urgenta!-VARSATOR in pasa proasta...

•  
    • 122 mesaje
    23 Iul 2005, 15:21
    0 0
    Va rog, CE se poate face in cazul unei perioade proaste prelungite a unui varsator? Eu sunt rac, afectuoasa, as vrea sa discut cu el, sa stie ca ii sunt alaturi.... El nu si nu... fuge, nu vrea imbratisari, nu vrea consolare, nu vrea sa-i spun ca imi pasa... Asa sunt ei sau e inceputul sfarsitului cu al meu varsator?
  •  
    • 342 mesaje
    23 Iul 2005, 17:03
    0 0
    Lasa-l singur o vreme.
    O sa revina cand trece peste aceasta stare.
  •  
    • 122 mesaje
    23 Iul 2005, 18:29
    0 0
    Aleksandra draga, si daca starea asta de lucruri e de aproape o saptamana inseamna tot ca trebuie sa-l las sa-si revina singur? Relatia noastra e foarte la inceput (4 luni) deci inca nu stiu cum e de fapt... Doar ca ma fascineaza, e intrigant, provocant, impertinent, parca si insensibil uneori... Culmea, e exact opusul barbatilor care mi-au fost alaturi pana acum... Am fost curtata, rasfatata, adorata... El nu face nimic din toate astea si eu nu reusesc sa mi-l scot din ganduri... sau poate nici nu vreau... cine stie?
  •  
    • 372 mesaje
    23 Iul 2005, 20:17
    0 0
    Sufletzel, stiu prin ce treci, pentru ca exact prin asta am trecut si eu, tot cu un varsator.
    Nu vreau sa te descurajez, dar la mine, cand a intrat in dispozitia aceea haioasa si s-a inchis in el, refuzand sa vorbeasca cu mine despre asta, relatia s-a terminat. Mi-a zis ca nu mai vrea sa fim impreuna, si s-a terminat.
    Asa sunt varsatorii: reci, indiferenti, egoisti si nu au nici un pic de inima. Chiar as fi curioasa sa stiu care semn zodiacal ii face fericiti.
  •  
    • 704 mesaje
    23 Iul 2005, 21:50
    0 0
    Hey, sunt o Varsatoare! Si stiu ca barbatii Varsator sunt generosi, nonconformisti, dar au nevoie de multa atentie..chiar daca pare ca nu vrea sa vorbeasca cu tine, el de fapt cerseste atentie si afectiune..eu cred ca o sa ii treaca supararea..si mai cred ca daca e ceva de fond si comportamentul lui se prelungeste, iti a spune curand adio..inseamna ca e nemultumit profund de ceva...CE I-AI FACUT??
  •  
    • 122 mesaje
    24 Iul 2005, 09:15
    0 0
    Cranky draga, EU nu i-am facut nimic... Situatia e un pic mai complexa... El a demisionat acum doua luni de la ultimul loc de munca, intre timp nu a gasit nimic care sa-l multumeasca iar eu sunt independenta si cu ceva disponibilitati din punct de vedere financiar sau, cum spune el, sunt "relaxata fiscal"... Imi spune ca eu nu mai am cum sa inteleg realitatea de zi cu zi,(am fost plecata din tara cativa ani)... Serios ca nu stiu cum sa ma comport! Uneori ma simt vinovata pentru asta...
  •  
    • 122 mesaje
    24 Iul 2005, 09:29
    0 0
    Pentru mine nu conteaza cine plateste daca iesim la un suc, nu cred ca banii sunt facuti sa fie cheltuiti dar sunt facuti sa-mi asigure confortul necesar (material, spiritual, emotiv).I-am daruit o bratara, pentru ca am vazut-o intr-un magazin, mi-a placut si m-am gandit ca ar arata bine la mana lui... A acceptat-o cu mari rugaminti si dupa cateva zile, redeschide subiectul (o cantarise si ca eu "imi dau seama cati bani costa???") M-am simtit eu jignita, trebuia sa fie un dar de suflet pentru un suflet iar daca nu a ajuns acolo, imi pare rau...Doar asa a inchis discutia... Sunt eu "altfel" decat ar trebui?....
  •  
    • 704 mesaje
    24 Iul 2005, 14:39
    0 0
    Nu, nu esti..dar e barbat si e orgolios..nu ii mai face cadouri si evita sa iesiti in oras daca se simte haios ca platesti doar tu..macar o perioada...Nu cred ca are a face cu faptul ca e varsator..si eun Leu sau un Sagetator ar fi reactionat la fel..si orice barbat adevarat..Asa a nu iti face griji...va trece..trb sa fi foarte atenta cand e vb de bani..Diplomata...
  •  
    • 5531 mesaje
    24 Iul 2005, 21:22
    0 0
    Mda, e asa fiindca nu are job momentan. Nu-i place sa piarda controlul, mai ales in fata unei femei.
