Balantele si societatea
-
0 0Sunt si eu o balanta care nu se poate dezlipii de calculator si m-am tot uitat la tot felul de horoscoape si toate spun ca sunt sociabila.Drept sa spun nu prea am multi prieteni(amici)si nu ma simpt in largul meu printre straini.Help me!Please!
-
Asa e!Balantele nu sunt sociabile,din pacate se cred un pic prea "bune" ca sa se amestece cu muritorii de rand.Au o parere mult prea buna despre sine si greu accepta pe cineva in sufletul lor.
STOP!!!
Am vorbit despre cazurile pe care le cunosc eu,si nu sunt putine.
Intr-un singur caz e vorba de o tipa volubila, hazlie si nebunatica.
si inca ceva:toate fetele pe care le cunosc eu si sunt in zodia asta, sunt un pic grasute. -
Balantele sint fiinte extraordinar de sufletiste si chiar daca nu arata sint si foarte sensibile. Echilibrul afectiv este cel mai important. Fara dragoste sint moarte si trebuie sa fie atasate sufleteste si cel putin de o pisica caci altfel sint dezechilibrate. De obicei sint persoane mai plinute dar extrem de elegante si cu simtul umorului dezvoltat. Sint foarte iubite dar si cam lejere, simtul echilibrului le coordoneaza viata si simt din principiu cind e cazul sa separe viata sociala de cea privata, de aceea nu sint napadite de prea multi prieteni, au putini dar buni. Si eu vorbesc tot de persoane cunoscute si trebuie sa spun ca iubesc balantele!
-
Sobo, ai mare dreptate cu balantele. sora mea e balanta si e atat de sufletista ca ar fi in stare sa moara ea de foame ca sa fie altul satul. dezamagirile au proportii uriase in sufletul ei, iar la noi in casa s-au perindat in jur de 15 pisici si vreo 5 caini
caini nu mai avem , in schimb avem o amarata de mata , care a si fatat 4 pui si vreo 2 motanei...crescatorie ,nu alta!
mentionez ca si parintii mei stau la casa si au cutea si gradina destul de mari, deci isi permit atatea oratanii in casa.
cat despre balantele baieti...nu prea pot sa-i pun pe toti in aceeasi oala; am cunoscut vreo 6 baieti(din cate tin eu minte) in zodia asta si fiecare era diferit de restu', nu se asemanau la nimic,cel putin nu gasesc acum nici un lucru la care sa semene. singura legatura intre ei eram eu, doar prin asta s-au asemanat, toti m-au placut
oricum , dintre toti puiutul meu a fost si este cel mai bun, ca doar de aia ma si marit cu el, nu?
si cica fecioarele nu fac casa buna cu balantele,pe dreq! fac casa f. buna!
eu am cam lasat-o moale cu zodiacul, pt ca , la capitolul compatibilitati a cam dat-o-n bara, cel putin in privinta mea
-
In primul rand semnul solar (zodia) indica destul de putine lucruri despre un om. Latura asta sociabila a Balantei poate astfel sa se manifeste in diferite domenii: o Balanta poate fi de exemplu foarte deschisa in domeniul carierei, insa mai putin in viata personala, in familie etc. Si eu sunt Balanta, insca Ascendentul meu in Capricorn duce la stari destul de contradictorii: uneori sunt extrem de volubila si am un cuvant bun pentru fiecare, inveselesc pe toata lumea, alteori sunt dea dreptul taciturna si nu scoate nimeni mai mult de 2 cuvinte de la mine ... Si apropos! Sunt foarte supla, desi sunt Balanta