se fac vraji?

•  
    • 967 mesaje
    4 Sep 2005, 19:25
    0 0
    se mai fac vraji in ziua de azi?
    voi ce stiti ,se mai utilizeaza metoda asta in 2005?
    visele cu pui ,coji de oua ?
  •  
    • 10 mesaje
    4 Sep 2005, 23:05
    0 0
    hy!sa stii ca dc ti-e frik de aia nu scapi iar dak nu crezi in vraji nu te vor influenta desi am cunostinte care au patit multe din cauza farmecelor eu pur si simplu nu vreau sa cred poate mi-e frica.nu interpreta visele sunt relative.fa o sfestanie in casa dak ti-e frica
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Sep 2005, 18:42
    0 0
    Stai ca n-am inteles prea bine: visezi pui si gasesti coji de oua prin curte?

Pentru visele cu pui n-ai de ce s-o invinuiesti pe vecina ta... daca ai tu o obsesie cu privire la vraji facute cu pui de gaina, e exclusiv visul tau, problema ta, pacatul tau.

Cat despre cojile de oua, acestea pot fi carate de diverse animale de colo-colo - ar trebui sa stii asta. Si pisicile, si cainii, si sobolanii scormonesc prin gunoaie si le-ntind peste tot pe unde apuca.

Oh, ce la indemana le e unora sa dea vina pe altii atunci cand ceva nu le merge bine... Daca nu au o explicatie coerenta atunci, DA, E CLAR, NE FACE CINEVA VRAJI...

Fii serioasa, pisicuto salbatica... daca or fi vrajitori adevarati pe lumea asta, capabili sa faca bine sau rau, ar fi slabe sperante sa fie unul chiar gard in gard cu tine.

Auzi? Nu mai departe de acum cateva luni, intr-o seara ne-a cazut juma' de perete de faianta, in baie. Soacra-mea, cand a auzit, imediat: "Ah, nu-i lucru curat, v-a facut cineva vraji." Poftim la ce-o dusese gandul! Ei tocmai ii cazuse faianta noua, montata in bucatarie in urma cu numai 6-7 luni de zile, si atunci nu-i mersese mintea la tampenii, ci ii injurase pe mesteri de le mersesera fulgii, ca "vai, ce carpaci!"
    Dar faianta pusa la noi in baie, veche de 30 de ani, avea nevoie de vraji ca sa cada!
  •  
    • 870 mesaje
    5 Sep 2005, 19:23
    0 0
    Pisicuto, nu exista asa ceva. Doar puterea gandului - folosita si de voodoo. Stii de ce ai impresia asta? Nu esti suficient de pragmatica.
    Spune-ti in fiecare zi "mi se pare doar" si are sa-ti treaca.
    Pupici
  •  
    • 3636 mesaje
    6 Sep 2005, 09:59
    0 0
    uite, nici eu nu cred in vraji, mey. dar am auzit chiar acum 2 zile neste treburi.de mi s-a ridicat parul pe mine. si persoane de incredere, nu aiurea asa. deci, ma mai gandesc.
  •  
    • 967 mesaje
    7 Sep 2005, 18:08
    0 0
    OK!
  •  
    • 8 mesaje
    6 Mai 2006, 20:48
    0 0
    Missulica da ce treburi ai auzit?
    Ne spui si noua?Sau nu vrei?

