dar taur-gemeni ?pls
-
0 0eu sunt gemeni..el e taur.Citisem undeva dar foarte putin ca ne intelegem..adica gemenii se inteleg ce-l mai bine cu sagetatorii si taurii.Cu sagatator a esuat iar cu un taur scartie..va rog..faceti-ma voi sa inteleg ce nu se leaga la noi!
-
Multumesc mult.Sincer il regasesc in randurile scrise de tine.Am vrut sa vad si alte pareri..cine stie..poate nu suntem singurul cuplu gemeni-taur care nu prea merge..dar se pare ca m-am inselat si teoretic relatia ar merge.Am avut noi si zile mai bune,chiar foarte bune...dar mai vin si nori..asta e!
-
Taurul se misca incet in actiuni si asta-l face pe geaman sa-si smulga parul din cap
.Taurilor nu le plac surprizele de nici o culoare dar daca tot vor avea....vor zimbi fals..dar in adincul lor nu le plac.Fac asta din foarte bun simt.Pt un taur ,totul trebuie sa apara bine calculat de dinainte,trebuie stiut sigur incotro se indreapta.Da...am putea spune ca-i o buna relatie in sensul ca taurul il mai coboara pe geaman cu picioarele pe pamint...si invers..geamanul il scoate pe taur din logica lui...asa sa se supuna putin riscului(asa cum ii place geamanului).......dar in situatii importante cind trebuie luate decizii atunci se vede uriasa diferenta de caracter.Pot face compromisuri....pot lasa de la ei(caci doar asa va continua relatia)dar taurul e f orgolios ...nu uita ca a lasat de la el..si incet..in ani de zile..asa cu rabdare crunta...isi pregateste terenul...ori lasa geamanul de la el....ori pleaca.Pt ca el nu poate concepe..cum mah?..eu o persoana atit de realista...calculata...sa las de la mine pt un geaman aerian?
Nu va intelege asta niciodata.Dar daca amindoi au ascendentul intr-un element comun(aer,apa,foc,pamint)atunci situatia se imbunatateste. -
Ce bine ma regasesc eu in descrierile voastre...hehe.Sunt Taur si am o relatie de 3 luni cu un geaman.Merge bine si suntem pe aceeasi lungime de unda.El spune ca ,calmul meu il calmeaza si pe el,ca ii place ca sunt calma.In rest,asa e,ma misc greu,nu fac nimic pana nu am informatii exacte si sunt de o incapatanare si de un orgoliu...nemasurat.Dar el ma place asa cum sunt.