Barbatii TAUR

•  
    • 177 mesaje
    29 Aug 2005, 22:28
    0 0
    Cum sunt? Sinceri, fideli, posesivi, gelosi? Cum i-ati cucerit?
  •  
    • 32 mesaje
    30 Aug 2005, 09:35
    0 0
    Barbatii Taur sunt foarte sensibili si sinceri.iubesc sincer,sunt pasionali dar ..atat cu laudele..sunt si f.f. incapatanati, gelosi.In general,din ce stiu eu, sunt atrasi nu de femeile foarte frumoase ci de cele foarte interesante,care au ceva aparte!sunt si foarte spirituali!succes in cucerirea unui taur!!e dificil dar merita!
  •  
    • 177 mesaje
    31 Aug 2005, 00:00
    0 0
    Msy mult Mari_ina, cred ca e adevarat ce spui.
  •  
    • 14 mesaje
    31 Aug 2005, 16:14
    0 0
    dar de relatia taur-taur ce stiti?
  •  
    • 65 mesaje
    31 Aug 2005, 16:55
    0 0
    buna! uite ce am gasit pe un site..sper sa te ajute...prietenul meu e tot taur si ce scrie aici se potriveste perfect!!!
    Pentru a-l cuceri, aspectul este foarte important. Ramane intotdeauna sensibil la aspectul exterior al partenerei, departe insa de a fi superficial. Nu va fi nevoie sa te imbraci tipator ca sa il atragi pe acest barbat. Il atrag femeile care arata bine si se imbraca bine. Un accesoriu care sa ii atraga atentia purtat cu stil va face minuni.

Este o fire ciudata din punctul de vedere ca se indragosteste foarte greu, iar odata indragostit iti va da foarte greu drumul. Ca sa il cuceresti trebuie sa dai dovada de multa delicatete si subtilitate. Daca te vei napusti asupra lui nu vei avea nimic de castigat. Cel mai bine este sa il atragi in cea mai subtila maniera posibila, facandu-l sa spere. Trebuie sa fii insinuanta, nu sa ii oferi totul pe tava. Odata atras te va cauta el pe tine cu indarjire si va face orice ca sa te cucereasca. Are incredere in flerul lui si dupa ce il vei interesa va fi mai mult decat hotarat sa te cucereasca. Totusi se poate dovedi foarte subtil in abordari. Te poate dori nespus de mult fara a-ti da nici un fel de semn. Te poti trezi asteptand ani buni pana cand taurul tau lent va prinde curaj sa iti marturiseasca dragostea.

Este foarte important locul unde va intalniti. Trebuie sa il impresionezi, sa iesi in evidenta si mai ales sa te detasezi de restul grupului sau al multumii in care te afli. Trebuie sa te evidentiezi ca fiind o femeie buna, manierata, educata, delicata si romantica. Va fi de asemenea fermecat daca vei da dovada de mult calm. Nu ii plac femeile certarete sau barfitoare, asa ca nu da dovada ca esti invidioasa pe vreo colega si nu il pune la curent cu ultimele barfe de la birou caci nu va fi deloc incantat.
  •  
    • 65 mesaje
    31 Aug 2005, 16:58
    0 0
    ptr.danaria O relatie senzuala si durabila intre cei doi. Acestea sunt lucrurile pe care Taurul le apreciaza cel mai mult intr-o relatie, alaturi de fidelitate si confort. Cand doua persoane apartinand acestui semn se reunesc numai moartea ii mai poate desparti. Se vor rasfata reciproc; isi vor respecta nevoia de lux si confort, lucruri la care tanjesc amandoi. Ambii sunt fermecatori, gratiosi si mandri. Pot fi destul de incapatanati uneori; nici gelozia si posesivitatea nu le sunt straine. Toti Taurii trebuie sa invete sa treaca cu vederea micile amanunte care constituie pretexte de cearta. Trebuie sa inteleaga ca relatia lor este mult mai importanta decat micile neintelegeri aparute.

Taurii au o vointa puternica si promisiunea lor va fi intotdeauna respectata. Iubesc flirtul, asa ca inceputul relatiei lor se va prelungi, spre deliciul reciproc. Taurii rareori se grabesc sa inceapa o relatie, insa odata ce accepta un partener se vor implica pana la cel mai inalt nivel, poate chiar pe viata. Cand doi Tauri se intalnesc fiecare asteapta ca partenerul sa fie la fel de devotat. Datorita acestui devotament, o pereche Taur – Taur poate fi mai posesiva in raporturile dintre parteneri. Nimic nu ii deranjeaza mai mult decat infidelitatea insa din fericire, ambii fiind atat de devotati, "scaparile" sunt rare.

Taurul este condus de planeta Venus. Cand doua persoane stimulate de energia planetei Venus se intalnesc este dragoste la prima vedere. Sunt doi romantici si nu se vor satura niciodata de pupaturi si mangaieri. Securitatea emotionala este foarte importanta pentru ei; au tendinta de a lenevi, fiind mult prea relaxati in anumite situatii, insa in general muncesc din greu pentru a-si mentine stilul de viata confortabil pe care si l-au creat.

Taurul este un semn de Pamant. Sunt posesivi si iubitori de frumos, preferinta pe care o platesc scump. Intr-un cuplu Taur – Taur ambii parteneri urmaresc aceleasi scopuri si isi sustin opiniile cu un elan exagerat. Se feresc de schimbare, preferand o viata stabila, echilibrata si previzibila. Daca ajung la concluzia ca au nevoie unul de celalalt se vor implica major in aceasta relatie; insa daca vor avea opinii diferite, se vor trezi in mijlocul unui duel fara de sfarsit.

Cel mai bun aspect al relatiei: devotamentul de care dau dovada si implicarea continua si activa in casnicia lor. Romantismul si dorinta de confort ii uneste pe amandoi, foarte posibil pe termen lung
  •  
    • 14 mesaje
    31 Aug 2005, 17:08
    0 0
    Multumesc pentru raspuns rubylips.
    spune-mi te rog site-ul, as vrea sa citesc mai mult
  •  
    • 65 mesaje
    31 Aug 2005, 19:53
    0 0
    site-ul este www.ele.ro
  •  
    • 38 mesaje
    19 Sep 2005, 17:11
    0 0
    si eu sunt taur..si de vreo 3 luni ma chinui sa cuceresc un taur...
    sincer nu stiu ce sa mai fac. nu stiu cum sa-l mai abordez.., ce ma sfatuiti?
  •  
    • 1744 mesaje
    19 Sep 2005, 23:01
    0 0
    Asculta aici, tot de la un "taur".
    Barbat "taur" nu am cunoscut- in sens biblic.
    Dar tatal meu e tot "taur": astia sint niste gurmanzi adevarati, bataiosi si-i musai ca au intotdeauna dreptate!

Vor sa li se spuna ca sint cei mai tari...

Hm... asta se portiveste tuturor barbatilor... Partea haioasa e ca barbatii "taur" sint cam afemeiati... si nu prea se linistesc nici dupa insuratoare...
    Si daca esti si tu "tauras" si el "tauras"... nu stiu...
    Io nu m-as baga... dar poate tu vei fi exceptia care intareste regula.
    Bafta!

P.S.
    Totusi, cum de nu ai pus inca minuta pe el?!