Berbec + Scorpion

•  
    • 707 mesaje
    17 Aug 2005, 19:20
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3354 mesaje
    17 Aug 2005, 21:14
    0 0
    la noi eu sunt cu acul, el cu coarnele...

scantei si focuri de artificii...

dar nu-i asa ca nu ati putea altfel?
  •  
    • 4017 mesaje
    18 Aug 2005, 11:31
    0 0
    hmmmm....combinatie magnetica pe termen scurt si catastrofala pe termen lung.

De ce? pe termen scurt berbecul e fascinat de aura de senzualitate misterioasa a scorpionului iar scorpionul de onestitatea rara si dezinhibata a berbecului (pina la berbec scorpionul nu a mai intilnit pe nimeni asa de direct, incat sa poata avea incredere deplina...)...cu timpul insa exact astea doua calitati devin cusururi insuportabile la celalalt. Hihihi....sensualitatea scorpionului nu mai e "misterioasa" cu timpul ci devine de neinteles pentru berbec, care continua sa vrea sa faca sex indiferent ce i s-a intimplat la job, daca are sau nu o durere de cap/gat/picior, daca s-a ingrasat sau a slabit el sau partenerul, si mai ales indiferent daca este sau nu putin suparat pe partener. Well, pt scorpion toate astea conteaza enorm.

la fel, cu timpul ceea ce scorpionul considera glorioasa onestitate la berbec se transforma in "insulta, lipsa de tact" etc care nu se uita si nu se iarta si se cere razbunata si reamintita zilnic, cand in fapt berbecul a si uitat ce a zis ieri, el nu poarta pica, tu de ce porti?

Cuplurile mai vechi scorpion-berbec sunt cupluri de nemultumiti profund de partenerii lor. Asta evident, daca indivizii sunt cu adevarat reprezentanti tipici ai zodiei lor.
  •  
    • 707 mesaje
    18 Aug 2005, 11:48
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 513 mesaje
    18 Aug 2005, 11:58
    0 0
    Eu zic ca Classy are mare dreptate in ceea ce spune, cam asa au stat lucrurile si la noi ...a fost de scurta durata (dar din cauza distantei). Pe mine ca femeie m-a ajutat enorm experienta ... din p.d.v.d. sexual( the best of the best). Ma bucur enorm de aceasta experienta, si de altele bineinteles.
  •  
    • 4017 mesaje
    18 Aug 2005, 12:01
    0 0
    Oooops...sorry, Censky, am raspuns bazat pe ceea ce am vazut in jur fara sa ma gandesc ca pentru tine subiectul e foarte "touchy".

Draga mea, daca stii ca poti renunta la placerea tipic berbeceasca de a reactiona dezinhibat la tot ce se intimpla si daca te poti consola ca partidele de amor trebuie sa astepte intotdeauna momentele in care totul in viatza voastra merge perfect ...adica sa devina rarutze tare.... si mai ales daca te poti obisnui cu ideea ca scorpionii asteapta vorbe dulci si complimente, dar nu sunt dispusi sa le ofere decat cu mare zgarcenie...well, atunci tu vei avea o relatie de lunga durata cu scorpionul tau, una in care numai tu vei fi usor nemultumita de partenerul tau, el nu. In general, insa, nu te sfatuiesc sa te incapatanezi sa dovedesti tu ca "voi" veti fi exceptia de la regula (don.t I know how tempting that is? hahaha) si sa-ti negi natura. Natura ta berbeceasca va navali inapoi cu forta CU CAT O NEGI MAI TARE.