femeia gemeni

•  
    • 41 mesaje
    1 Aug 2005, 10:56
    1 0
    cum este femeia gemeni?ce puteti sa imi spuneti despre femeia gemeni?
    dar la pat?e chiar asa tare?
  •  
    • 235 mesaje
    1 Aug 2005, 12:48
    0 0
    http://www.acvaria.com/totul_despre_zodii.htm
  •  
    • 4359 mesaje
    1 Aug 2005, 13:04
    0 0
    Sunt printre cele mai interesante femei, daca treci cu vederea anumite lucruri. Insa nu e bine sa generalizezi, conteaza si mediul, ascendentul, educatia etc. Cat despre cum e in pat, e greu de spus la modul general, eu sunt foarte placut impresionat de ce am vazut, si sincer nu ma asteptam
    (nu mai era o discutie pe tema asta?)
  •  
    • 41 mesaje
    1 Aug 2005, 13:57
    2 0
    parerea mea este ca sunt niste floricicele astea din gemeni.
  •  
    • 4359 mesaje
    1 Aug 2005, 14:01
    0 0
    Eu sunt un fan al gemenelor, clar. Desi nu as zice ca sunt tocmai floricele. Every rose has its thorn
  •  
    • 2249 mesaje
    1 Aug 2005, 14:09
    0 1
    exact...eu cred ca depinde de OM in primul rand...unele gemene sunt 'floricele' altele nu.
    Oameni de valoare sau uscaturi sunt in fiecare zodie.
  •  
    • 235 mesaje
    1 Aug 2005, 14:38
    0 1
    mi-am adus aminte - cunosc o geamana e foarte naiva , are un noroc de nu se poate dar reuseste mereu sa dea cu picioru tuturor ocaziilor ce i se ivesc , alearga de vreo 2 ani dupa un barbat care o trateaza ca pe o c***** , cand e suparata zice mereu ca se sinucide bla bla + ca minte de ingheatza apele
  •  
    • 4359 mesaje
    1 Aug 2005, 14:48
    0 0
    Totusi au calitati pe care barbatii le apreciaza. Eu imi bazez afirmatiile pe 4 "cazuri" studiate mai mult sau mai putin in amanunt.
    Daca mai sunt gemene pe aici, si vor sa ma ajute sa inteleg fenomenul mai in profunzime (nu va ganditi la prostii ), sa anunte
  •  
    • 41 mesaje
    1 Aug 2005, 16:22
    1 0
    o sug bine astea din gemeni?
  •  
    • 1478 mesaje
    1 Aug 2005, 17:03
    0 0
    femeia gemeni =o suta de femei intr-una singura scria intr-un zodiac.
    de ce?sunt schimbatoare,impulsive,copilaroase,gandesc f profund daca vor,o mixtura intre altruism si egoism(dar nu in exces).
    sunt putin negativiste dar ofera celor din jur optimism.sunt vesele cand nu sunt in pasa haioasa si le place sa fie in centrul atentiei.(nu ca sa agate ceva ci pur si simplu ca sa fie admirate).
    printre femeile gemeni sunt si unele reci,seci,egoiste,avare,fara scrupule.
    gemenii au un suflet f romantic dar se plictisesc repede...asa ca au nevoie de cineva care sa le tina mintea ocupata tot timpul.
    sunt in general oameni timizi dar stiu sa ascunda asta sub o masca rece.
  •  
    • 1478 mesaje
    1 Aug 2005, 17:05
    0 0
    angeleyes..tu cu cine vrei sa compari femeia geaman?cu ce zodie?
    exista horscop sexual care iti poate spune mai multe despre fiecare natin in parte.ce ii place,ce nu,ce face,de ce,etc
  •  
    • 41 mesaje
    1 Aug 2005, 17:44
    2 0
    ce draga tu esti geamana de asta te ataci asa?vai de capul voastru de curve.
  •  
    • 4359 mesaje
    1 Aug 2005, 17:50
    0 0
  •  
    • 1478 mesaje
    1 Aug 2005, 17:50
    0 0
    draga mea eu am raspuns la subiect.daca asa vb in general oamenilor nu ma mai mira nimic..
    succes si sa fi iubita
  •  
    • 2249 mesaje
    1 Aug 2005, 18:34
    0 0
    bai, angeleyes...te inteleg foarte bine ca esti in perioada de dupa o despartire, dar totusi, putin respect pentru ceilalti, nu crezi?
    ba racii sunt nu stiu cum, ba gemenii asa si pe dincolo, ba taurii nu stiu cum....ajunge, da?
  •  
    • 11438 mesaje
    2 Aug 2005, 09:58
    0 0
    hai ca ma tavalesc pe jos de ras
    auzi, 'aia cu aripi' cine-i geamana, mah tipa care ti l-a furat pe print???? hahaaaaaaaaaaaaaaa...auuuuuuuuuuuuuuuu viataaaaaaaaaa meaaaaaaaaaa...cati ani ai fatuco????
  •  
    • 2831 mesaje
    2 Aug 2005, 11:35
    1 0
    Gemenuto, am lesinat de ras! Nu vrei tu sa-i explici mai pe intelesul ei?
  •  
    • 3354 mesaje
    2 Aug 2005, 13:46
    0 0
    mi-a placut de voi toti. tipa nu prea se cunoaste pe ea insasi, asta este parerea mea.

si nu l-a cunoscut nici pe el cum trebuie. cred ca nu este deloc maleabila.

ar trebui sa mai citeasca si despre zodii si poate putina psihologie.

nu te supara, draga mea, dar ai un ton putin cam nepotrivit. atunci cand ceri un sfat, nu te apuci sa jignesti in std. si in dreapta.

carmelia, te salut! si pe tine invisible... si pe mona...

va pup pe toti si nu mai raspundeti la provocari. sunt oamneni care nu merita, pentru ca nu invata nimic din ce li se intampla.

v-am tucat - cum zice carmelia - si aveti grija de voi. cory.
  •  
    • 1208 mesaje
    2 Aug 2005, 14:08
    0 0
    angeleyes, adica ramonel of course, nu cred c-au vazut ochii tai "angelici" ( apropos m-ai innebunit cu nick-urile tale "angelice") o geamana la pat si nici nu vor vedea. pt. ca gemenele "e" fomei 'telegente bre' si nu se vor uita la tine never !!!! capisci ??!!

face ce face si se ia de mine... hmmm brrrrr. vrei sa zbori de tot ?!
  •  
    • 2249 mesaje
    2 Aug 2005, 14:43
    0 0
    si eu te salut cory, si aici
    si pe carme.

si pe toata lumea!

Mona