eu rac...el leu
-
0 0il iubesk de 5 ani...si el am iubeste...dar ne am despartit akum 9 luni...azi m am int cu el...mi a recunoscut k m a inselat...si k regreta...k nu m a tradat niciodata cu sufletul...il ador...dar mi a facut mult rau...ce parere aveti??eu cred k leii sunt prea egoisti si k tot ce conteaza pt ei sunt prietenii si banii
-
Draga mea,
eu sunt rac dar nu stiu ce sfat sa-ti dau referitor la leutul tau pentru ca eu nu am intalnit niciunul dar iti spun ca mie cel mai bine mi-a fost cu gemenii... Chiar te-as ruga sa-mi dai tu un sfat referitor la zodiile cu care ar trebui sa ne mearga bine noua, femeilor din rac
Daca nu ne gandim la zodii si il consideram pe fostul tau doar ca si barbat iti spun ca ar trebui sa traiesti prezentul privind in viitor nu rememorand trecutul!Eu am un citat din "Pe aripile vantului" cand Reth ii spune lui Scarlett cand aceasta ii propune impacarea, ceva de genul: Scarlett, cand un vas s-a spart, s-a spart si prefer sa-mi amintesc de el cu placere de cand era intreg decat sa adun cioburile, sa le lipesc, sa ma mint spunandu-mi ca vasul e nou si sa-i privesc toata viata lipiturile...
Nu stiu ce iti spune tie asta dar pe mine ma ajuta cand trebuie sa iau o astfel de decizie... Sa fii fericita, orice ar insemna asta! -
Draga mea, din punctul meu de vedere relatia Rac-Leu este un fiasco total. Cel putin mie asa mi s-a intamplat. Nu vreau sa cred ca sunt superstitioasa dar pur si simplu sunt doua zodii foarte diferite. Racul sensibil, sincer, onest, modest, Leul dur, mincinos, arogant, buricul pamantului. Eu una nu am putut sa inteleg de unde atata vanitate. Cand se razbuna o face intr-o maniera dureroasa, nu are scrupule si cu cat te vade mai daramata cu atat rasuceste cutitul in rana. Este individualist, egoist, necesita intotdeauna atentia 100%, nu il intereseaza ca raneste, spune lucruri regretabile, lucruri pe care noi racii nu am putea niciodata sa le spunem. Are impresia ca este centrul universului si numai el conteaza, cand isi doreste ceva poate parea indragostit forever si cel mai bun om, pana te are, apoi te arunca pe un raft ca pe un trofeu bine meritat, pe care POATE il mai sterge de praf din cand in cand. Practic trebuie sa-ti schimbi toata scara de valori pentru a convietui cu un Leu. Daca il iubesti, va trebui sa faci compromisuri la tot pasul doar pentru a-i intra in gratii . Iar atunci cand o sa astepti recunostinta o sa i se para ca tot ce ai facut a fost normal pentru ca defapt nu au fost compromisuri, cu El maria sa face compromisuri ca te suporta. Cam atat......Sper ca nu am jignit pe nimeni cu aceste afirmatii, este doar parerea mea proprie si personala vis-avis de relatia Rac-Leu.
-
Buna blondutzaaaa...si eu sunt rac si ptietenul meu este LEU
.Avem o relatie de 3 ani,la inceput nu prea ne intelegeam...gandeam total diferit..dar intr-e timp situatia sa schimbat.Sincera sa fiu nu mai cred nimik..am citit peste tot k ba relatia rac-leu e compatibila,ba k nu e ..k sunt firi total opuse.Pana la urma urmei sunt de parere k e mai indicat sa ai langa tn o persoana mai diferita tie...altfel ar fii prea multe in comun intre cei doi.Parerea mea.