Ce a zis Urania la Rac sapt.asta?
-
0 0A urmarit cineva intamplator ce a prevestit Urania la Rac pt aceasta saptamana? Ziceti-mi si mie pls, ca eu am ratat emisiune.Sar`mana.
-
may,eu m-am uitat la urania la rac si ce tzin cel mai bine minte este ca ,nu le va merge prea bine ,saptamana asta ,un prieten ii va trada sau asa ceva,vor fi nevoitzi sa dea o shpaga pt .a-si rezolva nu stiu ce problema.......restul nu-mi mai amintesc.......dar eu zic sa nu te iei 1oo% dupa ce zice ea ,ca uneori le cam ,,scranteste"........parerea mea...
iar la capricorn, care sant eu,ca de obicei nu a vorbit prea mult ,dar cert e ca ,se va lamuri ce-i cu relatzia aceea mai putzin buna in care sta mai mult doar ca sa nu fie singur,la barbatzi ,vor fi foarte cuceritori si in mare .........era de bine....ca le-am ascultat printre tzipete de copii si cam asta-i tot ce am apucat sa aud........ -
Sa stii .
In ultima vreme tot timpul pt rac urmeaza o saptamana oribila si cu aceleasi detalii ,foarte asemanatoare.
Eu il urmaresc atunci cand am timp si cand nu uit, pt. ca chiar am pe cineva in rac si mi s-a parut ca a ramas ancorata in aceleasi previziuni ........ca ma face sa ma intreb : ,,cand draq isi mai revine si racu' asta ?????
Ma rog ,cum spuneam eu nu ma bazez 100% pe ce zice ea ..... -
racii nu au niciodata o saptamana (intreaga) buna.
urania pare convinsa de chestia asta. suntem ciudati si o sa fim toata viata chinuiti de intrebarile noastre.
ma rog... eu ma bucur ca a iesit saturn din rac. de pe 16 iulie ma simt... libera. nu pot spune ca s-au schimbat f. multe, dar cel putin am speranta ca urmeaza sa se schimbe.