barbatul peste

•  
    • 630 mesaje
    8 Sep 2005, 15:59
    0 0
    pareri, experiente...... cam tot
  •  
    • 4359 mesaje
    8 Sep 2005, 17:59
    0 0
    Da' chiar. Nici nu a mai fost. Sa auzim pareri
  •  
    • 3636 mesaje
    8 Sep 2005, 22:20
    0 0
    dupa parerea mea, barbatul peste e super plin de el, are impresia ca toata lumea sta la picioarele lui, iar femeia e vazuta doar ca un trofeu, asa...
    nu ofera sigurantza...si ii fug okii, mama, mama.......
    daca are cineva alta impresie...ascult.
  •  
    • 3636 mesaje
    8 Sep 2005, 22:21
    0 0
    a, si mai am. e lipsit total de simtz praktic, traieste pe alta planeta, iar eu CATEGORIC nu mi-as dori un partener care sa vrea sa fie el alintat.
  •  
    • 655 mesaje
    9 Sep 2005, 10:03
    0 0
    Feriti-va ca nu sunt stabili! Si sunt cusurgii. Pot fi genul calm care spune ca s-a plictisit si isi vede de viata, si genul ca pur si simplu nu mai raspunde la telefoane, sau minte cu nerusinare si caruia i se pare normal ca el sa se distreze, sa plece la munte mare, fara prietena, ca doar e om, nu?
    Spre fericirea mea nu am fost cu nici unul, dar i-am observat doar, ii cunosc bine.
  •  
    • 630 mesaje
    9 Sep 2005, 11:00
    0 0
    se vede treaba ca am avut dreptate. credeam ca sunt eu paranoica dar asa este ......... pestii sunt incredibil de: mincinosi (au un teatru in ei ... te mint in fata fara jena), razbunatori, lenesi, dusmanosi, puerili, a spus o eva ca toata lumea e la picioarele lor - si asta e adev, as avea eu mai multe de zis dar ma abtin ca m-a luat tensiunea.
    fetelor, da, feriti-va de pesti
    mai astept descrieri si de la celelalte eve
    stiti, sunt tare curioasa daca le gasiti macar o sg calitate
    dar nu cred ca e cazu' nu?
  •  
    • 655 mesaje
    9 Sep 2005, 11:09
    0 0
    Si partea cea mai nasoala, in afara faptului ca intr-o relatie sunt varza, dar si fata de prieteni sunt lipsiti de scrupule, egoisti si barfitori, dusmanosi si paranoici.Gata!
  •  
    • 234 mesaje
    9 Sep 2005, 11:43
    0 0
    pai calitatea ar fi ca arata mishto, dar ce folos! e adevarat e o zodie instabila. Si toate zodiile instabile sunt asa: in timp ce ceilalti stabili si cardinali se ataseaza , cei instabili se plictisesc. Probl lor e ca nu se pot atasa de cineva chiar sa vrea.
    Depinde desigur si de restul astrogramei, si in special de marte la tipi si venus la tipe, in ce zodii pica, apoi ar fi si ascendentul.
  •  
    • 4359 mesaje
    9 Sep 2005, 13:57
    0 0
    Daca imi permiteti, as vrea sa combat aceasta parere haioasa care se pare ca exista in legatura cu zodia pestilor. Eu, personal, ca reprezentant al ei, avand mai mult de asta un ascendent tot in zodie de apa, si anume Scorpion, pot spune ca nu suntem deloc atat de instabili pe cat se pare ca se crede. Eu, personal prefer long-time commitment aventurilor, si asa si prietenii mei care fac parte din aceeasi zodie. Ne intelegem bine cu majoritatea, si ne place sa flirtam cu reprezentantele sexului frumos, insa avem o granita in toate, si suntem tot timpul constienti de ea. Daca in relatie incep totusi sa mearga haios lucrurile, este adevarat ca incepem sa cautam alternative, insa daca e cineva care nu face asa dupa ce a incercat sa salveze ce se poate salva, imi permit sa nu il/o cred.
  •  
    • 4359 mesaje
    9 Sep 2005, 14:39
    0 0
    haios? when did I said that?
  •  
    • 630 mesaje
    9 Sep 2005, 14:53
    0 0
    nu ai scris haios dar nu stiu d c cuv stupid se afiseaza ca haios. am patit-o si eu
  •  
    • 169 mesaje
    9 Sep 2005, 23:49
    0 0
    iubire, esti stabil fiindca te salveaza ascendentul in scorpion....fara sa ma leg de tine, pestii sunt superinstabili si fara caracter!!!!!!!!!!
  •  
    • 3636 mesaje
    10 Sep 2005, 08:44
    0 0
    subscriu. BARBATII pesti saks!!!!!!!
  •  
