femeia gemeni
-
1 0cum este femeia gemeni?ce puteti sa imi spuneti despre femeia gemeni?
dar la pat?e chiar asa tare? -
Sunt printre cele mai interesante femei, daca treci cu vederea anumite lucruri. Insa nu e bine sa generalizezi, conteaza si mediul, ascendentul, educatia etc. Cat despre cum e in pat, e greu de spus la modul general, eu sunt foarte placut impresionat de ce am vazut, si sincer nu ma asteptam

(nu mai era o discutie pe tema asta?) -
mi-am adus aminte - cunosc o geamana
e foarte naiva , are un noroc de nu se poate dar reuseste mereu sa dea cu picioru tuturor ocaziilor ce i se ivesc , alearga de vreo 2 ani dupa un barbat care o trateaza ca pe o c***** , cand e suparata zice mereu ca se sinucide bla bla + ca minte de ingheatza apele -
femeia gemeni =o suta de femei intr-una singura scria intr-un zodiac.
de ce?sunt schimbatoare,impulsive,copilaroase,gandesc f profund daca vor,o mixtura intre altruism si egoism(dar nu in exces).
sunt putin negativiste dar ofera celor din jur optimism.sunt vesele cand nu sunt in pasa haioasa si le place sa fie in centrul atentiei.(nu ca sa agate ceva ci pur si simplu ca sa fie admirate).
printre femeile gemeni sunt si unele reci,seci,egoiste,avare,fara scrupule.
gemenii au un suflet f romantic dar se plictisesc repede...asa ca au nevoie de cineva care sa le tina mintea ocupata tot timpul.
sunt in general oameni timizi dar stiu sa ascunda asta sub o masca rece. -
mi-a placut de voi toti. tipa nu prea se cunoaste pe ea insasi, asta este parerea mea.
si nu l-a cunoscut nici pe el cum trebuie. cred ca nu este deloc maleabila.
ar trebui sa mai citeasca si despre zodii si poate putina psihologie.
nu te supara, draga mea, dar ai un ton putin cam nepotrivit. atunci cand ceri un sfat, nu te apuci sa jignesti in std. si in dreapta.
carmelia, te salut! si pe tine invisible... si pe mona...
va pup pe toti si nu mai raspundeti la provocari. sunt oamneni care nu merita, pentru ca nu invata nimic din ce li se intampla.
v-am tucat - cum zice carmelia - si aveti grija de voi. cory. -
angeleyes, adica ramonel of course, nu cred c-au vazut ochii tai "angelici" ( apropos m-ai innebunit cu nick-urile tale "angelice") o geamana la pat
si nici nu vor vedea. pt. ca gemenele "e" fomei 'telegente bre' si nu se vor uita la tine never !!!! capisci ??!!
face ce face si se ia de mine... hmmm brrrrr. vrei sa zbori de tot ?!