dar femeia berbec?

•  
    • 630 mesaje
    9 Sep 2005, 16:46
    0 0
    invisible ai sansa sa te razbuni
  •  
    • 655 mesaje
    9 Sep 2005, 16:49
    0 0
    eu ma inteleg super cu "berbecele" sunt de viata, de incredere, in mare parte.Unele sunt mai "smechere", ca sa nu zic parsive ca e mult spus, sunt inteligente - se descurca in viata, au mult tupeu.Partea negativa este ca pentru a ti se destainui tb sa scoti vb cu clestele (prietena mea cea mai buna e berbec) dar cand iti castiga increderea, "da tot din ea:
  •  
    • 630 mesaje
    9 Sep 2005, 16:52
    0 0
    eu sunt mai miel ca sa zic asa. uneori am tupeu, alteori deloc.
    dar clar noi berbecutzele suntem de incredere. aici ai dr
  •  
    • 4359 mesaje
    12 Sep 2005, 15:41
    0 0
    berbecutzo, nu sunt expert in acest animal care este berbecul, dar pe baza a celor 2 cazuri care le cunosc, am descoperit urmatoarele trasaturi comune:
    Femeia berbec este o tipa organizata, care isi urmareste scopurile, stie ce vrea, dar nu prea stie cum sa obtina. Este o tipa destul de stabila in relatii, de cele mai mult continuand multa vreme niste legaturi despre care este constienta ca nu vor merge. Ii place sa se contrazica, si are destul simt al umorului. Cred ca este o chestie destul de challenging pentru un barbat, partea care nu am inteles-o eu niciodata (la aceste 2 cazuri) este criteriul dupa care isi aleg masculii, care mie cel putin mi s-a parut fooaarteee discutabil. In rest, tenace, activa, incapatzanata, pentru cine vrea, sa aiba
  •  
    • 4017 mesaje
    12 Sep 2005, 15:50
    1 0
    Hahahaa....Invisible...Nu-mi place sa recunosc, dar ai mare dreptate. Un singur amendament: criteriul dupa care-si aleg berbecutzele barbatii este discutabil din punctul tau de vedere, dar nu si din al lor, te asigur...lol... Fetele astea urasc orice e shovaielnic...hehehe...
  •  
    • 11438 mesaje
    13 Sep 2005, 09:03
    3 1
    numai barbatii adevarati vor intelege vreodata o berbeaca de ce??? pt. ca foarte rapid le dau viteza celor care nu sunt adevarati
    sunt intotdeauna o provocare pt. barbatii carora le merge bibilica dar sunt extrem de dificile pt. cei care nu inteleg si nu cunosc complexitatea
  •  
    • 513 mesaje
    13 Sep 2005, 16:04
    3 0
    Da mai si iubite, dorite de barbatii destepti! Avem si un mare succes la barbati fara a face ceva in sensul asta ... avem farmec D-le nu gluma! Dar de multe ori alegem haios cu toata mintea noastra, parca am vrea sa infruntam legile naturii ...
  •  
    • 11438 mesaje
    13 Sep 2005, 16:27
    0 0
    amyyyy io ti-am mai zis ca ai mintea mea ...haaaa...
  •  
    • 513 mesaje
    13 Sep 2005, 16:56
    0 0
    Din cate imi amintesc eu ...si in aceiasi zi 24 martie.
  •  
    • 11438 mesaje
    14 Sep 2005, 09:31
    0 0
    nehhhh..io mi-s in 4 aprilie
  •  
    • 185 mesaje
    14 Sep 2005, 14:31
    4 0
    Berbecutele sunt cele mai smechere mai! Eu, ca o berbeaca adevarata ce sunt ma incapatanez sa cred asta .
    Eu sunt pe 3 aprilie nascuta. Stiti care e insa defectul nostru? tindem sa fim prea iertatoare...nu???
  •  
    • 11438 mesaje
    14 Sep 2005, 14:33
    0 0
    nu..n-avem deloc rabdare
  •  
    • 185 mesaje
    14 Sep 2005, 15:11
    1 0
    Ai pus punctul pe i Carme. Urasc sa astept..si 5 minute mi se par prea multe Vreau sa vad eu inainte de toti care e faza in orice chestiecate exemple ar mai fi...multe rau!
  •  
    • 249 mesaje
    14 Sep 2005, 17:02
    0 0
    Bai, nu pot sa cred....cate berbecutze pe forumul asta!!! Si eu sunt pe 18 aprilie si sunt a naibii rau de tot cand ma provoaca cineva....
  •  
    • 65 mesaje
    15 Sep 2005, 10:32
    1 0
    Intru si eu in "clanul" berbecutzelor sunt pe 16 aprilie,ma gasesc in toate trasaturile de mai sus!Si dak ar fi sa caut un defect la noi (ceea ce e cam greu) ar fi ca tindem sa exageram cu generozitatea.In legatura cu barbatii,mie una imi plac cei sensibili.Am citit pe un site urmatorul lucru despre femeia-berbec si vreau sa-mi spuneti dak sunteti de acord cu el : "este o actrita care joaca realitatea ca pe un rol si niciodata nu va stii cand se sfarseste actrita si incepe femeia din ea".Va pup pe toate!
