ea - Capricorn, el - Balanta
-
0 0Stie cineva ceva despre aceasta compatibilitate?
-
Draga mea ,eu am avut o relatzie(casatorie) de 18 ani cu o balantza si pot doar atat sa-ti spun ca am ignorat cele scrise in zodiac si compatibilitati doar pt ca il iubeam.Totul a decurs normal pt ca eu ca si capricorn sant (culmea)extrem de echilibrata si intoteauna m-am luptat sa echilibrez ,,balantza", care era el si care tot numai intr-un dez-echilibru o tzinea.
Asa ca sfatul meau este urmatorul :n-are rost sa te complici .Vei lasa mult de la tine de dragul ,,echilibrului" ca in final tot tu sa pierzi.Punkt.
Asa a fost la mine asa iti zic.Tu faci oricum ce vrei.Succes. -
Donna,eu nu imi ghidez viata dupa horoscop ,zodiac sau mai stiu eu ce dar daca tot s-a pus intrebarea si era vorba despre femeia capricorn si barbatul balantza si ma ,,potriveam" descrierii, am vrut sa raspund fetei ceea ce am trait eu alaturi de balantza .
Dar daca e sa dam totusi crezare zodiacului ,sa stii ca femeia dintr-o anumita zodie ,difera de barbatul din aceeasi zodie .De ex.barbatul balantza ,e diferit totusi de femeia balantza .
Nu dezvolt ca nu ma pricep .........eu doar am expus parerea si ,,experientza" daca pot s-o numesc asa...... -
marty, de ce zici ca tot tu ai pierdut? Ati divortat, sau ce? eu sunt casatorita cu un tip balanta si il cunosc de 9 ani. Oricum nu aveam sanse sa ma casatoresc cu cineva in alta zodie pt ca eram inconjurata numai de balante, si oricum alte zodii ma lasa indiferenta, cred ca e si o atractie fizica.
-
Marty sunt de acord cu tine...
Stati departe de balante..o sa ajungeti sa suferiti..am o experienta de 3 ani de zile de suferinta cu o balanta cu care nici nu am fost prietena in adevaratul sens al cuvantului.In fine..m-am lecuit.Mi-am promis sa nu mai am de-a face cu vreuna(barbat).Se stie ca nu suntem compatibili ca zodie.Suntem total opusi.Cine spune ca se intelege bine ori acea persoana nu seamana cu zodia capricornului ori cealalta persoana nu seamana cu zodia balantei.
Am spus.....