Femeia Leu?

•  
    • 122 mesaje
    3 Iul 2005, 22:46
    0 0
    Cum suntem?
  •  
    • 13 mesaje
    4 Iul 2005, 10:10
    0 0
    Puternice...pasionale...orgolioase...si iubim luxul
  •  
    • 2292 mesaje
    4 Iul 2005, 13:23
    0 0
    Toate contactele pe care le-am avut cu leoaicele mi-au lasat un gust amar. Dupa mine leoaicele sunt cele mai rautacioase femei...egosite, egocentriste, avare, orgolioase, tot timpul puse pe hartza...etc.
    Nu va suparati pe mine fetelor dar poate ca varsatoarele nu se inteleg pur si simplu cu leoaicele.
  •  
    • 13 mesaje
    4 Iul 2005, 14:51
    0 0
    Imi pare rau ca ai parerea asta despre leoaice...mai ales ca una dintre cele mai bune prietene ale mele este chiar...varsator (la modul ca suntem prietene de aproape 14 ani)
    Sper sa ai ocazia sa intalnesti si leoaice de "treaba"...
  •  
    • 122 mesaje
    4 Iul 2005, 16:52
    0 0
    Eu tin sa iti spun ca sunt o leoaica dar nu sunt rautacioasa decat daca ma calca cineva pe coada rau de tot. Sunt orgolioasa, imi place luxul, vreau sa fiu centrul atentiei dar nu tot timpul....si pt mine conteaza ce spune lumea...ah si nu suport vorbitul pe la spate. De cate ori ma cert cu cineva am pretentia sa spun in fata si sa mi se spuna in fata ce este de spus.
  •  
    • 31 mesaje
    22 Iul 2005, 23:29
    0 0
    Catalina77 nu toate leoaicele sunt asa cum le descrii tu.Cel putin eu nu ma regasesc deloc in ce ai spus tu.Poate doar un pic prea orgolioasa dar in rest nu...dimpotriva cred ca sunt mult prea darnica cu cei din jur.
    Pupici, paaaaaaaa
  •  
    • 32 mesaje
    25 Iul 2005, 17:24
    0 0
    Mai eu sunt o leoaica pasionala,ambitioasa,puternica....da....orgolioasa....
    Cred ca ideea de rautate de care ai spus a fost un pur caz subiectiv,oricum rautatea nu e o trasatura a unei zodii anume ci mai degraba o trasatura de caracter....
    Aaaaaa...si leiii sunt fideli...atunci cand iubesc....