    • 1478 mesaje
    10 Sep 2005, 09:36
    0 0
    hm...barbatul peste...
    nu stiu ce ar trebui sa aiba ca sa il pot suporta...alaturi...
    egoisti..lasi...se cred genii neintelese...se plang din orice..dau ordine de parca toti sunt servitori in jur..sunt afemeiati dar timizi...sunt efeminati(cam prea mult dupa gustul meu)...au caracter labil...
    sunt nervosi(gata sa bata din picior cand nu le convine ceva)...
    in familie sunt oarecum de casa..mai bucatarisesc putin..mai ajuta la treburile gospodaresti..le plac copii..
  •  
    • 647 mesaje
    10 Sep 2005, 16:52
    0 0
    pe unde e un subiect despre pesti hop si invisible,ca in rest nu-si prea arata moaca
    chiar daca sunt relativ deacord cu multe din ce au spus evele,sa stiti ca mai au si calitati pestii astia ca altfel,eu asa pretentioasa cum sunt nu as avea atatia prieteni in aceasta zodie
    Deci in primul rand imi par oameni pe care te poti baza,asta daca esti prietenul lor,pentru ca egoismul ii imiedica sa se gandeasca prea mult la altii asa ca se limiteaza la propria persoana si la cativa oameni dragi...
    Sunt discreti,stiu sa pastreze un secret,au un fel foarte natural de a vedea lucrurile,au simtul umorului si nu se cred,chiar sunt niste genii neintelese
    Putin efeminati da,deacord,dar mie imi plac genul asta de barbati...
    Instabili...nu sunt deacord.Stiu un peste care are prietena de 7 ani si nu o inseala cu toate ca ar putea in fiecare zi...
    Ce ma enerveaza pe mine cel mai tare la ei e ca se supara din te miri ce motiv si nici nu spun nimic,stau asa cu botul umflat si se asteapta sa ghicesti tu ce-i framanta.
    Dar sa nu uitam cea mai importanta calitate : se zice ca sunt cei mai buni amanti ai zodiacului . Eu subscriu
  •  
    • 346 mesaje
    10 Sep 2005, 22:14
    0 0
    eu sunt casatorita cu un peste de peste 14 ani si ne cunoastem de 17 ani si nu am avut niciodata probleme, nici insensibil nu este, nici egoist si este foarte foarte iubaret asa ca contrazic prin exemplu, dar nu bag mana in foc pentru alti pesti, depinde de la om la om ca la oricare zodie
  •  
    • 870 mesaje
    11 Sep 2005, 06:57
    0 0
    Angeldust83 are dreptate, evelor. Sunt si eu peste iar primul meu iubit peste a fost Ja-le! Comunicare la nivel de adancurile oceanelor, groapa mariannelor si alta nu - sunt foarte senzuali, intr-adevar.
    Nu stiu mare lucru despre firea lor, eu prefer alta zodie .
    Pupici
  •  
    • 647 mesaje
    11 Sep 2005, 11:34
    0 0
    da chiar asa...cu ce zodie se potrivesc pestii cel mai bine?Si cel mai putin....?
  •  
    • 235 mesaje
    12 Sep 2005, 14:31
    0 0
    .
  •  
    • 65 mesaje
    12 Sep 2005, 15:30
    0 0
    Hmm...Avetzi si nu avetzi dreptate!
    Prietenul meu este peste...Suntem impreuna de vreo 3 ani...sa vedem:

- sunt perfectionisti\idealisti
    - sunt sensibili (poate prea sensibili)
    - sunt misteriosi
    - sunt capriciosi
    - sunt duali
    - sunt mandri de persoana lor
    - sunt inteligenti
    - sunt talentati
    - sunt frumosi manca-i-ar mama
    - ofera foarte mult intr-o relatie
    - nu le place ca fata sa dezvaluie totul
    - cand crezi ca ii cunosti iti
    demonstreaza contrariul
    - pot iubi mai multe persoane in acelasi timp
    - adora lucrurile siropoase (saruturi, gesturi tandre, sa faca dragoste)
    - ptr ei a face dragoste = arta
    - lucrurile marunte ii surprind foarte placut (mici cadorui\atentii\faptu ca ti minte ziua lor de nastere de ex)
    - se razgandesc usor
    - le place sa faac pe victimele
    - cand e bai ceva fug...fug de manca pamantu

Cam atat...ce-mi place mie e ca sunt misteriosi, tandri, atenti, inteligenti si talentati dar nu stiu sa faca fata problemelor si fgu ca lasii! Da io ii iubesc

Se potrivesc cu capricornii (eu sunt capricorn si suntem total diferiti da vad ca merge)!

Anna