pantofi in vis
-
1 1Fetelor ce inseaman cand visezi multe perechi de pantofi toti frumosi si cu perechile lor pe raft.Multumesc
-
Pai se facea ca eram intr-un magazin si sora mea m-a rugat sa-i caut o pereche de pantofi deoarece ne grabeam si astfel mai castigam timp.Eu ma uitam la tot ce era acolo
antofi sandale,papuci, si ii tot aratam in speranta ca se va hotara la o pereche insa ei nu-i palcea nici una.Spre surprindearea mea erau numai modele care mie mi-ar fi placut.(tin sa precizez ca nu sunt vreo disperata care face cumparaturi non stop deci nu cred ca are vreo legatura cu datul vreunei raite prin magazine) -
Eu imi interpretez singura visele. Fiecare vis este un "simbol" pentru mine. Pantofii pentru mine au reprezentat "perechea" adica prieten, sot, etc.. daca pantofii tai erau rupti, gindeste-te (daca ii dai interpretarea pe care le-o dau eu pantofilor)ce ar reprezenta... eu nu pot sa-ti spun, dar gindeste-te tu...
Irina -
Buna , eu tot visez de doua zile ca am un singur pantof alb. Prima data am visat ca eram la un concurs in care se aruncau o multime de panrofi dar trebuia sa ne alegem in cateva minute pt ca se termina si eu m-am ales cu doi pantofi dar care nu erau de acelasi fel, iar mie imi placea doar unul dintre ei si nu reusisem sa ii gasesc perechea. Aseara am visat ca imi cumparasem o rochie ce avea culoarea rosie si putin alb, iar in picioare imi pusesem tot un singur pantof vechi a mamei mele alb murdar cu tocul ce putea sa ii cada daca era fortat dar mama nu stia unde ii este celalalt pantof ca sa il pot purta. La primul vis poate insemna ca imi caut perechea? dar la al doilea cu pantofii mamei care vroiam sa ii port?