berbecutz + sagetatoare ;)

•  
    • 4 mesaje
    6 Sep 2005, 15:18
    0 0
    fascinant..s-a simtit scanteia din prima clipa in care ne-am vazut si..au sarit scantei din primele momente in care ne-am apropiat..de atunci, tot sejurul, am fost nonstop impreuna..la foc continuu!exuberantzi..plini de umor si insetati de tot ceea ce era nou, altfel...si, totusi, la sfarsit a trebuit sa mearga fiecare in orasul lui.. ..de trei saptamani, face naveta...eu simt ca incep sa ma implic..de FAPT - M-AM INDRAGOSTIT! - dar, berbecutzul ..sa aiba doar o toana?!..manat fiind de noutate!? ( am inteles ca sunt destul de flshturatici...
    voi ce parere aveti?! cum pot sa-l apropii..adk, sa-l pastrez?!
  •  
    • 655 mesaje
    6 Sep 2005, 15:37
    0 0
    Berbecutziii..........Ce baietei! Prietenul meu e berbecut.Fii activa, nu il lasa sa se plictiseasca, nu il agasa, ii place sa cucereasca el, sa nu pari prea disponibila.
    Eu sunt leu si ne intelegem ok per ansamblu, dar ne si ciondanim des.Multi spun ca asta e sarea si piperul in rel noastra.
    Pe berbeci tb sa ii scoata cineva din monotonie pt ca sunt destul de comozi.Bafta!
  •  
    • 4 mesaje
    13 Sep 2005, 11:16
    0 0
    multzumesc ptr raspuns!
    intr-adevar, de cand ne-am cunoscut a devenit o curiozitate pentru toti prietenii lui faptul ca a inceput sa se deplaseze atat de des...ptr ca, de..ne despart vreo 300km...
    as mai avea doua intrebari: in ce masura apreciaza adevarul si stilul direct al unui sagetator...si, doi - cum si cand ajunge sa povesteasca despre el...!?
    pupik!
  •  
    • 655 mesaje
    13 Sep 2005, 11:22
    0 0
    Trebuie sa scoti vb cu clestele de la el, dar odata ce incepe sa vb si iti castiga increderea, spune f multe.Apreciaza sinceritatea si stilul direct, eu sunt la fel si prietenul meu o accepta f bine. Un pont: tine-l pe jar ca se plictiseste repede..