horoscop URANIA
-
0 0Ce parere aveti despre previziunile Uraniei de pe B1 tv ? Mie in general mi se potrivesc.
Urmareste cineva acest horoscop ? -
Eu nu am spus ca nu mi s-a intamplat ce a spus ea...nu intotdeauna..ba chiar cand aveam mai mare nevoia sa stiu ceva exact atunci nu se implinea...daca ati fi ascultat-o atent si sa incercati sa intelegeti ce spune ati fi observat ca,cateodata o face lata cu niste cuvinte care puse impreuna nu spun nimic...imi pare rau ca nu-mi aduc aminte de un exemplu care m-a facut sa rad cupios si eu si sotul meu....plus ca e la zodia fecioarei de exemplu si la un moment dat zice:racii....
conteaza liberul albitru sa stiti...nu toti putem pati la fel... -
sunt de acord cu mahabharata. si eu o ascultam intr-o perioada si tot ce spunea se adeverea.
obisnuiam sa notez tot ce spunea, nu numai la zodie ci si la per ansamblu tara, de exemplu...
stie ce zice fata... apoi ce ziceti de urarea ei: drum drept si lumina!!!!
eu sunt cel mai mare fan al ei... nu tu...::
)
... va pup... -
stie cineva mai multe amanunte despre ea? de ex: cum o cheama - nume real??? ce zodie este si cum am putea lua legatura cu ea???
poate este vreo eva care stie asa ceva...
poate ii sugeram sa-si faca site... un site bune este www.acvaria.com, daca pierdeti informatiile de la urania.
oricum, e bine sa mai ascultam si de stele, nu degeaba antichitatea studia in amanunt totul.
suntem prea superficiali si ne bazam prea mult pe noi insine... suntem doar "dust in the wind"... -
daca va intereseaza horoscopul, intrati pe www.acvaria.com sau www.eastrolog .ro ; Pe acvaria va face si horoscopul personal (contra cost). Nu poate la toata lumea sa fie la fel. Este absurd, daca-ti zice personal, atunci trebuie sa fie un sambure de adevar, dar altfel, sunt doar pasaje.
Mie, mi-a scris pe www. acvaria.com, (la balanta) anul 2005, ca imi iau masina noua. Asta am citit-o in ianuarie ( era comica faza pentru luna ianuarie) nici nu ma gandeam ca asa v-a fi. Acum, in iunie mi-am luat masina, am prins o ocazie, si chiar mi-am luat. SE MAI POTRIBESC, NU POATE FI CHIAR 100%.