Zodia fecioarelor

•  
    • 39 mesaje
    1 Iul 2005, 22:21
    0 0
    ce parere aveti de zodia asta? stiti cva si de ea?
  •  
    • 72 mesaje
    7 Iul 2005, 08:29
    0 0
    Despre zodia Fecioarelor s-a mai scris pe acest forum. Eu sunt Fecioara cu Ascendent in Fecioara si sunt foarte multumita de aceasta zodie. Incearca insa sa fii mai putin "criticista" cu familia (sot, copii parinti)si chiar cu ceilalti.In rest totul la superlativ.
    Irina
  •  
    • 55 mesaje
    12 Iul 2005, 16:49
    0 0
    Cunosc cateva fete fecioara.Prietena mea cea mai buna e fecioara.Ce pot sa zic..k si celelalte zodii au si calitati si defecte.Cele mai mare defecte ale lor sunt,dupa parerea mea,faptul k sunt extrem de criticoase si suparacioase!!Cand te astepti mai putin,iti trantesc mucii in fasol(sorry pt expresie,insa li se potriv perfect).Si in plus e f greu sa le multumesti.A..si de asemenea f orgolioase.Tin atat de mult la orgoliul lor...n-am vazut asa ceva,calca in picioare pe orice cand e vb de asta.Calitati sunt multe,spre ex..sunt f sociabile,prietenoase,indraznete,etc..lista poate continua la nesfarsit.E destul de echilibrata k zodie.
  •  
    • 1478 mesaje
    12 Iul 2005, 22:31
    0 0
    exista mai multe tipuri de femei fecioara..unele spirt si super ok..altele lenese si aeriiene.cam toate sunt bune la calcule,economie,finante,etc
    indiferent daca au 20 sau 60..sunt super pana la cearta.eu le-am spus mereu celor cunosxute(si sunt cateva)"cand va certati parca ati fi precupete in piata"culmea e ca au fost de acord.
    am avut multe de invatat de la unele si le admir
  •  
    • 72 mesaje
    13 Iul 2005, 07:50
    0 0
    P.S. Eu nu sunt nici certareata si nici suparaciasa. Am ceva ani, dar n-am fost si nu sunt suparata pe nimeni ( cu toate ca am destule motive sa fiu ). Totdeuna las de la mine. Iubesc f. mult oamenii. Nu ma pricep la contabilitate si nici nu-mi place. Imi plac f. mult copii, animalele, picturile, baletul si goblenul (o noua indeletinicire f. placuta mie).
    Irina
  •  
    • 333 mesaje
    14 Iul 2005, 04:28
    0 0
    Eu sunt Fecioara si cred ca este adevarat ca cele in aceasta zodie suntem f suparacioase si orgolioase.Vai de mine si de cei din jur cand ma supar .
    Nativul din zodia Fecioarei este lucid, logic, rational. Ii place sa analizeze situatiile si persoanele pe care le intalneste. Este saritor si ii ajuta pe cei apropiati la nevoie
    De obicei, femeia Fecioara este o persoana ordonata si pretinde din partea partenerului acelasi lucru. Este o fiinta idealista si doreste un barbat perfect, curat, fara vicii
  •  
    • 1462 mesaje
    14 Iul 2005, 14:55
    0 0
    si eu sunt fecioara.Ariana are dreptate in privinta fecioarelor; ne place ordinea, disciplina, analizam si reanalizam orice , gandim prea mult, avem pretentii mari de la cei din jur, suntem greu de multumit....si lista ar continua.
    Eu recunosc ca sunt foarte-foarte pretntioasa la tot.In sufletul meu se intra greu, dar cine a reusit sa intre are parte de multe avantaje si placeri.Sunt cu picioarele bine infipte in pamant dar cand vreau sa ma distrez nimic nu ma mai intereseaza.
  •  
    • 298 mesaje
    14 Iul 2005, 18:49
    0 0
    melita sunt de acord cu tine.Si eu sunt in zodia fecioarei si stiu ca uneori sunt dificila si perfectionista ...intotdeauna vreau mai mult .Dar suntem niste dulci..nu?
  •  
    • 113 mesaje
    14 Iul 2005, 21:23
    0 0
    Maica-mea e fecioara!!!Sunteti super,dar un mic defect:va concentrati la un detaliu si uitati sa priviti imaginea integrala!!!Sunteti foarte feminine si puternice in acelasi timp,va iubesc!!!
    Azi nu am reusit sa fac curat si mama ma omoara!!!
  •  
    • 333 mesaje
    15 Iul 2005, 01:32
    0 0
    Bianca_gdm

Binenteles ca suntem niste dulci...suntem pline de calitati
  •  
    • 299 mesaje
    17 Iul 2005, 17:03
    0 0
    Eu sunt tot Fecioara .
  •  
    • 17 mesaje
    18 Iul 2005, 08:02
    0 0
    Si eu sunt tot fecioara cu ascendent tot in fecioara, imi place mult zodia mea, stiu ca am si defecte cu care ma lupt, nu stiu daca o sa reusesc sa scap de ele, dar macar le mai atenuez. Unul ar fi ca sunt foarte critica si am pretentii foarte mari si de la mine si de la ceilalti, dar lucrez la chestia asta si cred ca imi si iese, avand in vedere oamenii din jurul meu, ma refer la persoanele foarte apropiate, restul sa zicem ca ma enervez pe moment, dar imi trece repede. In rest, cred ca e o zodie foarte buna, care mi se potriveste.
  •  
    • 552 mesaje
    18 Iul 2005, 11:37
    0 0
    Buna! Si eu sunt in zodia fecioarei, anul cocosului (corespondent tot fecioarei) cu ascendent in capricorn Ce va pot spune e ca sunt tare multumita de zodia asta, sunt muncitoare, luptatoare si puternica, sunt perfectionista si imi place sa am ultimul cuvant. Adevarat ca sunt chitibusara uneori pana la exasperare, critic si depic firul in patru. La fel, imi sare tzandara repede dar imi trece la fel de repede.
  •  
    • 517 mesaje
    18 Iul 2005, 17:40
    0 0
    cam asa e, si eu sunt in aceeasi zodie.
    va dau dreptate tuturor, in proportie de 90%.
    eu una nu suport sa ma contrazica cineva, mai ales cand am dreptate.
    si ar fi multe dar acum n-am timp.
    ati scris voi.
  •  
    • 281 mesaje
    2 Aug 2005, 16:42
    0 0
    Eu am una bucata iubitzel in fecioara cu ascendent in scorpion, eu fiind scorpion. O fi al meu o exceptie, dar chiar nu e chitzibusar si nici certaretz. In schimb este extrem de incapatzanat iar cand se intampla sa ne certam e ingrozitor. Trebuie sa aiba dreptate cu orice pretz.
    In rest e un tip grozav, f rabdator si f atent la ceea ce imi place sau nu imi place, ce imi doresc samd... A, si ii place sa faca banul, dar mai ales sa il cheltuie cu viteza uimitoare. Mi se pare o zodie destul de echilibrata, in general usor de suportat si iubit