tigrul

•  
    • 1077 mesaje
    2 Sep 2005, 13:26
    0 0
    Ce parere aveti de tigruletul din zodiacul chinezesc? Merita sa il ai prieten sau mai bine sa il ocolesti?
  •  
    • 10 mesaje
    4 Sep 2005, 23:12
    0 0
    buna!in zodiacul chinezesc eu sunt tigru de fapt cei nascuti in 86 nu imi aduc aminte ce scria despre mine acolo dar numai de bine dak era d rau nu uitam.tigrul se are bine cu cainele si rau cu maimuta.tigrul este cinstit puternic dar....are puterea de a manipula si se razbuna dureros pt k in dragoste e devotat.nu mi s-a intamplat sincer dar ........who knows?pupici
  •  
    • 70 mesaje
    6 Sep 2005, 14:05
    0 0
    Tigrul e cel mai bun prieten dar poate fi si cel mai mare dusman.De tine depinde .Daca ii ignori ego-ul cel foarte dezvoltat ti-ai capatat un dusman. Daca apelezi la el pt sfaturi,ajutor de orice natura sa fii sigura ca vei gasi un prieten.Sa ai langa tine un tigru este un f mare noroc.Totusi depinde si de luna din anul tigrului in care este nascut.Oricum este o zodie vesnic tanara.
  •  
    • 169 mesaje
    10 Sep 2005, 00:11
    0 0
    TIGRUL din zodiacul chinezesc se aseamana foarte mult cu VARSATORUL din zodiacul european.
  •  
    • 1478 mesaje
    10 Sep 2005, 09:38
    0 0
    ca sa ne intrebi de tigru ar trebui sa ne spui ce semn esti tu...
    si daca vrei sa stii mai multe faci combinatii intre zodiacul chinezesc si cel european..cauti ascendente..etc..si iti da o privire de ansamblu..
  •  
    • 3526 mesaje
    12 Sep 2005, 09:19
    0 0
    eu sunt tigru, ce te-ar interesa mai exact?
  •  
    • 3526 mesaje
    12 Sep 2005, 09:20
    0 0
    aaa, da, eu zic ca merita sa il ai prieten, dar fara minciuni si vorbe pe la spate, barfe etc. eu cel putin, urasc aceste lucruri.
  •  
    • 1077 mesaje
    12 Sep 2005, 14:24
    0 0
    Multumesc mult pentru mesaje, sunt tigru si daca am constatat ca unele semne ex.maimuta imi sunt antipatice fara motiv altele care conform estimarilor ar trebui sa-mi fie dusmane nu-mi sunt ex.boul.Nu incerc sa tratez problema superficial dar cred ca opiniile voastre sunt absolut sincere, in sensul ca am prieteni cu care ma inteleg perfect din priviri si dusmani despre care cu greu imi aduc aminte de la ce ne-am luat initial.....