Femeia LEU
-
0 0Pls, spuneti-mi ce parere aveti? as vrea sa stiu cum sunt vazute din exterior femeile din zodia aceasta...
-
Hm, pai nu mai am pentru ca au aparut in niste momente in care nu prea eram eu dispus sa ma implic in "relatii serioase". La mine se manifesta o pendulare intre dorintele de relatii serioase si "albinism"
. Aceste 2 tipe, dar mai ales 1 in special chiar nu mi s-au parut genul care sa starneasca cearta, ma rog, nu mai mult ca orice alt om in anumite conditii date. Ce mi-a ramas mie in minte este faptul ca in pat, o leoaica este absolut extraordinara. Dar depinde si cu cine se combina, nu?
-
si eu ma inteleg bine cu leoaicele dar cu toate astea,cred ca sunt cele mai rele si mai parsive persoane pe care le-am intalnit!din experienta!
eu in general sunt mai toleranta si las sa treaca de la mine,nici nu ma enervez prea repede,dar ele,daca vad ca nu le convine ceva,imediat fac crize de isterie,se ambaleaza asa degeaba si se cred cele mai tari,cu toate ca nu e chiar asa,indiferent cat de ambitioase sunt.
si foarte naive,prefute...numai cuvinte de lauda
dar partea buna e ca stiu sa se distreze
-
iti dai seama ca am zis din experienta ca sunt ''naive'',la mai multe persoane in cauza,acum,e normal sa existe si exceptiile,nu?si oricm,conteaza si ascendentul.
sa va dau un exemplu,verisoara mea,care este de fapt si cea mai buna prietena,este leu!adevarul este ca are un caracter foarte puternic,si e sigura pe etc.ea oricum nu isi da seama ca este naiva,dar noi care ii suntem in jur vedem asta foarte usor.cu iubitul ei este foarte stricta,tipa,sa fie totul ca ea,doar ce vrea ea conteaza etc.va dati seama ca saracul baiat se mai satura si el de atitudinea asta si in momentul respeciv ea numai stie de ea,caracterul asta puternit deodata isi pierde toata valoare,sa nu mai vb ca este foarte credula,ea lasa impresia doar ca stie multe si ca are experienta in anumite domenii dar de fapt este naiva si crede tot ce i se da pe tava,chiar daca se ascunde sub aceasta masca!
sa nu crezi ca vb de rau acum,doar am trasat aceasta caracteristica,si am observat asta la mai multe persoane,chiar daca nu isi dau seama,multe sunt credule!