ghicitori...?!

•  
    • 61 mesaje
    11 Aug 2005, 21:41
    0 0
    buna fetelor...mi s-a intamplat ceva destul de ciudat zilele astea, dintr-o intamplare am ajuns la o ghicitoare(prietena a unei prietene),eu sunt credincioasa si nu stiu am luat-o ca pe o joaca dar tot aveam sufletul un pic indoit...pana cand..acea femeie mi-a spus o gramada de lucruri pe care nici eu nu le stiam inca din tineretea parintilor mei...deci doamna asta chiar nu are aerul acela inspaimantator sau asa ceva..dar le nimereste de iti sta mintea in loc,si la mine si la prietenele mele!fetelor tariful a fost super mic deci comert nu cred ca e...mi-a spus ca cineva mi-a facut ceva la temei( adica la soarta dragostei ceva de genul asta) si ar trebui sa ma dezleg...desi stiu ca nu e ceva comercial si tipa chiar e buna nu stiu am asa o retinere adica parca mi-e frica sa fac asta...mi se pare ca as depasi pragul unui simplu "joc"...voi ce ziceti?
  •  
    • 372 mesaje
    11 Aug 2005, 21:53
    0 0
    Tu ai incredere in doamna respectiva? Daca da, poate ca ar merita incercat. Dar vezi... problema e cu doua taisuri: tu fiind credincioasa, stii ce zice biserica: fara ghicitori, vrajitori.
    Iti dau o idee, dar nu stiu daca e cea mai buna: mergi la biserica, la un preot bun, si ii spui ca ti s-au facut vraji, urmezi "programul" lui de "vindecare", mergi la dezlegari de farmece si dupa aceea, mai mergi o data la doamna aceea sa vezi, daca mai sunt farmecele asupra ta
  •  
    • 463 mesaje
    12 Aug 2005, 20:55
    0 0
    Dar tu de unde esti??
    Banuiesc ca esti dun Bucureshti???
  •  
    • 235 mesaje
    12 Aug 2005, 22:27
    0 0
    yzza care-i smenu ca nu m-am prins ... de ce nu ar putea fi din Bucuresti ? M-ai facut curioasa ...
  •  
    • 235 mesaje
    12 Aug 2005, 22:28
    0 0
    draci , iar am uitat sa-mi pun ochielarii ...ignora ultimu mesaj
  •  
    • 870 mesaje
    13 Aug 2005, 00:15
    0 0
    Vulpioara rosioara, pupici, ma ingrijorezi. Nu cumva amica ta care te-a dus acolo ii da informatii cucoanei?!
    Chiar daca nu, semi-stiintific vorbind, orice "facatura", chiar si de bine, nu poate decat sa-ti deprecieze vitalitatea si sa-ti redirectioneze energia. Te poti imbolnavi urat de tot.
    Mergi intr-un pac, gaseste un copac batran, si aseaza-te la radacina lui, cu spatele lipit de trunchi. Poti sta si in picioare. Tine in sare timp de 48 ore toate bijuteriile pe care le-ai purtat atunci si alte metale cu care a venit cucoana in contact (cheile tale, etc).
    Si nu te mai duce, pentru Dumnezeu!
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Aug 2005, 20:31
    0 0
    redfoxy, prima "consultatie" e intotdeauna ieftina
    Insa pentru "terapie" te jupoaie. Si sa nu crezi ca "tratamentul" consta intr-o singura "sedinta". "Tratamentul" se incheie, de obicei, cand escroaca te vede ca ai ramas fara economii.