  •  
    • 242 mesaje
    15 Sep 2005, 15:05
    1 0
    da ..mai...
    femeia berbecuta e o actrita...si nu orice fel de actrita... e cea mai buna...si spun asta ca sa evidentiez faptul ca de fapt...femeia berbec e un star...ea stie sa straluceasca pe scena vietii....
  •  
    • 242 mesaje
    15 Sep 2005, 15:07
    2 0
    a..si eu sunt tot berbecuta ...pe 19 aprilie...
  •  
    • 11438 mesaje
    15 Sep 2005, 15:18
    4 0
    da..asa e.. femeia berbec e cea mai mare actrita in viata...si cea mai mare manipulatoare din lume
    iesim in evidenta fara sa vrem, suntem mai tot timpul in centrul atentiei dar intotdeauna alegem cum sa facem asta cu foare multa inteligenta incat prostim pe toata lumea..hahahah...
    plus...pline de viata...super energice (io cel putin am duracell in popou), avem impresia ca nu ne ajunge timpul niciodata, suntem in viteza a cincea mai tot timpul...super familiste, iubim copiii si animalele, cu multa caldura sufleteasca si super feminine...contrar temperamentului barbatesc pe care-l afisam..
  •  
    • 513 mesaje
    15 Sep 2005, 16:55
    2 1
    Mi-ar placea sa mi se spuna si mie ca sunt feminina, eu am impresia ca nu sunt... prea actionez ca un barbat, foarte practica, eu cred ca pe mine barbatii ma considera sexy ...
    Familia este cred universul nostru, parem niste carieriste clar, nu multi vad de aceasta "masca", nu lasam impresia ca am avea prea multe sentimente ... decat celor de langa noi, foarte apropiati ... parem dure, femei care calca peste cadavre ...realitatea nu este deloc asa, este doar o impresie si asta datorita faptului ca suntem puternice si ne refacem rapid, este ca si o renastere ... cand ne ridicam o facem in forta, si cu fiecare ridicare devenim tot mai puternice ...
    Un mare defect (asa-l consider eu) este faptul ca gandim prea mult, ni se invarte rotita incontinuu ... eu mi-am dorit intotdeauna ca alaturi de cel de langa mine sa ma pot relaxa, nu stiu cate persoane pot intelege ce am spus ... cele asemanatoare
  •  
    • 9835 mesaje
    15 Sep 2005, 16:56
    0 0
    bre... iar ma faceti sa dau exemplu pe berbeaca de soacra-mea... 2 sau 3 aprilie... bagacioasa in treburile tuturor, cam lenesa, ii pune pe altii sa-i faca toate treburile, zicand ca e bolnava si nu poate, si dupa ce i se executa ordinele gaseste nod in papura, nu stie sa zica si ea un mersi, acolo... nici macar lu' fi-su... parasita de barbat, il inteleg, pe bune, probabil si-a luat lumea in cap ca il capiase de tot... never-ever succes la alti barbati (desi nu-i urata, dar pisaloaga si carcotasa e putin spus), nu a mai citit o carte din liceu, cred...
    In centrul atentiei? Da, dar nu admirativ ci, de ex., pentru ca invitata undeva se aseaza nepoftita pe locul sarbatoritului pretextand ca e singurul loc unde se simte bine cu sanatatea - este si enorma (peste 120 ocale, cred) - se imbraca insa in culori vii (turcoaz sau roz, de preferinta), degetele-carnaciori pline de inele cu sclipici... pune mereu cele mai lipsite de tact intrebari si se apuca sa dea sfaturi gazdei cum sa puna masa, cand sa aduca mancarea si in ce vase...

Alta berbeaca pe care o stiu (generatia mea, de data asta) tot asa, parasita de barbat pe motiv de capiere de atata pisalogeala, critici si pretentii absurde din partea ei... uratica-uratica, are bani (de la parinti) dar n-are gust sa se-mbrace frumos, copilul cu nervii varza de la asa o mama, clasa a 9-a, deja razna dpdv social, sigur o sa se care urgent de acasa din clipa in care o sa poata castiga un banutz...

Adica da, or fi berbeace faine - bravo lor, inseamna ca au muncit si si-au rafinat "neste chestii, neste treburi" pe care, uite, nu toate berbeacele reusesc sa si le ia la pila...