vis

•  
    • 2 mesaje
    30 Iun 2005, 18:38
    0 0
    Buna seara.Ieri noapte am visat ca mi-a cazut un dinte .Menzionez ca nu m-a durut,dar arata groaznica pt,ca era inconjurat de carne.Din cite stiu asta inseamna ca moare cineva.Este adevarat?A mai visat cineva asa ceva?Multumesc anticipat pt.raspuns
  •  
    • 67 mesaje
    1 Iul 2005, 21:40
    0 0
    DINTI: (urâti, stricati, cazuti, murdari, rupti) riscul de a-ti strica imaginea personala, reputatie stirbita, teama de a face impresie haioasa întro situatie importanta, timiditate, neimplicare, retragere de teama de a nu fi la nivelul asteptarilor altora; neîncredere în fortele proprii; teama de a-ti exprima parerile; (frumosi, albi, curati) încredere de sine, initiativa, curajul de a iesi în fata, parere buna si respect de sine, autocontrol, comunicare eficienta cu cei din jur, curajul propriilor pareri; (pusi, falsi, dantura artificiala) amagire, aparente înselatoare, minciuna, parere falsa; (de animal) vezi colti.

ATAT AM GASIT..TE PUP
  •  
    • 463 mesaje
    1 Iul 2005, 22:21
    0 0
    Draga Dana, din cate stiu eu, atunci cand visezi dinte cazut iti moare cineva.Daca in vis ai vazut shi sange lange dinte, stiam ca mortul iti este din familie, adica "din sange"! Nu vreau sa te sperii, eu sunt foarte superstitioasa shi pot spune ca atunci cand am visat dinte cazut chiar mi-a murit cineva! Poate insa nu va vi la fel shi in cazul tau!!