    Si desi face pe nebunul, ii place ca ii sufli in fund. Ia sa n-o mai faci..sa vezi ce intrigat va fi!
    Oricum, m-ai spart la faza cu cantaritul bratarii! Vezi ca varsatorii sunt insensibili la cadouri sentimentale...si, sper ca nu gresesc cand spun ca unii dintre ei sunt si zgarciti! Fac pariu ca acum se va gandi cum sa-ti intoarca cadoul astfel incat sa fie - ca valoare - cam tot pe-acolo.
    Ce asshole! Auzi la el...habar nu are sa aprecieze un gest venit din suflet..a trebuit sa-l cantareasca!
  •  
    • 122 mesaje
    24 Iul 2005, 23:32
    0 0
    Si eu m-am blocat cand mi-a spus ce a facut... De ce oare nu reuseste sa inteleaga ca nu are ce sa-mi ofere din punct de vedere material ca sa ma impresioneze? Si de cate ori nu i-am explicat ca bogatia mea consta in momentele deosebite pe care mi le ofera cand are chef???? Se spune ca nu vezi pragul de jos decat dupa ce te lovesti la cap la cel de sus... De atatea ori am dat cu capul de pragul de sus cu el incat ma intreb daca chiar e usa aici....
  •  
    • 5531 mesaje
    25 Iul 2005, 09:59
    0 0
    Sufletzel, al meu sot e varsator. Nu e chiar asa de nasol cum au descris fetele la un alt topic INSA varsatorii sunt dificili, tb sa ai grija mereu cum sa vb cu ei fiindca ii atinge foarte usor un repros sau o jignire si nu ti-o prea uita, plus ca sunt foarte egoisti si fug de responsabilitati. Vor sa le fii mama, sora, amanta, sotie, gospodina, confidenta, toate intr-un singur pachet.
    Iar cand e de rau intr-un cuplu, sunt primii care arata cu degetul. Fiindca, pur si simplu, sunt incapabili sa duca vreo povara pe umeri..chestia asta ii innebuneste.
    Pentru confortul lor psihic, intotdeauna e altcineva de vina.
    Au si calitati desigur dar acum vb de defecte
  •  
    • 122 mesaje
    25 Iul 2005, 11:05
    0 0
    Dubi draga,(asa am vazut ca-ti spun fetele si te rog sa-mi permiti si mie) se intampla ca ma depaseste situatia... Imi spune ca gatesc exceptional, am aristocratia in sange, in pat sunt un vis, ca orice barbat m-ar lua de nevasta DAR.... Ma innebuneste acest "dar"!!!! Pe la inceputuri m-a intrebat de cateva ori daca eu caut sa ma casatoresc; i-am raspuns ca nu imi doresc 'acte', nici o persoana care sa ma faca fericita si langa care sa-mi doresc sa traiesc o viata intreaga. Vreau un barbat care sa ma fac fericita si imi doresc ca fericirea respectiva sa dureze o viata... Si imi spunea ca nu vrea sa se implice foarte mult pentru ca eu il pot face sa se indragosteasca si apoi plec... asta era acum 4 luni... Acum nu mai pomeneste nimic...Te rog, lumineaza-ma un pic... Ce inseamna acel "dar"?
  •  
    • 200 mesaje
    25 Iul 2005, 11:09
    0 0
    Subscriu la ce a spus Dubi. Al meu varsator, in perioada in care, la fel, demisionase si nu gasea de lucru, daduse in deprimari - ca nu e bun de nimic, ca eu ma zbat si el nu are cum sa ma ajute, etc.. Si a stat baiatul meu ceva timp in pasa asta. Nu puteam sa trec de un zid pe care il ridica, abia dupa cateva saptamani bune mi-a spus ce-i cu el. Toate astea s-au rezolvat in timp, mai ales dupa ce s-a mai consolidat relatia - eram tot de vreo 4 luni impreuna.
    Acum..noi ne casatorim intr-o luna, suntem fericiti si acum chiar ne felicitam pentru comunicarea dintre noi, dar a trebuit sa am ENORM de multa rabdare sa ajungem aici. Asa sunt ei, ciufuti, interiorizati, si intr-adevar, cand dau de greu prefera sa dea bir cu fugitii pana in momentul in care le faci o ecuatie si le explici "matematic" ca nu-i d.racul asa de negru.
    Repet, la noi a meritat sa trec peste toate astea, dar ... a fost greu.
  •  
    • 122 mesaje
    25 Iul 2005, 11:20
    0 0
    Felicitari Totem pentru apropiata ta casatorie si sa ai parte de fericire, atat de multa, cata poate suporta un om! Esti o femeie puternica daca ai reusit sa il aduci aici, si foarte inteligenta pentru ca l-ai ales pe el... Al meu e uneori trist si rece ca o ploaie, alteori e vesel ca o zi cu soare si totusi misterios ca noaptea... Nu e niciodata acelasi... Iti doresc sa ai si tu o lume intreaga de descoperit in iubitul tau...
