Barbatii Pesti

•  
    • 647 mesaje
    11 Iul 2005, 21:57
    0 0
    Ce stiti de barbatii pesti?Nu prea sunt o fana a horoscoapelor dar mi se intampla un lucru ciudat...sunt inconjurata de barbati Pesti,nu mai putin de 5 in momentul de fata si toti imi sunt super buni prieteni si unul ceva mai mult decat prieten deci as fi curioasa sa stiu cate ceva de ei....a...eu sunt o Balanta tipica: nehotarata ,mofturoasa,instabila emotional si delasatoare
  •  
    • 1478 mesaje
    11 Iul 2005, 22:29
    0 0
    iliescu este peste si cu asta cred ca am spus tot.
  •  
    • 1070 mesaje
    11 Iul 2005, 22:39
    0 0
    sunt prieteni adevarati...
  •  
    • 647 mesaje
    12 Iul 2005, 08:57
    0 0
    Ma ...io nu-l cunosc asa bine pe iliescu...deci...nu m-am prea lamurit
    Partea cu prieteni adevarati e valabila ca doar...dah...de aia mi-s prietena cu ei
  •  
    • 4359 mesaje
    12 Iul 2005, 11:43
    0 0
    Nici eu nu am inteles comparatia cu iliescu. Asa pesti au fost si Galileo, Einstein, Voltaire sau Bruce Willis. Or me.
    Pai si ce vrei sa stii despre pesti? Sunt niste firi destul de complicate, extrem de incapatanati si totusi influentabili, sunt (destul de) romantici, li se pune pata repede si atunci e de rau. Fiecare din ei are o filosofie de viata proprie de la care nu se abate mai deloc, le plac micile bucurii ale vietii si isi pierd vremea visand cu ochii deschisi cand ar putea sa faca lucruri mai practice. Ajuta?
  •  
    • 1026 mesaje
    12 Iul 2005, 20:07
    0 0
    Angeldust, ca prieteni sunt fideli, buni ascultatori, altruisti. Si eu am avut amici (barbati) in Pesti si m-am inteles super cu ei, eu fiind tot Pesti.
    In dragoste se schimba situatia pentru ca sunt instabili si nu prea stiu ce vor. Depinde f mult de zodia cu care se cupleaza. Daca e tot semn de apa, ar trebui sa mearga excelent.
  •  
    • 1478 mesaje
    12 Iul 2005, 22:28
    0 0
    sunt duali..alunecosi..orgoliosi,egoisti,prea sensibili,se plang din orice,afemeiati
    asta stiu asta spun.
    nu vreau sa ofensez pe nimeni
    astia i-am cunoscut eu
  •  
    • 367 mesaje
    12 Iul 2005, 23:10
    1 0
    Daca se indragostesc de tine le place foarte tare sa pozeze in victime si sunt foarte posesivi.Parerea vine de la un....Taur!
  •  
    • 168 mesaje
    13 Iul 2005, 23:14
    0 0
    scumpa...eu sunt balanta si am avut o relatie cu un peste...de fapt din partea mea s-a considerat relatie...nu si din partea lui..
    era un tip f smecher, avea mereu o cale de scapare daca il prindeam cu ceva, deci si f alunecos, zicea ceva si a doua zi uita ce a zis...se pricepea la vorbe...avea un zambet fermecator si ar fi facut orice sa te bage in pat
    acum nu vorbim despre oameni ci despre zodii si poate ca eu am fost subiectiva..
    oricum gandeste-te...de ce pestii sunt 2 si nu unul...sa se cheme zodia peste?...
    au 2 fete, isi schimba f repede starile..
  •  
    • 1070 mesaje
    14 Iul 2005, 13:13
    0 0
    Cand afirmam ceva sa o facem daca am avut multe exemple nu unul,care ne-a parasit.....in general e o zodie sensibila si se gandeste mereu la binele altora...vorbesc din experienta! s-au gasit multi sa profite de naivitatea(bunatatea)lor...
    am zis...
