Balantele si indecizia

•  
    • 4 mesaje
    3 Aug 2005, 11:17
    0 0
    Ce parere aveti despre noi femeile balanta. Ce calitati sa ne punem in valoare, cum sa luptam cu nehotararea?
  •  
    • 450 mesaje
    3 Aug 2005, 15:08
    0 0
    Chiar nu stiu
    Sunt asa nehotarata si indecisa incat pana acum parca am trait degeaba
  •  
    • 886 mesaje
    3 Aug 2005, 16:47
    0 0
    hai mai graciella, nu e un capat de lume faptul ca suntem asa nehotarate. gandeste-te ca suntem fermecatoare, ca placem tuturor, ca stim sa relationam, ca avem bun gust, ca suntem diplomate si altruiste. ce mai conteaza un defect intre atatea calitati?
  •  
    • 9835 mesaje
    3 Aug 2005, 17:38
    0 0
    EXACT

Pai de-aia ezitam sa luam decizii, ca stam sa cantarim cum sa facem sa fie bine pentru toata lumea. NU CA ALTII.
  •  
    • 299 mesaje
    4 Aug 2005, 09:11
    0 0
    Poate sunteti voi nehotarate, dar cand ceva este al vostru stiti sa il aparati cu foarte mare hotarare. Neasteptata chiar
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Aug 2005, 13:56
    0 0
    BINEINTELES!
    Avem spirit justitiar, pai nu?!? Ala nu mai e cu "stai asa, sa vezi ca una, ca alta..."
  •  
    • 46 mesaje
    5 Aug 2005, 20:40
    0 0
    si eu sunt balanta. Sunt nehotarata cand vreau sa-mi cumpar ceva, sunt disperarea vanzatoarelor! dar cand vreau ceva cu adevarat (lucruri serioase), imi iau avant si pana nu-l obtin nu ma opresc, ca daca m-am oprit si incep sa analizez prea mult... iar nu-i bine Oricum, agonia nu mi-a placut si nu-mi place; cam asa imi imaginez eu pe cineva care sta intr-o situatie nasoala si nu face nimic pt. ca e nehotarat.
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Aug 2005, 21:44
    0 0
    ei, si tu acuma... indecizia la cumparaturi nu e indecizie, e dorinta de a avea "lucrul perfect", adica frumos, de calitate, fara defecte, original, de bun-gust, toate alea - intelegeti voi, Balantele, ce vreau sa zic