HELLLLLPPPP

•  
    • 8 mesaje
    9 Sep 2005, 17:51
    0 0
    fetelor helllpppp sunt casatorita cu un peste. eu sunt berbeaca si nu ne intelegem deloc. desi stiu ca s-a mai abordat acest topic, vreau sfaturi
  •  
    • 110 mesaje
    9 Sep 2005, 18:45
    0 0
    dak nu va intelegeti,dc v-ati casatorit??
  •  
    • 4359 mesaje
    9 Sep 2005, 18:47
    0 0
    chiar asa, v-ati casatorit din prima zi? si in ce sens nu va intelegeti?
  •  
    • 8 mesaje
    9 Sep 2005, 19:33
    0 0
    a fost dragoste la prima vedere. ne-am casatorit dupa 6 luni. timp de 2 ani am trait cea mai frumoasa poveste de dragoste. iar acum (adica de 3 ani) totul s-a schimbat. el se crede barbatul perfect, zice: ca nu bea, nu fumeaza si nu merge la femei. din punctul lui de vedere noi ave, o casnicie perfecta. din punctul meu de vedere - nu. simt ca-mi lipseste ceva.
  •  
    • 1478 mesaje
    10 Sep 2005, 09:29
    0 0
    tu esti o femeie puternica si el nu.tu ai nevoie sa te simti femeie si el e prea slab ca sa te poata face sa simti asa ceva.
    chiar nu stiu ce sfat sa iti dau....
  •  
    • 218 mesaje
    10 Sep 2005, 11:30
    0 0
    si eu sunt o berbeaca casat cu un peste si am avut si noi crize in care credeam ca am ajuns la final , dar cu intelegere din ambele parti se pot depasi perioadele grele
    cineva imi zicea de curand ca berbecul e semn de foc si pestii de apa .apa linisteste focul , dar sa nu-l stinga de tot
    sotul meu a avut o perioada de "ratacire" cand avea mari pretentii de la mine si se considera centrul universului , dar i-a trecut
    nu-l lasa , manifesta-ti moderat impulsivitatea specifica noastra si nu uita ca berbecul e nascut sa fie lider , nu pestele-pana ii trece si apoi plasati-va pe pozitii de egalitate
    succes
  •  
    • 8 mesaje
    10 Sep 2005, 17:59
    0 0
    pai, in ce sens nu ne intelegem?
    daca l-as lasa sa faca ce vrea el, adica sa doarma, sa se uite la stiri (are o obsesie cu stirile), sa stea pe pc si internet, intr-un cuvant nu ma ajuta cu nimic (plateste femeia de servici sa duca gunoiul), iar daca ii cer sa faca un lucru cat de mic, ca de ex sa curete o ceapa - am constatat acum 2 zile ca la 28 de ani nu stie sa taie o ceapa - zice da! da! si apoi se face ca uita.
    ma suna de n ori pe zi chiar si fara motiv si ma enerveaza la culme cand imi repeta un lucru de n ori - asta pt ca el nu retine, are defectul de a se repeta.
    si cel mai important lucru este ca ma enerveaza din momentul in care intra pe usa.
    ma simt bine cand nu este el acasa. (ca acum)
  •  
    • 9835 mesaje
    10 Sep 2005, 21:15
    0 0

NU zodia e de vina!
    Eu sunt balanta, sotul meu e capricorn, iar lucrurile decurg exact ca la voi! Trebuie multa munca de convingere ca sa-l conving ca simplul fapt ca s-a nascut barbat nu il scuteste de smotru. Avantul capatat dupa o discutie serioasa pe tema asta il tine numai o scurta vreme, apoi iar o luam iar de la capat...
    (Si da, la inceput vai, vai, ce harnicut era... dar i-a trecut, manca-l-ar mama...)
  •  
    • 1077 mesaje
    12 Sep 2005, 15:53
    0 0
    eu sunt capricorn si traiesc de foarte mult timp cu un berbec si lucrurile nu sunt deloc diferite.cum ne descurcam? cand face ceva, il laud (caci e rupt din soare de harnic si destept ce e!)caut sa-i respect si micile lui placeri(fotbal) si nu il fortez sa faca o treaba casnica cand e ceva interesant la tv...
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Sep 2005, 16:46
    0 0
    vai, pai cum sa indraznesti sa-i ceri sa lase tv-ul ca sa puna mana pe aspirator???? nuuuuu... mai bine dai tu cu matura, tiptil, nu cumva sa-i deranjezi vizionarea...
  •  
    • 8 mesaje
    21 Sep 2005, 16:19
    0 0
    scuze evelor pt ca n-am mai aparut - am avut probl cu netu'.
    sa va spun ce s-a mai intamplat. intre timp am implinit 5 ani de casnicie. bineinteles cu flori si iesut un oras (a fost frumos din partea lui - la chestii de genul asta, e atent). deci, treaba decurge la fel. eu zic ceva - el ma aproba si tot eu execut. tot timpul are o scuza. este AS la scuze. trecand peste toate nemultumirile mele vreau sa spun ca l-am visat. in vis ne desparteam si culmea, eu plangeam si sufeream f mult. asa o fi? ma enerveaza la culme si cred in acelasi timp ca nu as putea sa traisec fara el (cred!). problema este la el ca nu stie cum sa ma faca sa-l iubesc, sa mentina "flacara de veghe"(pt ca eu iubesc din tot sufletul, iar pe EL nu stiu daca il iubesc).
  •  
    • 17 mesaje
    21 Sep 2005, 18:40
    0 0
    eu asa am auzit ca daca visezi ca plangi, vei fi fericita. adica se va intampla exact inversul situatiei visate....sper sa-ti mearga mai bine, dar de ce nu incepeti sa va amintiti de lucrurile care v-au legat odata? sunt sigura ca sunt multe. te pupic