Mireasa in vis !!!

•  
    • 463 mesaje
    14 Aug 2005, 21:58
    0 0
    Fetelor, ma poate ajuta vreuna dintre voi,poate???
    Este ceva timp de cand ma tot visez perodic in mireasa, ori singura, ori cu prietenul meu!!! TAre mi-as dori sa stiu ce inseamna,in ultimul vis eram tare,tare nefericita pt. ca rochia imi era urata rau si larga! Si ne gandeam daca sa inchiriem una sau nu!! Oricum eram tare trista!!
    Am cautat pe parapsiholog.ro, dar sincer m-am speriat, pt. ca zicea ceva despre moartea cuiva!
    Daca stie cineva ce semnificatie are, va rog mult de tot sa-mi spuneti!!
    Pupici!!1
  •  
    • 235 mesaje
    14 Aug 2005, 22:19
    0 0
    MIRE/MIREASA: capacitate de a-ti asuma responsabilitati sociale, nevoia de a te supune unor reguli deja incetatenite sau impuse prin traditie.

Toate visele noastre vorbesc despre NOI! Ceea ce inseamnã cã fiecare personaj intalnit in vis este, de fapt, o reflectie a sinelui si nicidecum a altcuiva.
    Fiecare personaj din visele tale sunt propriile tale ganduri, propriile tale dorinte, propriile tale temeri. Personajele cu care interactionezi in vis sunt, de fapt, actorii propriilor tale sentimente, jucand un rol pentru a-ti arãta propria ta fatã.
    De foarte putine ori in vise ne este "aratat" viitorul , si destul de putini oameni au aceasta capacitate , asa ca stai linistita

Iti diresc vise cat mai placute
  •  
    • 108 mesaje
    15 Aug 2005, 02:07
    0 0
    eu am visat de 2 ori ca eram insarcinata si de fiecare data eram pe un vas. pe mine ma sperie ideea de a avea copii, bine nu asta conteaza, dar inseamna ceva asta? m-am gandit ca nu trenuie sa ajung vreodata pe un vapor.
  •  
    • 235 mesaje
    15 Aug 2005, 04:00
    0 0
    VAPOR: (pe apa) evolutie lenta, nesigura, instabila; emotivitate sporita, teama de actiona, dar esti constient ca trebuie sa înfrunti greutatile si necunoscutul; (în port) teama de a actiona; liniste aparenta; izolare, neimplicare; distantare, dorinta de a sta deoparte; timiditate, cu teama de a înfrunta greutatile; (cu pirati sau prinsa în furtuna) pericole; sentimentul ca poti gresi din clipa în clipa; teama de a înfrunta pericolele; incertitudini, temeri profunde, complexe, inhibitii, impunerea de constrângeri de unul singur pentru a nu gresi; (naufragiu) vezi naufragiu; (în deriva, abandonata sau parasita) deruta, dezorientare, izolare, tendinta de a-ti face rau singur, sentimentul ca esti parasit, abandonat, uitat, marginalizat, dispretuit, neapreciat de catre ceilalalti, si mai ales de catre prieteni si persoane apropiate; (naufragiu, corabie scufundânduse sau prinsa intr-un accident pe mare) mari probleme pe plan emotional, suprasolicitare nervoasa, stress, emotivitate, zbucium sufletesc, neîntelegeri în cuplu sau în relatiile cu cei dragi; depresie, pesimism, gânduri negative, disperare, neîncredere în viitor.
    Si cred ca ti-ai raspuns singura ai visat ca esti insarcinata tocmai pentru ca ti-e "frica" de acest lucru , faza cu vaporu cine stie ce semnificatie are . Eu una stiu ca am visat "n" chestii de "n" ori si nu s-a intamplat nimic rau . Doar de 2 ori am visat ceva , am intarpretat si asa a fost Oricum cred ca as face la fel ..fara vapoare
    Sweet dreams everybody (caci eu se pare ca am insomnii )
  •  
    • 235 mesaje
    15 Aug 2005, 16:26
    1 0
    Sure alla , e un mic dictionar de vise pe acvaria ..
    http://www.acvaria.com/dictionar_vise.htm (scoate eventualele spatii)
    din pacate lipsesc literele P,S si T .
    Tot acolo vei gasi detalii despre ce sunt visele si cum ar trebui sa le interpretam

O zi buna !
  •  
    • 235 mesaje
    15 Aug 2005, 16:33
    0 0
    si alla m-am uitat repejor si pe acvaria nu gasesti nimic de cadere, abis asa ca iti scriu aici ce inseamna :
    Caderea în gol este cea mai înspaimân-tatoare cadere. Echivaleaza cu o involutie spirituala, un abandon de a mai urca. Cedarea în fata unor situatii care te atrag în josul compromisului dumneavoastra. Situatii catastrofale. Daca priviti în abis înseamna o constrângere, realizati unde ati putea cadea. Anunta o angoasa, o schimbare de situatie. Cel care viseaza este înca preocupat de centrul întunecat, de actiuni necontrolate, instinctive (caderea nu o puteti controla).
  •  
    • 108 mesaje
    15 Aug 2005, 23:30
    1 0
    multumesc mult draculitza!
  •  
    • 9835 mesaje
    16 Aug 2005, 13:29
    1 0
    Ba eu cred ca ai vrea sa te mariti, dar ori prietenul nu te cere, ori nu-l consideri potrivit pentru postura de sot - de aici tristetea/rochia nepotrivita.
  •  
    • 30 mesaje
    16 Aug 2005, 15:08
    0 1
    Am avut cam acum o saptamana un vis tare ciudat. Eu eram in rochie de mireasa, aveam nunta cu acelasi om care imi e sot, numa k eram intr-o camera unde lumea e trista si eu nu eram coafata si ma rugam de vara-mea sa ma ajute sa-mi pun voalul(era unul crem si eu am avut voalul alb la nunta) si in momentul cand am vrut sa-mi pun pantofii am constatat k sunt negrii. Si ma tot intrebam si-i intrebam si pe ceilalti(nu era decat familia, dar nu i-am vazut la fata, decat le-am simtit prezenta) dc mi-am luat pantofi negrii.
    Nu stiu cand am descoperit k de fapt si rochia mea de mireasa era neagra. Stie cineva ce ar putea sa insemne?
  •  
    • 9835 mesaje
    16 Aug 2005, 19:59
    0 0
    probabil doliu sau boala, zic unii (nu neaparat a/le cuiva apropiat sau a/le tale )

Dar... Stii ceva? Bunica-mea m-a invatat sa nu cred in vise.
    Cand incepeam sa-i povestesc un vis mai ciudat, imi spunea: "Eh, vise de noapte, maica, nimic altceva..."

Intr-adevar, visele iti sintetizeaza realitatea in simboluri, dar atat de putine dintre ele au tenta de premonitie, incat probabil e vorba doar de coincidente.