barbatul gemeni
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
2 Aug 2005, 12:110 0Se zice ca sunt doua tipuri de 'gemeni':cei care umbla din floare in floare si cei familisti(care sunt fideli atata timp cat esti si tu fidela)
Ce parere aveti? -
2 Aug 2005, 13:35culmea e ca geamanul este f stabil daca gaseste pe cineva care sa ii tina mintea si curiozitatea treze.
nu sunt niste don juani...sunt pur si simplu copilarosi si curiosi.
cam "trazniti" tin f mult la libertatea lor(mai precis vor sa ia decizii singuri,sa nu fie luati la intrebari tot timpul,sa nu fie deranjati cand nu stiu ce fac,etc
am intalnit multi barb gemeni si nu mi s-au parut deloc "fluturasi". -
2 Aug 2005, 15:39subscriu, sunt super. prietenul meu e gemeni si intr-adevar, are destul de multe toane, dar cand vine vorba de mine, se poarta super, e atent, tandru, dar intr-un fel copilaros, super dulce. E foarte deschis, vorbeste cu oricine, nu imi place ca ia deciziile foarte repede fara a se gandi la consecinte si ca e destul de influentabil. Nu se simte legat de nici un loc si aproape de nici un om, nu prea are nostalgii, se adapteaza repede oriunde si desi e incapatanat, lasa de la el uneori pentru a evita o cearta.
-
2 Aug 2005, 15:53si barbatul meu este in gemeni...si pe la inceputul relatiei se lauda la prieteni ca el se intalneste cu mai multe femei...adica cu mine

eu sunt tot in gemeni!
suntem fericiti si sper ca toata viata sa fim la fel de pusi pe sotii, curiosi, sa calatorim cat mai mult in continuare
...asta ne face cat se poate de fericiti.
Înapoi la: Forum » Astrologie