  •  
    • 61 mesaje
    14 Aug 2005, 13:53
    0 0
    fetelor stiu si eu ca sunt fel de fel de oameni care te jupoaie cu faza asta dar femeia chiar mi-a spus ce sa fac si asta fara sa ma jupoaie chestii de genu mers la biserica etc...prietena mea nu are cum sa ii dea informatii pt ca nici ea nu stie, adica ma vad cu ea de 2 ori pe an si nu avem acelasi cerc de prieteni iar femeia aceasta mi-a spus chestii pe care nici eu nu le stiam dinainte sa ma nasc si ai mei le-au confirmat, asta m-a pus mai mult pe ganduri...m-a intrebat cineva daca sunt din buc, aha! ok fetelor mersi pt sfaturi
  •  
    • 30 mesaje
    16 Aug 2005, 15:57
    0 0
    vreau si eu sa merg la o astfel de femeie, imi poti zice la cine ai fost u?
    io am fost mai demult la cineva tot cu o prietena f buna de-a mea si ei ia zis k nici nu va termina bine liceul k se va casatori, lucru care s-a si intamplat, pe mine nu ma nimerit deloc, dar io cred k sunt si pers. care chiar stiu sa citeasca in carti
  •  
    • 61 mesaje
    18 Aug 2005, 13:45
    0 0
    da sigur,doamna se numeste Adriana si o poti cauta la 6686447! multa bafta sa iti zica de bine, dupa ce te duci sa scri pe forum )
  •  
    • 30 mesaje
    19 Aug 2005, 12:40
    0 0
    mc de nr
    am sunat-o acu
    ma duc maine, abia astept
    pupicei
  •  
    • 34 mesaje
    21 Aug 2005, 21:18
    0 0
    Dathvedda, cum a fost? A meritat sa te duci sau dimpotriva?
  •  
    • 30 mesaje
    22 Aug 2005, 12:59
    0 0
    NICI NU STIU CE SA ZIC
    AM FOST LA EA SI MI-A ZIS K O SA DIVORTEZ, NU SUNTEM SORTITI UNUL ALTUIA
    K O SA MA CASATORESC CU ALTCINEVA SI O SA AM 2 COPII, K O SA AM O CARIERA STALUCITA, MA ASTEAPTA O MARE PROMOVARE, SI K O SA FIE MAI BINE PT MINE DECAT E ACUM
    TOATE ASTEA M-AU COSTAT 300.000 LEI SI PT K AM DAT SI PT EL INK 100.00
    SUNT UN PIC DEZAMAGITA
    OARE CHIAR ASA O FI?
  •  
    • 5 mesaje
    22 Aug 2005, 14:49
    0 0
    dathvedda-vrei un raspuns rapid de la o dama informata?
  •  
    • 30 mesaje
    22 Aug 2005, 16:31
    0 0
    pt.karrinna-da vreau
  •  
    • 1094 mesaje
    22 Aug 2005, 16:43
    0 0
    Vreau sa merg si eu la doamna asta, dar daca vine vreo eva sa mergem impreuna..ca singura nu pooot .
  •  
    • 61 mesaje
    12 Sep 2005, 10:24
    0 0
    ce mai faceti fetelor?ati mai fost pe la ea? daca da, dati raportul nu stiu sunt super curioasa daca o sa se intample cum a zis ea...adica s-au intamplat unele...dar tot nu stiu ce sa cred...
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Sep 2005, 11:06
    0 0
    pfuiii... ce naiva sunt eu credeam ca e vorba de ghicitori gen: "Ce nu poti sa pui in cui?"
  •  
    • 1077 mesaje
    12 Sep 2005, 14:36
    0 0
    apropo de ghiceli, cica un tip care mergea dimineata devreme pe strada vede un tip bine imbracat. sta se gandeste si spune>buna ziua domnule popescu!> Buna ziua,dar de unde stiti cum ma cheama? Am ghicit... E dis de dimineata si pe strada asta sunt doar doua c***e, Lili si nevasta-mea...Eu vin de la Lili iar nevasta-mea se culca cu seful ei....
  •  
    • 30 mesaje
    13 Sep 2005, 09:47
    0 0
    io sper sa nu se indeplineask nimik din ce mi-a zis
    mai stie cineva pe o alta doamna care se ocupa cu ghicitul?
    as vrea sa mai mai "testez" si pe o alta
    pipici