feng shui

•  
    • 17 mesaje
    18 Iul 2005, 08:08
    0 0
    Nu stiu am postat eu unde trebuia, dar poate ma ajuta si pe mine cineva. Cum stimulez eu coltul dragostei, care la mine in dormitor este blocat de un imens dulap, pe care, oricat m-as chinui, nu am unde sa-l mut. Cum compensez chestia asta? Ce sa pun acolo? Citeam despre lumanari rosii, clopotei de vant, dar unde naiba sa-i atarn. Cert e ca viata mea sentimentala lasa de dorit. Plus ca mai am in dormitor si o gramada maimutoaie puse pe niste rafturi. Oare si astea influenteaza negativ partea sentimentala a vietii mele? Va pup si astept pareri.
  •  
    • 372 mesaje
    18 Iul 2005, 08:22
    0 0
    Locul acela trebuie luminat foarte tare (lumina naturala ar fi cea mai buna). Pune acolo un cristal si un obiect care tie iti inspira dragostea.
    Poate totusi reusesti sa scapi de dulapul ala: sa-l vinzi, sa-ti redecorezi camera, in asa fel incat coltul dragostei sa fie evidentiat si pus in lumina.
    Este si o carte "Feng-shui pentru dragoste si romantism" parca se numeste
    Succes!
  •  
    • 3354 mesaje
    18 Iul 2005, 10:12
    0 0
    cami, intra pe acvaria.com si o sa gasesti acolo niste remedii... poate te ajuta...
  •  
    • 17 mesaje
    18 Iul 2005, 13:11
    0 0
    Lumina naturala nu prea are cum ca e in coltul opus ferestrei si e si inalt pana in tavan. O sa incerc sa pun ceva pe el poate merge. De vandut nu se pune problema, de-abia l-am facut, ba chiar fostul meu prieten si-a dat cu parerea unde trebuia pus si mie atunci mi s-a parut ca vine foarte bine pe peretele ala, in alta parte chiar nu am cum sa-l mut, asa ca sper sa gasesc veun remediu, ca n-am chef sa raman singura din cauza dulapului.
  •  
    • 372 mesaje
    18 Iul 2005, 15:02
    0 0
    Pune o lampa pe dulap si foloseste-o cat mai mult. De asemenea, pune pe dulap ceva care tie iti sugereaza iubirea (de exemplu un suvenir care iti e drag si care te face sa visezi la dragoste). Incearca un cristal atarnat cumva pe usa dulapului, in asa fel incat sa fie la vedere. Ai grija de cristal, sa nu se prafuiasca, murdareasca etc.
    Renuntza la toate oglinzile din dormitor. Feng-shui spune ca prezentza lor in dormitor favorizeaza infidelitatea.

Dar orice ar fi, inainte de toate ai incredere in tine. Eu zic ca ajuta feng-shui la ceva, dar in primul rand lucrurile se petrec in mintea ta
  •  
    • 17 mesaje
    19 Iul 2005, 07:28
    0 0
    Nu am nici o oglinda in dormitor, desi vroiam sa-mi pun pe usile de la dulap. Oricum se pare ca infidelitatea partenerului meu a fost oricum favorizata, chiar si fara oglinzi. Dar oare daca as incerca sa atarn niste clopotei de vant? O sa incerc si cu lampa. Mersi mult de tot.