Tarot...un pacat?
-
0 0Fetelor cred ca multe dintre voi stiu de www.acvaria.com
Aici aflam multe despre zodii si mie mi-a placut mult de tot,trebuia sa trimit un sms si sa aflu raspunsul la cateva intrebari,am trimis deja 2 mesaje,si apoi m-am gandit ca poate ce am facut e un pacat...e asa?am voie sa apelez la asa ceva?Pt mine conteaza,desi as mai vrea sa apelez dar daca nu e bine,atunci ma abtin.Multumesc -
Draga mea ,daca e sa o luam din punct de vedere religios , este intr-adevar pacat ,dar nu numai tarotul ,absolut toate formele de ghicit ....
Acum ca sa nu fiu eu cea care da cu piatra , caci te asigur ca nu o fac ,tre' sa spun ca desi sant constienta ca ghicitul de orice fel este considerat un pacat , el este dupa parerea mea aproape nesemnificativ pe langa multe alte pacate cu adevarat ,,grele' ,prin care faci rau in mod voit anumitor persoane .....
Este un pacat asumat dupa parerea mea ,din moment ce stii ca nu trebuie facut.........si totusi.... -
hmm....pai dak e un pacat tarotul....eu o sa ard in flacarile iadului...

stai linistita fato!...sunt alte kestii mult mai grave decat sa vrei sa afli niste raspunsuri prin tarot..
de fapt tu iti poti da raspunsul singura...la orice...tarotul e doar o forma prin care tu te-ai putea simti mai sigura pe ce vrei sa faci..
ai grija in ce crezi ! -
Draculitzo ,ai dreptate ,cand spui ,,religie" automat se creaza divergentze de opiniii si polemicile pot lua o amploare mare .
Eu zic ca am fost totusi destul de clara si impartziala ,tinand cont de faptul ca si eu sant destul de sceptica ,atunci cand vine vorba de preotzi si biserica .
Pe de alta parte ,varianta ghicitului in tarot si in cafea sau cartzi le-am incercat si eu si vreau sa spun ca nu m-am simtzit mai,,impacata" ...de aici si raspunsul meu ramas undeva in balantza ........
Fiecare are dreptul sa hotarasca ce vrea cu viatza lui ,de aceea nu am venit cu un raspuns excesiv de rigid ,tot pe considerentul asta...
Dumnezeu intr-adevar este in sufletele noastre .....dar trebuie sa il si simtzim acolo....