mireasa....imbrakta in negu
-
0 0am visat k ma maritam...dar nu eram imbrakta in alb...ci in negru...era o biserik frumoasa...plina de flori dar totul era f sobru...ciudat insa ,era faptul k eu paream fericita....m a speriat visul asta...aveti idee ce poate insemna/?
-
Visele nu au aceeasi semnificatie pentru toata lumea ... eu daca as fi avut acel vis l-as fi interpretat ceva de genu : " trebuie sa imi asum niste responsabilitati ; simt nevoia de protectie , de liniste sufleteasca , de speranta ; mi-e frica sa infrunt realitatea "
ex: Ai iubit o persoana mult si acea persoana te-a dezamagit , acuma esti intr-o relatie avansata cu alcineva - poate te gandesti la casatorie , iar pe de alta parte ti-e frica sa nu suferi din nou .
Eu nu ti-as recomanda sa nu te mai gandesti la ce ai visat , din contra ... pentru ca visele reflecta temerile si sperantele noastre gandeste-te de ce anume ti-e frica ? sau ce trebuie sa faci si nu ai facut ... etc .
See ya -
cata dreptate aveti...imi e frik si de mine...am iubit nebuneste un baiat 5 ani...m a dezamagit,m a inselat...s a folosit de mine...mi a dat hpv..sunt cu un baiat de 10 luni..dar tot la fostul am gandesk ...chiar dak ink se foloseste de sentimentele mele...ce i si cu visele astea....va multumesk mult fetelor
-
si eu am avut cam acelasi vis, mireasa in rochie neagra si ma casatoream cu acelasi om care imi e sot
cred ca are dreptate o eva care a zis k ai fost dezamagita si cauti liniste, multa liniste, cel putin asa a fost la mine
sper k tu sa-ti gasesti rpd linistea de care ai nevoie, io din pacate ink o mai caut
pupici