pestii si feciora?

•  
    • 320 mesaje
    2 Sep 2005, 19:01
    0 0
    salut! pe unde citesc relatia asta nu prea merge? voi ce credeti avem sanse?
  •  
    • 5 mesaje
    2 Sep 2005, 23:29
    0 0
    eu una nu cred ca merge.fecioarele sunt prea realiste si dure si ironice vis-a vis de viata iar pestii sunt mult prea naivi si visatori.sincer nu prea are cum sa mearga.cel putin o fecioara nu ar rezista prea mult cu un peste in schimb pestii s-ar putea sa fie atrasi de hotararea si de umorul unei fecioare
  •  
    • 870 mesaje
    3 Sep 2005, 00:49
    0 0
    Fecioara este zodia de casatorie a pestilor si viceversa. Adica, ar trebui sa mearga excelent.
  •  
    • 463 mesaje
    3 Sep 2005, 09:49
    0 0
    Am avut o relatie cu o fecioara, eu fiind peshtioaica.A mers cat a mers,apoi s-a oprit! Ne intelegeam bine, ne citeam din priviri,dar aveam unele MARI diferente de opinie! El era prea visator, si eu eram mai cu picioarele pe pamant!! Relatzia merge pana la un anumit punct...
  •  
    • 320 mesaje
    3 Sep 2005, 14:31
    0 0
    multumesc ptr raspunsuri! si noi avem pareri diferite despre multe lucruri dar ne place sa discutam despre ele, sa ne convigem reciproc ca fiecare are dreptatea de partea lui!!! e fun chiar daca eu mai ma enervez cateodata el ma lasa in pace ptr ca stie ca imi trece repede!!