Hehe ce curioasa sunt.
  •  
    • 127 mesaje
    7 Mai 2006, 06:55
    0 0
    Eu n-am crezut si nu cred in vraji,poate de asta nici nu se prind de mine sau nu stiu.Mama mea insa da si tot sta cu frica,ii tot spun ca are 60 ani si inca nu s-a maturizat.Intr-o zi stand in dormitor am auzit un bubuit in camera cealata si am murit de frica.Cand m-am dus imi cazuse oglinda de pe perete,am zis Doamne e vraja clar dar n-a fost sa fie asa ca s-a rupt carligul ce-o tinea.Insa am avut o intimplare bizara.Stau la etajul 3 si am avut o rafuiala cu o femeie,lucru ce nu-l prea fac -a fost prima oara in viata mea cand s-a intimplat asta si sper ca si ultima.Si femeia asta era tare bizara ,credea in vraji,mergea la ghicitori,etc.Si dupa rafuiala asta am venit seara acasa si dupa vreo ora o pisica la usa a inceput frate sa bata si sa urle de am inghetat de frica.Cred ca a tinut-o vreo 30 min agonia,eu eram dupa usa,am luat un cutit de frica dar n-am deschis usa,mata a plecat si s-a terminat povestea.Niciodata n-am avut pisici prin preajma iar femeia aia a obtinut ceea ce a dorit desi eu nu credeam ca se va intimpla.Tind sa cred ca a facut ceva insa nu ma gandesc la asta niciodata doar ca am gasit topicul vostru.Deci posibil sa existe vraji dar cred in puterea noastra de-a le alunga mai mult decat in orice si cred ca daca nu crezi in ele sau nu le accepti nu se intimpla.Asa ca nu va inegriti viata facandu-va tot felul de fricii ca n-are sens scumpelor,mai bine aprindem o lumanare si ne rugam lui Dumnezeu si trece totul.Curaj .
  •  
    • 1928 mesaje
    7 Mai 2006, 11:50
    0 0
    mah, si pisica mea a zgariat al usa la vecina mea, si-a dat buzna in casa peste ea cand asta a deschis usa. deh, greshise etajul...
  •  
    • 371 mesaje
    8 Mai 2006, 11:23
    0 0
    preventiv da un pomelnic de 40 zile si cumpara de la o biserica ortodoxa acatistul sf. Ciprian (costa acm 10.000 lei). Citesti luni, miercuri si vineri si tii post. E buna si o sfintire pe acasa. Daca a facut cineva ceva se intoarce asupra lui. Nu are de ce sa iti fie teama, raul nu poate dura.
  •  
    • 162 mesaje
    8 Mai 2006, 21:01
    0 0
    Pot sa iti dau un site unde poti intreba si afla despre vraji/farmeceaca ai, daca ti-a facut cineva ceva. Cum iti explici caderea lui A.Nastase? Nu crezi ca cei de la MISA au ceva amestec? Deci....se poate.
    Dar poti afla si poti sa scapi - chiar de la distanta!
  •  
    • 215 mesaje
    10 Mai 2006, 14:05
    0 0
    exista binele si raul.cine are dubii este cel mai expus .Dumnezeu este Atotputernic!
    sfatul,pe care il da Amme este cel mai bun si spovediti-va
  •  
    • 119 mesaje
    14 Oct 2007, 09:48
    0 0
    eu nu am crezut in farmece /atacuri energetice pina am "patzit-o"... acum stiu si cum se fac, si cum se manifesta, dar si cum poti scapa de efectele lor... care nu sunt de ignorat.
    printre altele se folosesc ca si "arma" in lupta pentru putere, sau de femei, pentru "achizitionare" de barbatii bine pozitionati
    daca aveti probleme cautati-ma la 07 22 30 68 69
  •  
    • 89 mesaje
    14 Oct 2007, 19:06
    0 0
    retard, cum iti dai seama ca ai farmece??? cum se manifesta ele??
  •  
    • 1094 mesaje
    15 Oct 2007, 15:57
    0 0
    nu exista decat atacuri energetice negative. DAR, intotdeauna primesti inapoi tot ce faci. si gandurile negative , barfa , tot atacuri energetice sunt. cel care simte asa ceva le poate anihila prin pura intentie, si prin trimitere de Iubire si Lumina agresorului, chiar daca nu stim cine este, cu ajutorul ingerilor putem face asta, nu e nevoie de nimic complicat.
  •  
    • 6 mesaje
    20 Oct 2007, 10:08
    0 0
    Buna am si eu o intrebare si eu am ceva probleme de genu cu vrajile si cred ca cineva mia facut vraji cum pot sa aflu si sa dezleg vraja ma poate ajuta cineva
  •  
    • 6 mesaje
    20 Oct 2007, 10:18
    0 0
    Buna am citit mesajul tau ma poti ajuta te rog si pe mine cum sa aflu si sa dezleg vraja
  •  
    • 451 mesaje
    8 Nov 2007, 22:00
    0 0
    Un preot dintr-o manastire spunea ca foarte multi oameni au obiceiul sa ceara rugaciunea Sfantului Vasile pentru dezlegare de vraji.
    Tot el spunea ca in majoritatea cazurilor nu e nimic. Dar exista rare cazuri cand suntem victimele magiei negre. Sunt preoti care recunosc simptomele celor ce ar putea fi victima magiei negre. Trebuie sa ceri ajutorul bisericii, sa te rogi singur, sa postesti si mai ales sa crezi ca Dumnezeu e stapanul acestei lumi.
  •  
    • 19 mesaje
    14 Nov 2007, 23:30
    0 0
    eu nu cred decat in zodii. de obicei imi calculez compatibilitatea cu o anumita zodie pe afluacum(dati search si gasiti site-ul)si vad pe ce craca stau. pe acel site pot calcula toate combinatiile posibile...astrograma, horoscop pe cateva zile inainte etc
  •  
    • 9 mesaje
    17 Nov 2007, 09:26
    0 0
    cea mai buna aparare de vraji si de alte motive de frica este rugaciunea. Dumnezeu este mai mare decat vrajitorii si dusmanii si asa mai departe.

Demult, demult, cand inca mai stateam cu parintii mei am avut un scandal monstru cu tatal meu. M-am dus la mine in camera si am scos carticica de rugaciuni, este acolo un Pslam 142, f bun cand te simti atacat si nedreptatit, te unge pe suflet. Si mai sunt si Psalmii 3,19, 30 si 31 pt linistirea si alungare vrajmasilor.
    Sa revin. M-am refugiat in camera si am citit psalmii, maica-mea a dat buzna peste mine sa ma ia de la rugaciune si mai multe nu, ca"astea sunt fleacuri". Eu m-am incapatanat sa imi citesc rugaciunile si ce sa vezi! S-a linistit taica-miu.
    Dumnezeu e mai mare decat cei care vor sa ne faca rau si decat fricosii care ne spun ca rugaciunile sunt fleacuri.