cum faci un capricorn sa lase garda jos?
-
0 0fetelor eu sunt o capritza ca la carte si mi-a cazut cu tronc tot un capricorn care se pare ca si el e ca la carte...problema noastra e ca nici unu nu ar lasa orgoliul deoparte,eu as face-o dar nu stiu de unde sa incep...are o carapace tare de tot
nu ca eu as fi alt fel
astept parerile voastre -
Iti raspund acum ca o ¨capricoarna¨ ce ma gasesc, tinand cont de faptul ca si sotul meu face parte tot din aceasta zodie. Cel putin in cazul nostru pot sa spun ca sinceritatea este cea mai apreciata si devotamentul fata de celalalt si familie. Pot sa spun ca daca ai facut o data greseala de a-ti minti sau mai grav de a-ti insela partenerul...s-a zis relatia! Cat despre modul in care sa ti-l pui la picioare...hmmm...cred ca cel mai simplu este sa fii sireata precum o pisicuta...
adica sa il lasi sa creada ca ai nevoie de el, ca fara el nu ai putea face mai nimic, sa pari neindemanatica...genul de mironosita, sa il faci sa se simta un protector..
DAR asta nu mereu, pentru ca barbatii capricorn au nevoie langa ei de o partenera puternica si descurcareata! Sunt foarte dificili la inceput, dar daca apuci sa te strecori pe sub carapacea lor...sunt mielusei, trebuie doar sa ii iei cu mare grija. Acum nu imi mai vine in minte nici un truc, sper ca astea iti vor fi de ajutor! -
mai cred ca sentimentul este reciproc dar oricum nu sunt genul sa alerg dupa un tip...imi place dau semne...daca no answer imi vad de drum asa ca nu sunt genul cu planurile de tortura,urmarire,hartuire! desi daca stau bine sa ma gandesc ar fi fun
) JOKEINGGGGGGG mersi oricum pt "indrumari" si mai astept hai fetelor sunt sigura ca stiti cate ceva ceva -
Daaaaaaa!! Sunt mult prea calmi! Enervant de calmi! Eu sunt tot capricorn si sunt genul ala nervos 5 minute si apoi numai zambet. De multe ori m-as certa si eu cu al meu sot macar 5 minute dar ...fara rost! Nu pot face nimic!!
strang din dinti si imi trece pana la urma
. Nasollllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!! -
mai bine ca l-ai trecut pe planul 2 pt ca par seriosi si de fapt sunt cei mai afemeiati si cei mai ascunsi. Sunt precum cainele ala infometat care cand scapa din lesa rupe tot in toate partile, mai rau ca pestii si gemenii care macar sunt indiferenti pe alocuri. nu va lasati pacalite de impresia de moment. mai sunt si f egoisti si zgarciti, te plictisesti de moarte cu ei dar dau vina pe tine.