barbatul BERBEC ce va spune?
-
1 0vreau pareri...sper ca nu sunt prea poruncitoare
-
Fetelor, berbecul vostru nu va raspunde pozitiv la santajul emotional, la ultimaturi, la orice fel de amenintari in general, la promisiuni fluturate ca daca faci asa si pe dincolo...bla bla....si pun pariu ca asta voi numiti INCAPATANARE.
Bre, aia nu-i incapatzanare deloc.
Vreti sa faca/nu mai faca ceva anume? Argumentati-va rational punctul de vedere si asteptati cel putin doua zile ca sa vedeti efectele
sau, varianta doi, admiteti cinstiti ca vreti ca el sa faca/nu faca ceva anume PUR SI SIMPLU CA SA VA FACA VOUA PLACEREA....
Daaaaaaaaaa....Berbecul vostru va intelege imediat acest appeal, ca si el este robul placerii...hihihi.
Eu am acasa un berbec si inca nu mi s-a intimplat sa nu il pot "dezincapatzana" ...
cu metodele sus-mentionate.
Si al meu isi iubeste mama la nebunie, dar eu gasesc ca asta-i o trasatura de caracter pozitiva. Ea l-a facut un barbat cald, sentimental, iubitor si familist. La naiba....si eu o iubesc pentru asta
-
Sa stiti ca acvaria spunea undeva ca daca vrei sa intelegi mai bine caracterul unei zodii sa citesti si din z opusa, mai putin zona cu opozitiile efectiv ..deci decat pana unde apare opozitia efectiv sunt la fel.
Asa ca berbecul face pe plac la fel ca balanta si contrazice pt a echilibra parerile sa nu o ia total intr-o parte lucrurile, si e destul de curtenitor si priceput in domeniu (ca si balanta).
Opozitia ar fi ca balanta depinde f mult de partener si la toate decide cu partenetul si e o zodie f sentimentala, iar berbecul total independent horataste instant si singur si e mult mai impulsiv . Fara opozitia asta sunt la fel. Si sunt pers de incredere numai daca au si ei incredere in voi -ca sa fie corect. -
hehehe, check it out:
http://www.kudika.ro/articol/femeia-948-Fixuri-si-obsesii-de-zodii-
BERBEC (21 martie - 20 aprilie) " SUNT PE FUGA"
Cum e zodia asta?
Sincer, dinamic si direct, Berbecul nu e genul de om care sa se cantoneze in sabloane.
Ce "PASARELE" are?
Are, insa, doua-trei fixuri. Unul e legat de timp: traieste cu senzatia ca lucrurile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul.
Efectele? De la mania vitezei si graba cu care se repede cu capul inainte, ignorand pericolele, pana la noptile cand n-are chef sa se culce, spunandu-si ca somnul ar fi o pierdere de vreme.
Alt fix este cel conform caruia el stie intotdeauna ce e mai bine pentru ceilalti. Poate deveni enervant cu "directivele", dar trebuie inteles ca e sincer si manat de cele mai bune intentii - e genul cavalerului sau eroinei care lupta pentru un scop nobil, care se simte dator sa puna umarul la bunul mers al planetei.
Cand face urat?
Berbecul e spaima chelnerilor, a mecanicilor, a croitoreselor... ce mai! - a tuturor celor ce lucreaza in servicii, fiindca e obsedat de faptul ca trebuie sa fie servit pe loc si impecabil. -
eu am sotul berbec. cand vreau sa obtin ceva de la el... il iau cu lugu-lugu, ii spun problema si il las...
vreo doua-trei zile... le gandeste, apoi vine cu solutia, de obicei mai buna ca a mea... si mai gandita.
sunt foarte profunzi si ii iert multe... pentru ca si eu foarte temperamentala - scorpie, de! - asa ca nu am probleme.
obtin tot ce vreau, dar am si rabdare si nu-l sacai deloc. il las in zeama lui... si vine el apoi la mine...
sunt baieti buni... per total. -
Treaba cu fidelitatea depinde cred mult de educatie (aia data de mama si tata), experientza de viatza, varsta, stare civila... si mai putin de zodie.
Nu stiu altii cum sunt dar al meu berbec nu flirteaza si nu raspunde la provocari....hehehe....din fericire, fiindca are un efect devastator asupra femeilor de toate varstele. Practic n-am vazut una sa nu inceapa sa se comporte ca o curca beata imediat ce deschide el gura si zice ceva. Femeile raspund instantaneu si instinctiv la o voce foarte masculina, sunt imediat horny, zambaretze, vorbaretze, ametzite si emotionate. Eu, de pe margine, ma uit siderata cum se tampesc automat... Ma rog, le acord circumstantze atenuante, ca are si niste ochi albastri foarte expresivi plus o atitudine de-aia de absolute self-confidence care striga: "I am the MAN""... In orice caz, el se comporta abolut senin si netulburat, ca si cum n-ar fi nimic neobisnuit in comportamentul danselor...in timp ce mie imi vine sa le strig: "Hello...puneti-va pofta in cui!"
In fine, are un track record de totala fidelitate in cealalta relatie de lunga durata pe care a avut-o (20 de ani), dar de armasar comunal cata vreme a fost liber de contract, hahaha.
Un berbec are mari dificultati in a mintii si ascunde, asa ca e foarte probabil ca nu va fi in stare sa duca doua relatii in paralel... -
Just.... aici las capitolul asta, nu prea ai ce sa faci decat sa te obsinuiesti cu ideea. Realitatea este ca berbecul tau nu are neaparat dispozitii mai schimbatoare decat altii, doar ca la un barbat berbec variatzia de moods devine usor vizibila fiindca el nu se cenzureaza deloc, reactioneaza impulsiv si deschis, spune exact ce simte/gandeste: cand e entuziasmat e fericit si toata lumea trebuie sa stie, cand e ofticat ca nu i-au iesit ploile cum dorea se supara si caineaza..si iarasi trebuie sa stie toata lumea cat e el de nemultumit si nefericit. Sfatul meu este sa te obisnuiesti cu ideea ca ai de-a face cu un extrovertit care nu e in stare sa se autocenzureze si sa arate o fatza mai echilibrata...si sa te consolezi ca exista si un aspect pozitiv aici: tu stii exact in ce dispozitie se afla si de ce, alte femei trebuie sa se agite si sa ïnvestigheze"si sa ghiceasca ce simte si gandeste barbatul lor sau de ce e suparat/fericit.
In ce priveste treaba cu trecutul repus pe tapet: este doar o tehnica ca sa castige puncte intr-o discutie cu tine...hehehe...joaca murdar de fiecare data cand aude reprosuri si critici. Urasete critica foarte tare si devine defensive...si asta-i una din tactici ca sa te faca sa dai inapoi, sa incetezi cu critica. Solutia: lauda-l, lauda-l si iarasi lauda-l pentru orice face pozitiv si aratat-te increzatoare ca pe viitor va face lucruri si mai grozave...hihihi...si uite asa vei evita orice discutie despre trecut. Toti oamenii raspund mult mai bine comportamental la complimente decat la critici, dar regula asta este cea mai adevarata in cazul berbecului.