BERBEC - BALANTA HEEELP

•  
    • 5 mesaje
    16 Aug 2005, 14:47
    0 0
    Eu sunt o balanta, iar el e berbec. Am mai avut cateva tentative de astfel de combinatie si la inceput totul e superb ca mai apoi sa se schimbe la 180 de grade fara sa-ti dai seama. Eu sunt mai sentimentala - luna stele, iar el e foarte sexual. Ma cam sperie, vreau sa mearga relatia asta, aveti ceva sfaturi? Mai are vreo balanta un berbec acasa sa-mi spuna si mie un truc bun?
  •  
    • 225 mesaje
    16 Aug 2005, 17:47
    0 0
    si eu sunt balanta si am o prietena buna balanta, al carei prieten e berbec. din ce am vazut eu la ei, secretul e ca el sa nu o inteleaga niciodata total. Si sa fie mereu vesela, cu zambetul pe buze si pusa pe shotii. Balanta si berbecul sunt semne opuse in zodiac, dar relatia lor merge de vreo 6 ani, si merge foarte bine.
  •  
    • 318 mesaje
    17 Aug 2005, 02:59
    0 0
    Berbecul are nevoie de balanta, ca sa-l mai tempereze si sa-l echilibreze iar cei 2 se pot intelege super, cunosc o gramada de cupluri in aceasta combinatie, majoritatea sunt casatoriti de ani de zile!
  •  
    • 234 mesaje
    17 Aug 2005, 14:53
    0 0
    da corect! ce rau imi pare ca nu m-am nascut in berbec! totusi am luna in berbec, o fi suficient?
  •  
    • 827 mesaje
    17 Aug 2005, 15:47
    0 0
    eu sunt berbec iar al meu iubit este balanta. ne potrivim zic eu, suntem cam de 1 an impreuna deci nu pot spune ca avem foarte mult trecut insa il iubesc si ma iubeste. sincer, nu am auzit multe lucruri bune despre o asemenea legatura, dar in cazul meu merge si e tot ce conteaza.