Liniile din palma
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
22 Aug 2005, 13:430 0Buna fetelor,
Voi credeti ca asa zisa linie a vietii din palma poate indica cat de mult va trai o persoana? Va intreb asta caci linia mea e cam scurta In schimb la un prieten de familie care are vreo 70 de ani, si care a avut numai bafta in viata, e lunga si mai are si o frumoasa linie a norocului. Sau e o prostie sa crezi in chiromantie??
Va pup -
23 Aug 2005, 00:21Eu zic ca nu-i o prostie.Trebe doar studiat mai detaliat .De exemplu ca o regula generala se zice ca orice linie care se termina in ramificatii e semn bun.Asa ca poti sa ai linia vietii scurta dar daca continua cu ramificatii atunci e semn bun.
-
23 Aug 2005, 13:44In ce mana se citeste? Si care sunt cele 3 linii? Prima e linia vietii, aia mai lunga.. apoi a casatoriei/dragostei si pe urma norocul? Si cum se interpreteaza?
-
23 Aug 2005, 16:52se ghiceste in palma stanga. si eu stiam ca prima e a vietii, a doua e a capului si a treia (de sub degete) e a dragostei/casatoriei. legat de noroc, parca era ceva de genul linia vietii, linia capului si inca o linie (mai spre marginea palmei) sa se intersecteze, formand un triunghi.
nu stiu daca e chiar asa, chestiile astea le stiu de la amatori intr-ale chiromantiei.
Înapoi la: Forum » Astrologie