  •  
    • 200 mesaje
    25 Iul 2005, 16:10
    0 0
    Multumesc, sufletzel, si eu iti urez sa fii fericita cu varsatorul tau.
    Stiu bine ce zici.. dar pana la urma, la al meu stiu exact ce simte, ce gandeste...dar nu prea am idee cum o sa reactioneze
  •  
    • 122 mesaje
    25 Iul 2005, 17:08
    0 0
    Totem, scuza-ma daca insist, dar tu zici ca si voi aveati doar 4 luni impreuna cand s-a produs aceeasi situatie si ca si el a pus un zod intre voi... Cum ai facut sa treci peste? Eu nu prea reusesc sa mai ajung la el... Nu imi raspunde la telefon, imi trimite mesaj ca se va 'aduna', dar ma roaga sa nu-l sun ca nu are "dispozitia sa fie simpatic"... Asta s-a intamplat aseara, pana acum nici un alt semn, iar eu nu am indraznit sa-l caut... Ce e de facut pentru ca in gandurile mele e doar el?...
  •  
    • 5531 mesaje
    26 Iul 2005, 08:34
    0 0
    Sufletzel,
    lasa-l. Daca asa vrea, lasa-l. Te rog, musca-ti in pumni daca e nevoie, imbata-te...fa orice ca sa nu-l suni daca asa ti-a zis. Nu-l cauta...azi, maine, poimaine. Abia apoi poti s-o faci. Vei avea o surpriza (placuta sau nu, depinde). Dar macar atunci vei vedea, vei simti cum stati.
    Complexul lui de inferioritate e adanc rau in momentul asta si cred ca faci mai mult rau decat bine cautandu-l.
    Nu vreau sa-ti bag vreun 'cui' dar esti sigura ca numai problema serviciului il framanta? Mi-e teama sa nu ia in considerare faptul ca voi doi nu va veti potrivi niciodata datorita 'diferentelor' dintre voi.

In leg. cu acel 'DAR'...hhmm, dupa ce depasiti impasul in care sunteti (sper s-o faceti), gandeste-te la faptul ca eu am fost cea care l-a cerut de barbat
    Voia, isi dorea foarte mult dar nu stia s-o spuna, astepta de la mine. Evident ca am facut-o lejer, glumind cumva...ceea ce l-a facut pe el sa faca apoi cum trebuie. Inca si acum asteapta initiativa numai de la mine...e fain pentru o vreme, apoi devine obositor
  •  
    • 122 mesaje
    26 Iul 2005, 11:00
    0 0
    Dubi,
    asa voi face! Il las inca doua zile, nu-l caut si dupa... iti spun cum au decurs ostilitatile! Si totusi, dupa discutiile alea de pe la inceputuri, trebuia sa inteleg ca el vrea o familie? Mi-a mai povestit ca isi vede prietenii cu copii si "e mare lucru, parca as vrea si eu"... Te rog, poti sa-mi descifrezi?
  •  
    • 5531 mesaje
    26 Iul 2005, 11:24
    0 0
    Nu te lua dupa aparente!
    O sa lesine pe strada de placere privind la un copilash, la un catel, la o floare...dar daca iti face el copilashul ai sa constati ca e mai rece si mai rigid decat te asteptai, daca ii faci cadou un catel - mare greseala, fiindca ii plac cainii dar nu la el in casa...iar florile...hhm, ti le va face cadou doar dupa ce va certati..ca o impacare. Foarte rar iti va veni cu flori acasa asa...degeaba
    Te-am 'linistit', da?

Sa-mi spui ce ai mai facut!
  •  
    • 1946 mesaje
    26 Iul 2005, 15:54
    0 0
    sufletzel, eu sunt varsatoare si iti spun ca atunci cand sunt suparata sau deprimata singurul lucru pe care mi-l doresc este sa fiu lasata in pace. nu-mi place sa fiu sacaita cu telefoane, mesaje sau intrebari de genul "ce ai? de ce esti suparata, etc". varsatorilor nu le place sa fie interogati, e mai bine sa-i lasi in lumea lor, cand isi revin spun singuri ce au avut.
    am avut in urma cu multi ani o relatie cu un varsator timp de 3 ani. si azi ma intreb cum d.racu de l-am suportat atat dar, asta e problema mea, nu a ta, ceea ce vreau sa-ti spun este ca relatia cu un barbat varsator e grea. varsatorii sunt persoane dificile si aici ma refer si la femei.
    asaaaa, despre casatorie acum. majoritatea se casatoresc destul de tarziu si fac acest pas cu mare greutate, insa varsatorii sunt ca pinguinii isi aleg partenera/partenerul pe viata.