barbatul peste
-
0 0pareri, experiente...... cam tot
-
Feriti-va ca nu sunt stabili! Si sunt cusurgii. Pot fi genul calm care spune ca s-a plictisit si isi vede de viata, si genul ca pur si simplu nu mai raspunde la telefoane, sau minte cu nerusinare si caruia i se pare normal ca el sa se distreze, sa plece la munte mare, fara prietena, ca doar e om, nu?
Spre fericirea mea nu am fost cu nici unul, dar i-am observat doar, ii cunosc bine. -
se vede treaba ca am avut dreptate. credeam ca sunt eu paranoica dar asa este ......... pestii sunt incredibil de: mincinosi (au un teatru in ei ... te mint in fata fara jena), razbunatori, lenesi, dusmanosi, puerili, a spus o eva ca toata lumea e la picioarele lor - si asta e adev, as avea eu mai multe de zis dar ma abtin ca m-a luat tensiunea.
fetelor, da, feriti-va de pesti
mai astept descrieri si de la celelalte eve
stiti, sunt tare curioasa daca le gasiti macar o sg calitate
dar nu cred ca e cazu' nu?
-
pai calitatea ar fi ca arata mishto, dar ce folos! e adevarat e o zodie instabila. Si toate zodiile instabile sunt asa: in timp ce ceilalti stabili si cardinali se ataseaza , cei instabili se plictisesc. Probl lor e ca nu se pot atasa de cineva chiar sa vrea.
Depinde desigur si de restul astrogramei, si in special de marte la tipi si venus la tipe, in ce zodii pica, apoi ar fi si ascendentul. -
Daca imi permiteti, as vrea sa combat aceasta parere haioasa care se pare ca exista in legatura cu zodia pestilor. Eu, personal, ca reprezentant al ei, avand mai mult de asta un ascendent tot in zodie de apa, si anume Scorpion, pot spune ca nu suntem deloc atat de instabili pe cat se pare ca se crede. Eu, personal prefer long-time commitment aventurilor, si asa si prietenii mei care fac parte din aceeasi zodie. Ne intelegem bine cu majoritatea, si ne place sa flirtam cu reprezentantele sexului frumos, insa avem o granita in toate, si suntem tot timpul constienti de ea. Daca in relatie incep totusi sa mearga haios lucrurile, este adevarat ca incepem sa cautam alternative, insa daca e cineva care nu face asa dupa ce a incercat sa salveze ce se poate salva, imi permit sa nu il/o cred.
-
hm...barbatul peste...
nu stiu ce ar trebui sa aiba ca sa il pot suporta...alaturi...
egoisti..lasi...se cred genii neintelese...se plang din orice..dau ordine de parca toti sunt servitori in jur..sunt afemeiati dar timizi...sunt efeminati(cam prea mult dupa gustul meu)...au caracter labil...
sunt nervosi(gata sa bata din picior cand nu le convine ceva)...
in familie sunt oarecum de casa..mai bucatarisesc putin..mai ajuta la treburile gospodaresti..le plac copii.. -
pe unde e un subiect despre pesti hop si invisible,ca in rest nu-si prea arata moaca

chiar daca sunt relativ deacord cu multe din ce au spus evele,sa stiti ca mai au si calitati pestii astia ca altfel,eu asa pretentioasa cum sunt nu as avea atatia prieteni in aceasta zodie
Deci in primul rand imi par oameni pe care te poti baza,asta daca esti prietenul lor,pentru ca egoismul ii imiedica sa se gandeasca prea mult la altii asa ca se limiteaza la propria persoana si la cativa oameni dragi...
Sunt discreti,stiu sa pastreze un secret,au un fel foarte natural de a vedea lucrurile,au simtul umorului si nu se cred,chiar sunt niste genii neintelese
Putin efeminati da,deacord,dar mie imi plac genul asta de barbati...
Instabili...nu sunt deacord.Stiu un peste care are prietena de 7 ani si nu o inseala cu toate ca ar putea in fiecare zi...
Ce ma enerveaza pe mine cel mai tare la ei e ca se supara din te miri ce motiv si nici nu spun nimic,stau asa cu botul umflat si se asteapta sa ghicesti tu ce-i framanta.
Dar sa nu uitam cea mai importanta calitate : se zice ca sunt cei mai buni amanti ai zodiacului . Eu subscriu
-
Hmm...Avetzi si nu avetzi dreptate!
Prietenul meu este peste...Suntem impreuna de vreo 3 ani...sa vedem:
- sunt perfectionisti\idealisti
- sunt sensibili (poate prea sensibili)
- sunt misteriosi
- sunt capriciosi
- sunt duali
- sunt mandri de persoana lor
- sunt inteligenti
- sunt talentati
- sunt frumosi manca-i-ar mama
- ofera foarte mult intr-o relatie
- nu le place ca fata sa dezvaluie totul
- cand crezi ca ii cunosti iti
demonstreaza contrariul
- pot iubi mai multe persoane in acelasi timp
- adora lucrurile siropoase (saruturi, gesturi tandre, sa faca dragoste)
- ptr ei a face dragoste = arta
- lucrurile marunte ii surprind foarte placut (mici cadorui\atentii\faptu ca ti minte ziua lor de nastere de ex)
- se razgandesc usor
- le place sa faac pe victimele
- cand e bai ceva fug...fug de manca pamantu
Cam atat...ce-mi place mie e ca sunt misteriosi, tandri, atenti, inteligenti si talentati dar nu stiu sa faca fata problemelor si fgu ca lasii! Da io ii iubesc
Se potrivesc cu capricornii (eu sunt capricorn si suntem total diferiti da vad ca merge)!
Anna