Cum cuceresc un scorpion?Ajutati-ma.
-
0 0F etelor, am nevoie de sfaturile voastre.
Sunt indragostita iremediabil de un scorpion.Il cunosc de aproape 9 luni si pot sa zic ca a fost dragoste la prima vedere.
Cand l-am cunoscut am aflat de la o prietena comuna ca este cu cineva si are o relatie serioasa, asa ca am incercat sa ma resemnez.
Dar cu cat trece timpul ma indragostesc din ce in ce mai tare. L-am vazut tot mai des, si chestia ciudata e ca niciodata cu prietena lui. Au fost multe ocazii in care ar fi putut veni cu ea (petreceri, excursii) si totusi nu a facut-o niciodata. Iar asta imi face si mai mult rau, pentru ca tot sper ca poate s-au despartit.
Oricum, am ajuns la concluzia ca asa nu mai pot continua. Trebuie sa fac ceva si aici am nevoie de ajutorul vostru.
Ce ar trebui sa fac ca sa il cuceresc?
Recunosc ca nu prea am experienta in problemele inimii si ale seductiei asa ca daca mi-ati putea da niste sfaturi v-as fi recunoscatoare.
Va pupic pe toate si astept cu nerabdare raspunsuri
Stella_maris -
Buna
Logodnicul meu este scorpion si este perfect pentru mine.In primul rand trebuie sa fi naturala,foarte sincera pentru ca au un simt innascut de a descoperi atunci cand minti.Sa fi iubareata si jucausa si sa ai taria sa ii zambesti si sa fi alaturi de el in momentele dificile.Va avea grija se te faca sa te simti ca o printesa pentru ca l-ai suportat in momentele proaste.Sa nu fi geloasa si posesva pentru ca uraste sa i se controleze viata.Comunicarea este foarte importanta pentru ca nu o sa iti spuna nimic care e aproape de sufletul lui sau vreo problema pe care o are decat atunci cand va fi sigur de sentimentele tale.Nu se uita l alte fete atunci cand iubeste cu toata fiinata lui si este un as la pat.
Sper ca ai prins ideea.Bafta -
Mai bine te interesezi care e faza cu prietena asta a lui. Daca nu o ia-ai vzut tu impreuna prea des nu inseamna ca relatia nu e stabila sau de viitor. Ti-o zic din propia experienta.
daca e ceva serios cu ea nu te baga. Roata se intoarce.
Daca nu e fa pe dracu in patru cu el si o reusesti. Nu te da de la nimic inapoi cu el nici in materie de sex nici in alta privinta.
Va vrea sigur o femeie curajoasa.
Succes