Cum cuceresc un scorpion?Ajutati-ma.

•  
    • 1 mesaje
    28 Aug 2005, 13:40
    0 0
    F etelor, am nevoie de sfaturile voastre.
    Sunt indragostita iremediabil de un scorpion.Il cunosc de aproape 9 luni si pot sa zic ca a fost dragoste la prima vedere.
    Cand l-am cunoscut am aflat de la o prietena comuna ca este cu cineva si are o relatie serioasa, asa ca am incercat sa ma resemnez.
    Dar cu cat trece timpul ma indragostesc din ce in ce mai tare. L-am vazut tot mai des, si chestia ciudata e ca niciodata cu prietena lui. Au fost multe ocazii in care ar fi putut veni cu ea (petreceri, excursii) si totusi nu a facut-o niciodata. Iar asta imi face si mai mult rau, pentru ca tot sper ca poate s-au despartit.
    Oricum, am ajuns la concluzia ca asa nu mai pot continua. Trebuie sa fac ceva si aici am nevoie de ajutorul vostru.
    Ce ar trebui sa fac ca sa il cuceresc?
    Recunosc ca nu prea am experienta in problemele inimii si ale seductiei asa ca daca mi-ati putea da niste sfaturi v-as fi recunoscatoare.
    Va pupic pe toate si astept cu nerabdare raspunsuri
    Stella_maris
  •  
    • 372 mesaje
    28 Aug 2005, 14:29
    0 0
    Intra pe www.eastrolog.ro si vei vedea cum se pot cuceri barbatii din fiecare zodie.

Voi doi ar trebui sa stati de vorba, amical, sa vedeti ce va place, daca aveti puncte comune. Important e ca tu sa fii naturala.
  •  
    • 4017 mesaje
    28 Aug 2005, 17:40
    0 0
    Vrei doar sa-l cuceresti? Sau sa-l cuceresti si pastrezi pe termen lung?

Pentru treaba cu termen lung, fii tu insuti" e singura tehnica care merita aplicata. Daca cine si cum esti tu e ceea ce vrea el, va veni la tine si veti si deveni un cuplu.
  •  
    • 63 mesaje
    28 Aug 2005, 23:42
    0 0
    de ce te obosesti cu scorpionii?
  •  
    • 841 mesaje
    29 Aug 2005, 10:56
    0 0
    scorpion = sex punct
  •  
    • 1157 mesaje
    29 Aug 2005, 11:03
    0 0
    Eu sunt scorpion. Cum ma cuceresti? Pe scurt, daca iti arati interesul pentru mine, daca esti volubila si putem vorbi orice, daca suntem pe aceeasi lungime de unda, daca esti dragastoasa si copilaroasa, daca esti pasionala. Cam atat imi vine acum in cap
  •  
    • 481 mesaje
    29 Aug 2005, 12:49
    0 0
    Buna
    Logodnicul meu este scorpion si este perfect pentru mine.In primul rand trebuie sa fi naturala,foarte sincera pentru ca au un simt innascut de a descoperi atunci cand minti.Sa fi iubareata si jucausa si sa ai taria sa ii zambesti si sa fi alaturi de el in momentele dificile.Va avea grija se te faca sa te simti ca o printesa pentru ca l-ai suportat in momentele proaste.Sa nu fi geloasa si posesva pentru ca uraste sa i se controleze viata.Comunicarea este foarte importanta pentru ca nu o sa iti spuna nimic care e aproape de sufletul lui sau vreo problema pe care o are decat atunci cand va fi sigur de sentimentele tale.Nu se uita l alte fete atunci cand iubeste cu toata fiinata lui si este un as la pat.
    Sper ca ai prins ideea.Bafta
  •  
    • 1097 mesaje
    29 Aug 2005, 19:07
    0 0
    Mai bine te interesezi care e faza cu prietena asta a lui. Daca nu o ia-ai vzut tu impreuna prea des nu inseamna ca relatia nu e stabila sau de viitor. Ti-o zic din propia experienta.
    daca e ceva serios cu ea nu te baga. Roata se intoarce.
    Daca nu e fa pe dracu in patru cu el si o reusesti. Nu te da de la nimic inapoi cu el nici in materie de sex nici in alta privinta.
    Va vrea sigur o femeie curajoasa.
    Succes
  •  
    Ulk
    • 396 mesaje
    29 Aug 2005, 19:15
    0 0
    sunt scorp si recunosc ca sunt turbat dupa sex
    dar singura femeie care ma scoate din minti este o pestoaica teribila
    se joaca cu mine de nu mai pot
    e cea mai buna prietena a mea
    o las pe ea sa se dea la mine nu misc un deget
    ca daca m-ar respinge as lua-o razna
  •  
    • 1157 mesaje
    29 Aug 2005, 20:01
    0 0
    Vedeti? Scorpionii prefera sa fie agatati.
  •  
    • 36 mesaje
    30 Aug 2005, 19:52
    0 0
    Ulk,spune-mi mai mult despre prietena ta pestioaica...suna bine povestea voastra...