    • 11 mesaje
    11 Sep 2005, 00:34
    0 0
    exista comptibilitatate intre cele 2 zodii(dar trebuie tinut cont si de astrogramele natale suprapuse-astrologia holistica)...este o relatie favorabila intre cele 2 semne ...leul cu personalitate mai puternica va domina cu usurinta,iar gemenii prin natura lor -inteligenta,tact si spirit conciliant- va face ca relatia sa mearga bine.
  •  
    • 33 mesaje
    11 Sep 2005, 21:31
    0 0
    Multumesc pentru raspuns
  •  
    • 2 mesaje
    25 Feb 2006, 20:18
    0 0
    eu sunt leu si fostul meu sot gemeni nu ne-am putut intelege!!! si totusi ce explicatie imi puteti da referitor la faptul ca la cat de mare e net-ul de cand am intrat pe el de cam 2 luni 97% din cei cu care m-am gasit si vb sunt GEMENI? nu stiu cum sau de ce se intampla asta! de cate ori intreb pe cineva ce zodie e rar f rar aud altceva decat GEMENI!!!
  •  
    • 217 mesaje
    25 Feb 2006, 22:19
    0 0
    Eu gemeni , el leu asa a fost la mine...
    si n-a mers...el era prea preocupat de universul lui in care nu se sinchisea sa ma includa...
    Deci...bafta multa si sper sa mearga la tine
  •  
    • 11 mesaje
    28 Feb 2006, 10:46
    0 0
    Barbatii lei sunt minunati atata vreme cat iubesc...pe urma foarte influentabili de prieteni si cam materialisti.
  •  
    • 51 mesaje
    7 Mar 2006, 21:11
    0 0
    Eu sunt geaman EL e leu. Suntem impreuna de 19 ani. Este adevarat k dak leul isi iubeste cu adevarat partenera, relatia merge minunat (astfel se poate verifica daca o iubeste sau nu).Se mai infurie cateodata "si rage", insa, in cazul meu, aproape de fiecare data el a fost cel care a lasat sa se inteleaga ca i-a parut rau si intr-un fel sau altul si-a cerut scuze. NU VERBAL, BINEINTELES. Trebuie sa-l lasi in plata lui.
    SUCCES!!!!!!!!!!!