  •  
    • 23 mesaje
    14 Iul 2005, 16:56
    0 0
    Sunt afemeiati, perversi (sexual), fac pasiune pentru o femeie si se tavalesc pe jos pntru atentia ei, dupa care se plictisesc si se reorienteaza spre o noua victima.Sunt lenesi, si le trebuie mereu o femeie puternica sa-i mane de la spate, sa faca ceva pentru a se realiza. Pe de alta parte au suflet caritabil si sunt buni psihologi. Stiu asta pentru ca am o gramada de prieteni sau rude, si se aseamana prin chestiile astea.
  •  
    • 387 mesaje
    15 Iul 2005, 22:10
    0 0
    sincer cred ca sunt niste afemeiati, sireti,iti afiseaza o fata de eu n-am fost si mai sunt si laudarosi,bine dar poate mai sunt si exceptii dar f. rare.dar noi pestoaicele suntem niste scumpici,iubitoare si sincere dar mai suntem si noi al in poienita cateodata . ciao.
  •  
    • 387 mesaje
    15 Iul 2005, 22:11
    0 0
    scuze al in poienita am vrut sa spun.
  •  
    • 387 mesaje
    15 Iul 2005, 22:13
    0 0
    am vrut sa spun al dr-ui dar mi-au cenzurat.
  •  
    • 1478 mesaje
    16 Iul 2005, 10:59
    0 0
    pana la urma e si chestie de gust.
    exista barbati puternici in lumea asta creati pentru femei puternice si barbati slabi..sau prea sensibili..sau mai stiu eu cum pentru femeia x.
    am fost creati sa ne completam si sa ne ajutam.
    pana la urma toti avem un punct sensibil..caci toti suntem oameni si avem stropul nostru de vulnerabilitate.
    eu personal nu am cunoscut barbati pesti care sa imi placa suficient sa le retin numele sau figura.(am si in familie zodia asa ca vb in cunostinta de cauza).
  •  
    • 647 mesaje
    16 Iul 2005, 16:22
    0 0
    invisible...descrierea ta se potriveste cel mai bine cu pestii pe care ii cunosc eu. Care e relatia lor cu Balanta,stii cumva?
  •  
    • 4359 mesaje
    19 Iul 2005, 13:29
    0 0
    Nu stiu daca ce iti voi spune te va ajuta, eu am o prietena foarte buna Balanta, o tipa extraordinara cu care ma inteleg f. bine, desi sunt de parere ca daca pastrezi relatia cu o femeie "strict de amicitie" te poti intelege cu oricine indiferent de zodie.
    Acum intrand in speculatii, cred ca poate fi o chestie foarte ok, pentru ca balantele sunt niste firi mai organizate si mai "cu picioarele pe pamant" ca pestii, si daca tipa (presupun ca tu) nu incearca sa il schimbe pe respectivul peste dupa cum crede ea ca e mai bine, are mari sanse de reusita. Bineinteles, daca vei avea nervi pentru asa ceva
  •  
    • 647 mesaje
    19 Iul 2005, 22:43
    0 0
    10x invisible....sa stii ca exact asta spunea si el..ca at cand observa ca femeia vrea sa-l schimbe...a tzasnit si la revedere. Dar creca asta e o chestie valabila la majoritatea barbatilor
  •  
    • 4359 mesaje
    21 Iul 2005, 15:27
    0 0
    angeldust, e adevarat ce spui tu si mi se pare si normal sa se intample asa. In fond, cand incepi o relatie cu cineva, fie barbat sau femeie, iti place de respectiva persoana in acel moment suficient incat sa il accepti langa tine. Si din acel moment, este vorba de o continua adaptare din partea celor doi sa tina pasul cu celalalt, insa acest lucru trebuie sa fie voluntar si nu impus de celalalt.
    Deci da, eu recunosc, am unele probleme si una din ele este cu sentimentul de "ceva e obligatoriu"
  •  
    • 647 mesaje
    22 Iul 2005, 18:53
    0 0
    si probleme de genul : perfectionism dus putin la extrem nu ai?
    pesimismul e o caracteristica a zodiei?
    care trebuie sa aiba femeia ideala pt un peste?